sorinm Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 ora 1 la sensu ala de la practiker ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 as fi venit si eu cu un prieten... dar cam sta sa ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 scuze ca nu am putut sa stau mai mult dar am avut ceva prb electrice.de la cine am luat un imbus de 6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 De la mine sorine, sa-l stapanesti sanatos, dai o bere vineri daca vii la pijamale Anca esti bine? motorul e in regula? cred ca benzina are acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Anca esti bine? motorul e in regula? cred ca benzina are acum Da,ms, sunt ok,macar am apucat ca ma plimb un pic de pofta. Sper ca revin pe strase repede, asa ca profitati cat e iar Kiss-ul meu bolnav, dar recunoasteti ...chiar v-a fost dor de mine Bine ca am benzina acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 De la mine sorine, sa-l stapanesti sanatos, dai o bere vineri daca vii la pijamale Nu cred ca vin la pijamale pt ca voi fi la Buc,dar imbusul o sa se intaorca la tine si cinstea ramane cinste prima data cand ne vedem,oricum de acum daca se incalzeste o sa ne vedem mai des sper......v-a plouat si pe voi? De la mine sorine, sa-l stapanesti sanatos, dai o bere vineri daca vii la pijamale Nu cred ca vin la pijamale pt ca voi fi la Buc,dar imbusul o sa se intaorca la tine si cinstea ramane cinste prima data cand ne vedem,oricum de acum daca se incalzeste o sa ne vedem mai des sper......v-a plouat si pe voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 13 grade, soare... nimic nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) 13 grade, soare... nimic nimic ? 16.... deocamdata la munca intre 4 pereti , dar tot pe Tomis Editat Februarie 6, 2009 de anna_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 make it 17 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 make it 17 ) da mersi, tu esti in pensie !!! am 26 de grade in birou, sac !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 a fost frumos azi, maine dak e la fel hai undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Lucian propune o plimbare in Bulgaria, la o scoica. Eu merg. Intalnirea in curtea firmei lui Lucian, b-dul IG DUCA vis-a-vis de service Dona (fost service taximetre ... parca) la ora 12.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Februarie 7, 2009 Autor Share Postat Februarie 7, 2009 (editat) n`am buletin, n`am revizie se anunta vreo 18 grade, asfalt uscat !! L.E. face careva din C`ta comenzi de pe louis.de ? Editat Februarie 7, 2009 de anna_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 ne strangem pe la 1 jumate, cine se mai baga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 la 1 jumate la aqua e bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 L.E. face careva din C`ta comenzi de pe louis.de ? incearca la Pepe la servis..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Ce e cu voi ? Ieseati cu motoarele cand erau 3-4 Grade C si acum liniste totala, sau stabiliti intalnirile prin telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 s-a iesit si vineri si ieri dar nu din oras... cum a fost ieri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 noi mergem pana la Mangalia azi. la 13.30 la Sala Sporturilor, asteptam max juma` de ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 s-a iesit si vineri si ieri dar nu din oras... cum a fost ieri ? Dupa ce v-am pierdut m-am intalnit cu vecinu cu RFul portocaliu, Adi, cu Popel, Bodi si inca un baiat cu un F4 si am fost pana la 2 Mai. Daca va luati dupa frigurosi si nu iesiti din oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 si eu i-am pierdut ieri la un stop ) si te-am vazut pe la 7 parca in fata la wish la dacia tot pe mobra wtf am zis k inca ii cauti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 s-a iesit si vineri si ieri dar nu din oras... cum a fost ieri ? Ieri a fost Ok. Drumul f bun, soare, am mancat un pestisor la Durankulak in Bulgaria. Ne-am intors pe la 17.30. L.E. face careva din C`ta comenzi de pe louis.de ? Incearca www.kronaumoto.ro - Bucuresti - aduc marfa la pret de catalog - te mai costa transportul 20-25 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Ce liniste, de 6zile nu zice nimeni nimic. De ziua indragostitilor nu scoateti iubitele la plimbare? E cam frig cei drept, si se anunta ca ploua mai tarziu. Dar cand dragostea e mare.......nici sexul nu mai conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate