vreau_bani Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 am pe calculator un filmuletz in care o busa mergea pe o roata si cand omul a vrut s-o puna cu ambele roti pe asfalt a intrat in boblaj si a cazut. nu imi explic din ce cauza s-a intamplat asta. cine se pricepe mai bine ii voi trimite filmul (probabil prin e-mail pe yahoo. are 3.2 Mb) sa imi explice si mie ce s-a intamplat acolo. astept reply-urile cu mailul vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 din cauza ca nu a shtiut omu cum sa puna roata fatza pe asfalt da shi tu o cautare pe google cu: wheelie shi o sa afli raspuns la toate intrebarile tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 (editat) E vechi filmuletu, e o busa crem, aici se vede efectul lipsei amortizorului de ghidon. Oricum Busa pe o roata e deja e nesimtire curata! Editat Septembrie 29, 2005 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 cred ca il am si eu pe ala.. asta nu s`a intamplat din cauza ca a "calcat putin stramb" cu roata din fata cand a lasat`o jos? P.S. e bvb de filmuletul facut din masina.. si vine motociclistu din spate... depaseste pe dreapta si pica nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vreau_bani Postat Octombrie 2, 2005 Autor Share Postat Octombrie 2, 2005 cred ca il am si eu pe ala.. asta nu s`a intamplat din cauza ca a "calcat putin stramb" cu roata din fata cand a lasat`o jos? P.S. e bvb de filmuletul facut din masina.. si vine motociclistu din spate... depaseste pe dreapta si pica nu? da ala e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 Era sa o patesc si eu vineri. Tot asa, cand te ridici nu tii roata drept. Iar cand incerci sa o cobori daca nu esti atent o pui pe jos instant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 (editat) cam offtopic... mai am niste filmulete...tot la fel cu niste baieti cu busa care mergeau prin polonia daca nu ma insel.. depaseau masina de politie, se intorceau cu spatele pe moto la viteza aia si le aratau la politisti.. era pe bune ca e inregistrat probabil de la o emisiune tv pt ca apare si un politist care comenteaza ceva.. creizi pipal ontopic: daca o culci cu roata din fata stramb intra in voblaj, nu? parca asa se numeste..daca nu ma insel.. si parca pt remediere voblajului asta sunt amortizoarele alea de ghidon.. nu? Editat Octombrie 15, 2005 de sebby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomasinio Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 ala e din germania care le arata muicica il stiu si nu e pe hayabusa e pe alceva numi dau seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 daca ai pus roata stramb jos nu mai apuci voblaj, vii in cap instant . Asta daca nu esti cumva fericitul posesor al unicei motorete din lume care ia curbe instantaneu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 Are cineva filmuletu,sau de unde pot sa il downloadez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 daca ai pus roata stramb jos nu mai apuci voblaj, vii in cap instant . Asta daca nu esti cumva fericitul posesor al unicei motorete din lume care ia curbe instantaneu. ai vorbit ca un expert,guru uiliurilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate