blue_led Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Macin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Macin cine ? unde? cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 18-19 oct 08, zona Macin - Greci Tulcea cu niste colegi de servici ce nu sunt cunoscuti pe forum . De fapt nu l-au accesat niciodata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 f misto peisajul. si misto si zona de joaca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 f misto peisajul. si misto si zona de joaca! Peisajele sunt foarte frumoase.Dar am renuntat sa mai merg in zona pt ca nu progresam de loc.Cand am mers la intrunirea de la Olanesti si am vazut ca picam in fiecare balta si pe fiecare urcare ne-am dat seama ca pierdem vremea cu plimbatul in zona. Bineanteles ca exista urcari si coborari extreme sau imposibile si in muntii Macinului dar sunt mai fascinat de plimatul prin padure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 sunt si paduri la greu in zona Macin-Greci-Luncavita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) sunt si paduri la greu in zona Macin-Greci-Luncavita... Am fost sambata trecuta cam in zona de care spui.E chestie de gusturi.Traseul facut ba era pt viteza, ba era imposibil cu copaci cazuti si pietre. Peisaje superbe in schimb.Pozele nici nu se compara cu realitatea. Editat Noiembrie 4, 2008 de edi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2008 in cazul iesirii mele unul din participanti avea doar 8 ore pe motor . noi restul, mergeam pe pietrele imposibile cind se odihnea pe drept respectivul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 in cazul iesirii mele unul din participanti avea doar 8 ore pe motor . noi restul, mergeam pe pietrele imposibile cind se odihnea pe drept respectivul . cand mai iesiti in macin .. postati undeva .. .. ca vreau si eu sa merg !! .. sunt unele trasee faine , cateva urcari interesante .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinero Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 cand mai iesiti in macin .. postati undeva .. .. ca vreau si eu sa merg !! .. sunt unele trasee faine , cateva urcari interesante .. cred ca Macinul trebuie descoperit. Zona este foarte frumoasa......pt mine totusi e cam multa piatra...promitem sa mergem si sa venim cu poze noi Momentan.....de 1 Dec dam o fuga la Monteoru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 hmm.. f interesanta zona.. din ce vad in poze.. mai aflu si eu asa cate ceva despre tarisoara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate