Sari la conținut

Accident


slim_daddy40
 Share

Postări Recomandate

Cititind topicul asta am aflat raspunsul la intrebarea de ce Libertatea este cel mai vandut ziar din Romania.Romanii adora chilotzaraia si mirosul emanat de promiscuitatea umana!Conteaza mai mult pe cine penetreaza un om decat conditiile in care s-a produs accidentul....

 

Vorba lui Lt.Navarro ... :( jenibililor!

Editat de Kassu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 54
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

"Imi aduc aminte ca tot asa mancatorie de rahat era cand a cazut Tariceanu si s-a julit la genunchi. Acum toata valva asta e provocata de faptul ca e combinat cu Raduleasca, ca altfel nu comenta nimeni. In afara ecranului, Dani nu e cu nimik mai vedeta decat voi, si nu isi da aere de expert. "

 

@boieru, dani era nimic daca nu era combinat cu raduleasca. si nu dadea probabil nimeni din presa ceva legat de accidentul lui.

in rest, sanatate si noroc la toata lumea.

 

 

hai ma ipocritilor nu va mai dati sfinti si ca pe voi nu va f*** grija ce fac altii, voi sunteti intelepti si va vedeti de treaba voastra. IPOCRIZIEE!!! in viata mea n-am cunoscut un om cu adevarat interesat DOAR de treaba lui. asa ca nu va treziti voi sa faceti exceptii. forumisti, motociclisti. pf.

uite cati ati postat pe forumul asta, uite cati citesc presa cand apare raduleasca cu otil etc.

 

sunteti cutre si tzatze, prin simplul fapt ca cica nu va freaca grija ce fac aia doi in pat, dar va freaca grija ca pe noi ne freaca grija! intelegeti?

 

 

si de otil, numai bune, bravo ca face lobby etc, dar sa fim seriosi, dani otil si-a luat moto din acelasi motiv pt care si multi dintre voi ati facut-o: anturajul si prelungire de .. personalitate.

 

ce *** sa-i urez? ca sanatos e, motoreta o face pe casco.. multe apariti otil! tine-o tot pe prima pagina..

 

 

"sunteti cutre si tzatze, prin simplul fapt ca cica nu va freaca grija ce fac aia doi in pat, dar va freaca grija ca pe noi ne freaca grija! intelegeti?"

Cred ca ai o problema foarte mare, nu toti suntem invidiosi si nesimtiti.Ca tine!

Editat de IraSciBil
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sunteti cutre si tzatze, prin simplul fapt ca cica nu va freaca grija ce fac aia doi in pat, dar va freaca grija ca pe noi ne freaca grija! intelegeti?

iar faptul ca tu ii califici pe niste unii cutre si tzatze ce anume te face? iar faptul ca pe tine te freaca grija, de asemenea, ce te face?

:(

 

on-topic: nu stiu cine e dani otil, dar nu cred ca e un varza doar pt ca a luat o portiera in fata, asta chiar ca i se poate intampla oricui, cu suficient ghinion. stiu in schimb cine e mihaela radulescu :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vorbesti din carti, scuza-ma. PDL-ul a dat 5.000 euro, nu a zis ca da 30.000 niciodata. Si i-a dat pentru Gabone, nu pentru "motociclista cu coloana paradita". iti povestesc in privat toata istoria, incepand cu Mirela si incheind cu Gabi, apoi iti mai povestesc si de urmatoarele cu draga inima, dar te rog intreaba inainte sa spui asemenea lucruri. No offense :(

 

 

 

 

Oricum defilarea aia a iesit ca o mare bashina, c-am plecat in grupuri de cate cinci ca nu ne-a lasat politia. Ne-am "strecurat" pana la Arc, literalmente. Cat despre simpatii, aia a fost o miscare facuta de un omulet din partid ca sa se puna bine cu sefii. Filmarea a dat bine la sefii lui si atat. Nu le-a crescut cota pe piata, toti sunt o apa si-un pamant oricum. De naivitatea asta cu simpatii si donatii ne-am izbit si noi destul. Nu e chiar asa, cu unii trebuie sa mai fii si "marlan". Dar a meritat. Noi am luat banii pentru Gabi, ala a avut niste motociclisti in tricouri portocalii si atat. Din partea mea sa se duca naibii, dar inainte de asta sa mai dea niste bani. :(

 

Cat despre accidentul lui Dani si opiniile de pe-aici... nu cred ca mai are sens, au fost destui antevorbitori cu capsa pusa :lol: noroc ca a scapat ieftin, poate cu ocazia asta militeaza si mai puternic pentru motociclistii din trafic :lol:

Imi pare rau ca am fost inexact la detalii si la fel de rau ca nu am aflat la timp ca sa ies la asa ceva, ce vroiam eu sa zic e ca daca unul mic are probleme ne facem frate cu dracul ca sa trecem puntea si daca unul care cade pe motor si are bani ca sa-si rezolve singur problema dar are indrazneala sa posteze aici sau chiar cand e amintit de altii aici e balacarit in fel si chip pe forum pentru ca e politician/vedeta/persoana publica.

 

Noi ca si comunitate moto ar trebui sa intelegem ca orice fel de perosana publica ce ne face lobby ne avantajeaza, chiar daca din puctul nostru de vedere e vorba fie de un prim ministru pe care unii il cred idiot sau altul membru intr-un grup de umor care unora li se pare de prost gust sau celalalt prezentatorul unei emisiuni despre care probabil unii dintre noi nici n-am auzit.

 

Cred ca ar trebui sa constientizam clar faptul ca in afara de astia restul de motociclisti cand facem o boacana devenim doar statistici la politie...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...