RoC Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Nu pot spune ca mi-a facut placere sa particip la o astfel de plimbare, nu am simtit nici macar nevoia sa alerg, tinand cont de motivul deplasari la Calarasi. Compania a fost deosebita. Dumnezeu sa-i odihneasca impreuna in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flyguy Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 (editat) Vreau sa va spun tuturor celor care ati participat felicitari pentru faptul ca ati reusit sa fiti nu doar vorba ci si fapta. Jos palaria, sunteti un exemplu drept de urmat. Editat Octombrie 19, 2008 de flyguy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 (editat) nu stiu cu ce sa incep, imi e greu sa gasesc cuvinte. neputinta,indignare,furie,compasiune ar fi doar cateva. au murit intr-un sant ordinar langa o casa de chirpici darapanata, cand am oprit si le-am vazut parintii ingenuncheati in noroiul din sant plangand langa pozele lor mi s-au inmuiat picioarele. niste oameni distrusi, niste oameni imbatraniti inainte de vreme. am fi putut fi mai multi, a fost foarte ciudat cand eram doar 5 motociclete in benzinarie si aud: - in 5 minute intram live, stirea se cheama `mars de protest al motociclistilor` imi vine greu sa cred ca noi, cei de azi am fi `motociclistii` astazi si cu alte ocazii am vazut oameni determinati si dornici de implicare, aratam incet incet a comunitate. nu va asteptati sa va rezolve altcineva problemele. va salut cu respect, colegi motociclisti. Editat Octombrie 19, 2008 de valbida1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 am fi putut fi mai multi, a fost foarte ciudat cand eram doar 5 motociclete in benzinarie si aud:- in 5 minute intram live, stirea se cheama `mars de protest al motociclistilor` hai man, ca in momentul cand am intrat live, parca a fost un facut, dintr-o data s-a umplut parcarea. cati am plecat din benzinarie, 13 sau 14... tot a fost ceva pentru o zi in care majoritatea au preferat sa se dea cu KTM la ciolpani sau sa puna genunchiul jos pe cheia. mi-a placut, ca desi din bucuresti am plecat putini, la fata locului am fost multi. coloana spre calarasi cred ca a fost de mare efect. plimbarea din wekendul asta n-a fost in zadar, lumea ne-a vazut, ne-a pozat, ne-a lasat sa trecem, politaii au dau buzna afara cand au auzit motoarele, deci pana la urma fiecare a inteles ce a putut din parada asta. parerea mea e ca daca eram mai multi, existau sanse mai mari sa se fi intamplat altfel, gen imbulzeala, depasiri in coloana samd. asemenea gesturi sunt de urmat pentru anul viitor, nu numai cu ocazia intrunirilor, 20 de motociclisti se pot strange oricand si sa dea o tura linistita prin oras si sa aprinda o lumanare undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Angel Postat Octombrie 20, 2008 Autor Share Postat Octombrie 20, 2008 m-am tot chinuit si aseara si azi sa gasesc pe site-urile antena 1 sau 3 reportajul care se refera la evenimentul de ieri... dar... 0 rezultate! sunt curioasa daca a reusit vreunul dintre voi sa gaseasca ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fata verde Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 http://85.9.12.243/a3/watch.php?year=2008&...p;show=stiri_12 in 19.10, pe la minutul 17:40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 si la cele de la ora 17 au dat ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Angel Postat Octombrie 20, 2008 Autor Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) http://85.9.12.243/a3/watch.php?year=2008&...p;show=stiri_18 minutul 22.20... pe antena 1 la observator a intrat la stiri pe scurt, cred ca 10 secunde... la 11 au mai bagat, dar acelasi lucru la la 18... Editat Octombrie 20, 2008 de Chopper Angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) Vorbeam azi cu niste amici(conservari, o sa vedeti de ce subliniez acest aspect!!!) si le povesteam despre ziua de ieri.Unii dintre ei(putini la numar) vazusera stirea la Antena 3, altii nu.I-am intrebat pe cei care o vazusera ce parere au, privind din afara(sau din conserva) o astfel de actiune.Toti au apreciat valoarea gestului, insa, dupa ce le-am povestit cu lux de amanunte, li s-a parut altfel.Privit la TV, fara sa fi implicat, nu atinge corzile sensibile, nu simti valoarea gestului.E o stire scurta, rece si atat!Fara concluzii, fara semne de atentionare!Prezinta doar niste fapte intamplate ieri! Stau si ma intreb, de ce oare A3 a trimis o masina 300 Km, o zi intreaga dupa noi?Doar pentru o stire de un minut, repetata de 3 ori intr-o zi?E buna si asta, nu zic nu, dar cred ca se putea face un intreg reportaj(de 10-15 minute) in care sa fie accentuate anumite aspecte legate de siguranta in trafic a motociclistilor, scuteristilor, biciclistilor si faptul ca legea in acest moment este mult prea blanda cu cei care curma vieti in urma unor accidente rutiere. Sincer, chiar nu inteleg!De aia nici nu acuz Antena 3!E doar un semn de intrebare care mi-l pun! Numa' bine! iata drept dovada si roiul de albine in formatie lupta Domnule, Jos palaria... Formatie de lupta ca la parada militara de 1 Decembrie. Coada mai trebuie sa exerseze...a pierdut cadenta ... Editat Octombrie 20, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Angel Postat Octombrie 21, 2008 Autor Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) 'meantza dragi colegi motorizati! aseara am primit o super veste... dupa cum bine se vede asa comentam duminica seara! uf... prea scurt, prea superficial, prea deformat!... voua nu asa vi s-a parut? ei bine... nu mai conteaza! nu are importanta ca reportajul a fost de 1 minut sau ca ar fi fost de 15 minute... am fost vazuti! (de cine trebuie ) yupeeeee! Editat Octombrie 21, 2008 de Chopper Angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 ei bine... nu mai conteaza! nu are importanta ca reportajul a fost de 1 minut sau ca ar fi fost de 15 minute...am fost vazuti! (de cine trebuie ) yupeeeee! detalii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate