Victor_vclic Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Aici. Nu sunt eu protagonistul. Cred că exprimă cel mai bine ideea de libertate. Omul Âşi motorul. Să laÂşi totul în urmă Âşi să călătoreÂşti în lume, fără griji. Dacă vă place fundalul sonor, aruncați o privire Âşi la celelalte filmulețe postate de acelaÂşi user. E artist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 mda e o idee destul de buna macar 2 saptamani din an sa faci o plimbare de acest gen... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) Dacă urmăriți doar începutul posibil să nu vă placă, însă dacă vizionați 2-3 minute cred că o să vă placă. Practic e un colaj de imagini Âşi secvențe din călătorie, unele mai plictisitoare, altele mai interesante. Pu*la este numele unei localități prin care au călătorit. Editat Octombrie 24, 2008 de Victor_vclic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 A pus si Moshulik link, e un topic mai jos despre calatoria lor. Nu e plictisitor filmul deloc. /index.php?showtopic=253578 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Coloana sonora.Cine canta?Numele cantecului.Care este? Deci cine canta in film? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Da frumos asta da tura !! BRAVO LOR cu cat fac mai multi motociclisti de-ai nostri ture de astea poate ne vine si noua mintea la cap nu neaparat sa facem ture pe dincolo ca nui la indemana oricui dar macar la noi in tara cate un tur de tara e suficient , parerea mea !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Melodia face parte din coloana sonora a filmului "Muschetarul roman". Felicitari pentru frumoasa excursie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) Perfect , dar cum se numesc cantaretii/cantaretul? LE: gata! am gasit : Richard Oshanitzky : Tot pe drum,pe drum ... Editat Noiembrie 4, 2008 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate