Smeagol Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 ajung in viena, cobor de pe autobahn, ajung prin oras undeva la un stop opresc primu in fata si il intreb pe unu dintro conserva cum ajung pe autostrada spre Brno imi explica omu, ii multumesc dupa care ma bag la stop in fata lui se face verde si plec de pe loc teapa, si aia din fata care o luau spre stanga tot verde incetinesc sa nu ma bag in ei, moment in care aud scrasnit de roti si ma loveste unu ma uit in spate si omu pe care tocmai il intrebasem era calare pe mine de fapt eu eram calare pe bara lui cu roata din spate ma apuc cu injuraturile si trag pe marginea drumului pagube toba de esapament muci am incercat sa trag niste bani de pe el dar nu am reusit am mers la asigurari, am facut actele si gata pierdut 1 ora cu hartogarii birocratice acum trebuie sa inlocuiesc toba, sa le trimit facutura si in 2 saptamani sa imi trimita banii care a mai patit asa ceva si stie cum se procedeaya sa ma ajute si pe mine eu fac reparatia in brno si asigurarile sunt in austria concluyie si straini au tampiti si orbii lor vorba lui, nu te=am vayut, culmea e ca aveam si vesta fosforescenta de politai pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 ... si straini au tampiti si orbii lor... Fi convins! Bine ca nu a fost mai grav! Asa iti va prinde bine ca readucere aminte la ce ai zis mai sus! Garda sus tot timpul! Cehoiace placute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 Incredibil frate! Era cumva roman?!!! Bine ca nu te-a torpilat mai rau, ai grija ca nu stii peste ce Schumacheri dai si pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 Nu era atent. A plecat de pe loc si se uita la femei. Iti zic sigur... ce sa-i faci?!... oameni prosti peste tot. Bafta cu asigurarile, facturile, alea-alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 Nasol omule,sa ai noroc cu asigurarile.Eu nu ma mir de soferi ca am vazut ceva emisuni pe la tv cu soferii din alte tari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 Probabil ca va trebui sa te deplasezi in Austria ptr incasarea asigurarii, asta daca nu cumva sitemul de asigurari este "in prietenie" intre cele doua tari... P.S.: S-o fi crezut ala vreun Montoya renascut, o fi zis ca te face in 50M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanica Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 bine macar ca nu a fost mai rau. asfalt uscat in continuare si distractie placuta pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 Ba Smeagole...Nu ti-am zis ba joi sa ai grija ? Ideea e ca bine ca tu n-ai patit nimic, iti iei alta toba si gata, ca tot platesc asigurarile. Sper ca le-ai aratat alora de la asigurari ca era vorba de un Akrapo. In rest sper ca e intreaga mobra. Take care si bafta maxima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 ma, hai acasa.............lasa naibii strainatatea ca nu e de tine:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Octombrie 4, 2005 Autor Share Postat Octombrie 4, 2005 aloha sunt ok o sa rezolv problema cu toba curand din cate am inteles nu trebuie sa ma deplasez in austria, imi vireaza ei bani in cont acum trebuie doar sa imi gasesc toba pe aici si sa fac rost de o factura proforma in rest motocicleta e neatinsa merge struna, ii place la nebunie benzina de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Bine c-ai scapat asa usor. Acte, hartogarie, asigurari... astea se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate