sunnyboy Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 cred ca da dar nu fac cu el wheelie sau alte chestii ca nu am bani de altul al meu se dadea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Daca n-ai inteles...trist!.. defapt nici nu ma asteptam. Poate cand o sa citesti si cu creierul o sa intelegi!Ramai sanatos! A! Si ca sa vezi, cand vei citi mai atent iti vei da seama cand cineva te ia la misto! Bafta! burnout: Ai uitat sa ne prezinti scuterul ....dar aici e topicul de chinezarii. al meu se dadea... ce e al tau kimko? cati km ai facut cu el?ai avut ceva probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Ai uitat sa ne prezinti scuterul ....dar aici e topicul de chinezarii. -Iti zic eu ca la cati bani a bagat in scuterul lui isi lua vreo 3 scutere de-ale tale. ce e al tau kimko?cati km ai facut cu el?ai avut ceva probleme? Kymco agility,km peste 10000 fara probleme grave. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Partea cu "nu ne cunoastem deci nu-mi permit glume cu tine" se traducea ca ce am scris despre scuterul/casca ta erau o gluma, dar na... Nu-l prezint, fratie, ca ma rusinez, bine...fie: China power! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 foarte tare poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 (editat) Partea cu "nu ne cunoastem deci nu-mi permit glume cu tine" se traducea ca ce am scris despre scuterul/casca ta erau o gluma, dar na... Nu-l prezint, fratie, ca ma rusinez, bine...fie: China power! Bafta! E belea tare poza Editat Decembrie 3, 2008 de laur26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moru Postat Decembrie 4, 2008 Autor Share Postat Decembrie 4, 2008 Baieti, nu va mai certati.. e pacat, nu rezolvam nimic. Mai bine ignorati posturile rautecioase. Si da, il cunosc pe n3bunu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Partea cu "nu ne cunoastem deci nu-mi permit glume cu tine" se traducea ca ce am scris despre scuterul/casca ta erau o gluma, dar na... Nu-l prezint, fratie, ca ma rusinez, bine...fie: China power! Bafta! Insist sa il prezinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Hai sa lasam topicul cat mai curat,am facut un topic special de offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Insist sa il prezinti Vrei sa vezi ce detin, foloseste search Vrei sa-ti desenez la ce m-am referit in postul ala? Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moru Postat Decembrie 6, 2008 Autor Share Postat Decembrie 6, 2008 (editat) Exista site-uri pe net cu piese pentru scutere chinezesti? Am mai atasat o poza cu scuteru' meu. Asa cum e, e al meu... nu mi-e rusine cu el , Am gasit ceva piese pe www.scutere.net. Mi-am comandat un ax. Editat Decembrie 5, 2008 de plici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Exista site-uri pe net cu piese pentru scutere chinezesti? Am mai atasat o poza cu scuteru' meu. Asa cum e, e al meu... nu mi-e rusine cu el , Am gasit ceva piese pe www.scutere.net. Mi-am comandat un ax. Bravo Plici prezinta-l .. sa nu iti fie rusine ! Domnul Vlad hai.... curaj!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Bravo Plici prezinta-l .. sa nu iti fie rusine ! Domnul Vlad hai.... curaj!! E offtopic sa prezint o italianca pe topic de china power, ti-am zis, search is the key! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 E offtopic sa prezint o italianca pe topic de china power, ti-am zis, search is the key! Bafta! Mosule lasa offtopicul sau serch key .....eu vreau sa il vad pe al tau ...nu poze pe google......in fine daca nu esti in stare sa il arati,eu nu cred ca se supara nimeni daca iti arati scuterul aici.Va suparati vreunu daca asi arata scuterul????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 E offtopic sa prezint o italianca pe topic de china power, ti-am zis, search is the key! Bafta! Mosule lasa offtopicul sau serch key .....eu vreau sa il vad pe al tau ...nu poze pe google......in fine daca nu esti in stare sa il arati,eu nu cred ca se supara nimeni daca iti arati scuterul aici.Va suparati vreunu daca asi arata scuterul????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Dau un aerox pe un china sau ceva ieftin plus diferenta 300euro din partea voastra!! ceva oferte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Dau un aerox pe un china sau ceva ieftin plus diferenta 300euro din partea voastra!! ceva oferte? De ce il dai pe un chinez???Aeroxu e tare totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
student Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 www.procontact.ro piese scutere Exista site-uri pe net cu piese pentru scutere chinezesti? Am mai atasat o poza cu scuteru' meu. Asa cum e, e al meu... nu mi-e rusine cu el , Am gasit ceva piese pe www.scutere.net. Mi-am comandat un ax. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Decembrie 27, 2008 Share Postat Decembrie 27, 2008 am un znen nou... cu 530 de km la bord... stie cineva daca pot astepta pana in primavara cu prima revizie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Hai mah nu mai ziceti nimic????? Apropo mi-am pus xenon(bixenon) pe scuter h4 6000 k super alb cu influente albastre . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Pai ti-ai pus Xenon sau Bi-Xenon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 se poate pune xenon???ce cati V si de cati W? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Pai ti-ai pus Xenon sau Bi-Xenon? Bi-xenon telescopic (faza lunga pe releu) se poate pune xenon???ce cati V si de cati W? se poate pune ..pai al meu are 35 wati si trage cam 3.5 amperi din baterie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 si cum le montezi?si de unde leai cumparat?vreu si eu sa-mi pun.eu sunt din bv.ai doar bec sau ai un kit complet ca la masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 si cum le montezi?si de unde leai cumparat?vreu si eu sa-mi pun.eu sunt din bv.ai doar bec sau ai un kit complet ca la masina? nu e greu de montat ....am cumaparat de la unu din bucuresti eu sunt din gr ..era un kit de masina h4 numai ca eu am luat instalatia cu un balast si un bec (normal erau doua)...nu conteaza de ce sunt ca e de masina sau moto chestia este de bec..la bec sa se potriveasca nu stiu ce bec ai tu ,la mine a mers h4 ,am modificat putin fasungul vechi ...eu aveam un bec cu un suport mai ciudat.aaa si neaparat la bec la tine sa ajunga curent continuu ..nu alternativ pt ca mufa care iti intra tie in bec se pune intr-o mufa de la instalatie care actioneaza niste relee(balastul se leaga direct din baterie cu siguranta de protectie).si daca iti vine curent alternativ la bec nu iti mere faza lunga sau deloc.Eu am bec h4 telescopic faza lunga pe releu(se trage becu inapoi )si nu functiona deoarece imi venea curent alternativ la becul vechi asa ca am trecut instalatia de la becul vechi pe baterie fara mari modificari(e un simplu fir care se muta tre doar sa il cauti)..cam asta e nu e greu dar ai nevoie de putin timp ...Cand o sa mai intru o sa iti dau si nr de tel al baiatului din bucuresti poate te intereseaza. dds Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate