catalinxv750 Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Da, mi-a placut mica ta prezentare.. Vis a vis de problemele care pot aparea sunt aproape normale pentru un motor care nu este nou. Ar pierde din placerea unei intretineri de calitate Totusi, ramane o curiozitate si poate o pasiune in continuare pt mine sa pot incerca motorul asta. Eu m-am obisnuit cu a mea (230 Kg) dar imi imaginez cum ar fi sa o manevrez la 300 Kg doar avand un pasager de 70 pe a mea In plus, desi cred ca face banii, mi-e peste mana sa mai dau 5-6 mii de euro pe inca una, ca la asta nu as renunta.. Chiar speram sa inghita mai putin combustibil, sau depiunde totusi de cat bagi mana in gaz. Ne mai auzim totusi, poate la vre-o intalnire prin TR. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 de ce oare i-au facut farul ala oribil ma depaseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxv750 Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Mie personal nu imi place avionul asta nou Imi place modelul '99-2000, chiar am vazut unul facut fain, cu sysi bar si parbriz , era perfect pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vmax Romania Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 salutari la toata lumea topic deschis pentru detinatorii si pasionatii de Vmax nou si vechi! vmaxclub romania este si pe facebook. Cei cu bestia un pas in fata! sunt membru oficial vmaxclub italia si m-am gandit ca nu ar strica sa facem un club si la noi, nu se stie niciodata. va tin la curent cu tot ce se intampla pe aici... prima intanlire oficiala vmaxclub italia si vmaxclub croatia la Umag! 6-8 MAI........va imaginati....2 cluburi impreuna Mesaj completat Mie personal nu imi place avionul asta nouImi place modelul '99-2000, chiar am vazut unul facut fain, cu sysi bar si parbriz , era perfect pt mine am eu unu din 2000 Carbon look cu sysi bar insa parbriz-ul abia ajunge saptamana asta. iti trimit poze ce zici? asa arata fara sysi bar si parbriz....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Salutare, Sunt fericitul castigator al unui zmeu de VMax. Ma poate ajuta cineva cu oferte de accesorii pentru el? Sissybar ar fi primul element de interes. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Salut. Am un sissy bar pentru Harley DavidsonSoftail si unul pentru Kawasaki Vulcan 800. Preturile sunt 150 euro pentru cel de Harley si 100 euro penteu cel de Kawasaki. Daca te intereseaza da-mi o adresa de mail sa pun poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 alin.cojocaru@windowslive.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 incearca aici: http://metricmotion.ro/contact.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Si ma intereseaza sa intru in "filiala" VMAX club din Romania. Daca cei de la HOG sunt pretiosi, noi vom fi si mai si...putine motorete! Pentru Catalinxv750: Eu am carbon 1991, adusa din US Avantaje: e sigura ca DAAAAAAAAA te sperie ca dracu, mai ales cand intra VBOOST-ul, spatele franeaza violent dar, culmea nu fuge intr-o parte ( probata in fata unui caine prin Bucuresti ) Dezavantaje:piesele costa.... exVBoost- 320 euro ( cand se strica se schimba, nu se repara-patit), vantul lateral il simti la fiecare "pala" mai fortoasa, incomoda la drumuri lungi ( ptr cei cu mici probleme la spate ca mine sau mi se pare mie datorita pozitiei, eu 1, 78 m) O parte din mine ( spatele ) vrea sa o dea pe un chopper sau cruiser, o alta parte ( inima) nici nu vrea sa auda! Oricum, certific zambetul de copil imbecil cand accelerezi in linie dreapta!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) si asa ajungi acasa. In curbe e destul de manevrabila pentru ceea ce e ea ( drag moto- nu cruiser, nu power cruiser) si o compar cu un CBR care "doarme" langa ea de cand o am ( nu mai manevrabila dar, e ok--a nu se intelege gresit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 (editat) Si ma intereseaza sa intru in "filiala" VMAX club din Romania. Daca cei de la HOG sunt pretiosi, noi vom fi si mai si...putine motorete! Pentru Catalinxv750: Eu am carbon 1991, adusa din US Avantaje: e sigura ca DAAAAAAAAA te sperie ca dracu, mai ales cand intra VBOOST-ul, spatele franeaza violent dar, culmea nu fuge intr-o parte ( probata in fata unui caine prin Bucuresti ) Dezavantaje:piesele costa.... exVBoost- 320 euro ( cand se strica se schimba, nu se repara-patit), vantul lateral il simti la fiecare "pala" mai fortoasa, incomoda la drumuri lungi ( ptr cei cu mici probleme la spate ca mine sau mi se pare mie datorita pozitiei, eu 1, 78 m) O parte din mine ( spatele ) vrea sa o dea pe un chopper sau cruiser, o alta parte ( inima) nici nu vrea sa auda! Oricum, certific zambetul de copil imbecil cand accelerezi in linie dreapta!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) si asa ajungi acasa. In curbe e destul de manevrabila pentru ceea ce e ea ( drag moto- nu cruiser, nu power cruiser) si o compar cu un CBR care "doarme" langa ea de cand o am ( nu mai manevrabila dar, e ok--a nu se intelege gresit) io zic sa asculti de partea aia si sa facem o "combinatie" faina mobra ai, s-o stapanesti sanatos Editat Mai 29, 2013 de raduprint01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 io zic sa asculti de partea aia si sa facem o "combinatie" faina mobra ai, s-o stapanesti sanatos No way man! Imi pare rau s-o spun dar despre VN n-am vazut "de bine". Am un "frend" caruia la 120-130 pe DN spre regiunea cu trandafiri de la Moldova i-a sarit o bucata din blocul motor si un pistonas a crezut de cuviinta sa schimbe directia de mers! :-) Capricioase si la fel de scumpe ca VMAX dar, la senzatii..loooowwwww. Oricum cu ii place VN, ii place VN! ziceau niste Andrele acum multi ani" m-am indragostit lulea..." de un Intruder de 1800 asa ca scot VMAX pe piata! :-) M-am hotarat sa scot Vmax pe piata, dupa ce ii fac o revizie capitala. Te intereseaza? io zic sa asculti de partea aia si sa facem o "combinatie" faina mobra ai, s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 De Vanzare! Dupa o revizie TOTALA, m-am hotarat ptr un Intruder 1800. Daca e cineva interesat, astept oferte. Motoreta e 91, US nu europa ( 140 cp) carbon look, tinuta doar in garaj. Pozele spun totul! Asfalt nonmadein Romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Ce VN avea pretenul ala al tau? Ce pret ceri pe vmax? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 VN 800 parca. 3750 pret decent pentru " camionul supercharged" pe care au scris VMAX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Are cineva din Bucuresti VMAX modelul nou, 2009+ ? Sau stie cineva unde se poate vedea unul live in Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Il cheama Andrei si daca vrei il pot intreba daca ii pot da nr de tel IAr eu am unul din 91 cel de 140 cp, nu 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Ti-as fi recunoscător. Ne putem vedea undeva dacă va e mai ușor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 care din ele le vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Nu ma pot abtine. Bafta la vanzare dar vreau sa precizez... cartea care am citit-o omul care l-am întrebat cartea pe care am citit-o omul pe care l-am întrebat cartea care mi-a plăcut omul care mi-a răspuns În toate cazurile avem de-a face cu propoziții subordonate atributive. În primele două, pe care este complement direct, ca și cartea, omul la care se referă, adică în cazul acuzativ, de aceea este nevoie și de prepoziția pe. În ultimele două cazuri, care este subiect, ca și substantivele la care se referă, deci este la nominativ, de aceea nu este nevoie de prepoziția pe. Cartea care am citit-o este o contaminare între cele două construcții și este incorectă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 care din ele le vrei? Ma intereseaza modelul nou. Cand am citit postul tău mi s-a părut că sunteți prieteni și m-am gândit că e mai simplu dacă ieșiți undeva și vin și eu să salivez in fața bestiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Il voi intreba. Nu suntem prieteni! Suntem posesori de Vmax care si-au impartasit cateva idei. Il voi intreba de nr de tel. morpheus- LA CARE vanzare te referi?! Multumim oricum pentru urari, pentru lectia de gramatica si te rugam sa ne ierti pentru " gresealele" noastre si uite asa devenim si noi "Super Membri"! "Ieste" adevarat ca de multe ori, multi nu stiu sa scrie corect dar, la fel de adevarat este ca, multi se grabesc sa scrie pentru a nu pierde prea mult timp pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Citez: "care din ele le vrei?" , sa nu schimbam contextul. Scrie mai sus, la nr 47. (Inteleg unde bati dar nu asa am ajuns eu super membru, poti sa dai search sa vezi in cei peste opt ani de cand am cont aici cum am apucat eu sa scriu asa de putin) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VN66WOW Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Salut! Azi a ajuns si la mine o bestie de VMAX 1700. E din 2010 si are 29000 km. Evacuare full Akrapović Slip on Titanium ce suna intr-un fel. Am avut emotii azi la prima tura si cred ca o sa tot am. O sa pun nist poze aici. Sper sa nu le intoarca aiurea. 20240212_115723.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate