Patrick boissy Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 ca sa lamurim o problema mai veche o sa te rog sa scrii si clubul participantilor. sa vada si ionut ce inseamna trei saptamani de antrenament pe circuit. ervin odorhei olha laci satu mare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 ervin odorheiolha laci satu mare!!!! si la B otto mircea din mures e un pilot f rapid pe orice circuit. Bocarnea junior s-a tinut pe locul 2 pana a facut pana - fara sa se mai fi dat pe circuit. IN rest nu aveau nici unul sansa sa il prinda. Nagy de la Satu Mare e intre primii cu 11 ture insa nu cred ca e la fel de rapid pe motocross ca Otto. Eu puneam problema asa - se simte vreunul nedreptatit de locul castigat? @RGR - tu te-ai dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rgr Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 nu m-am dat desi am astepta cursa asta f mult. si acum ma intreb de unde mi-a venit acel gand salvator care m-a facut sa ma intorc din drum si sa ma duc sa ma dau pe trasee cunoscute. a fost o zi senzationala. multumesc ca mi-ai adus aminte! hai sa vedem cluburile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmoldboy Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 nu m-am dat desi am astepta cursa asta f mult. si acum ma intreb de unde mi-a venit acel gand salvator care m-a facut sa ma intorc din drum si sa ma duc sa ma dau pe trasee cunoscute. a fost o zi senzationala. multumesc ca mi-ai adus aminte!hai sa vedem cluburile. draga rOgEr : OVER ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Eu nu il puteam prinde pe Otto chiar daca nu aveam pana....si chiar daca stiam circuitul! La cursa a fost mai bun ca mine.... Respect... Ktmboy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 vroiam sa particip si eu , dar din pacat nu am mai avut motor , asa ca m-am multumit doar cu privire si cu pozele pe care le-am facut. POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Eu nu il puteam prinde pe Otto chiar daca nu aveam pana....si chiar daca stiam circuitul!La cursa a fost mai bun ca mine.... Respect... Ktmboy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Faptul ca Bocarnea junior are atata eleganta si fair play incat sa recunoasca un concurent mai bun ca el nu are nici o legatura cu lipsa de sportivitate a celor care au nesocotit regulamentul si s-au antrenat pe circuit. Aici spun punct acestui subiect. Felicitari organizatorilor pentru efortul depus pentru aceasta cursa! Le doresc sa ajunga la cat mai multe editii! Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 (editat) Multumim. La anu' o facem iarasi. Iata si Pozele facute de fotograful nostru. Acestea au fost vizionate si de concurentii ramasi la cheful de dupa concurs. Si un filmulet pe care am facut-o sa vada si cei care nu au fost acolo ce s-a intamplat in Mures, in data de 8 noiembrie 2008. Editat Noiembrie 13, 2008 de hexakuemion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Faptul ca Bocarnea junior are atata eleganta si fair play incat sa recunoasca un concurent mai bun ca el nu are nici o legatura cu lipsa de sportivitate a celor care au nesocotit regulamentul si s-au antrenat pe circuit. Aici spun punct acestui subiect. Felicitari organizatorilor pentru efortul depus pentru aceasta cursa! Le doresc sa ajunga la cat mai multe editii! Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate