ch-g Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Hou hou ! Cre te bagi la tigara buna pe plaja din tomis?Eu am plecat in juma de ora . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Decembrie 25, 2008 Autor Share Postat Decembrie 25, 2008 Hou hou ! Cre te bagi la tigara buna pe plaja din tomis?Eu am plecat in juma de ora . iesim pe strasse? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 iesim pe strasse? V-am pupat ! Eu am iesit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Decembrie 25, 2008 Autor Share Postat Decembrie 25, 2008 12.15 la aqua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Si a iesit cineva, pana la urma azi? maine daca e soare si incearca cineva vreo iesire sa anunte ca ma bag si eu. Craciun fericit si La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 un an bun si mult asfalt uscat in sezonul care vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 La Multi Ani pe moto si nu numai, sanatate si fericire la toata lumea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Ianuarie 1, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2009 Facem o tura pana la Costinesti. 14:30 la Aqua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 nu iese nimeni azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 Propune ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 la 3 la sala sporturilor ? ca la aqua e patinoar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 ok 15.00-15.15 max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 perfect ! azi, se baga cineva in jur de ora 15:00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 da ma sorine ID-ul, ca forumul asta merge de mai bine nu. roow99@ unde la 15.00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 a ramas la ora 3 la sala sporturilor, cine mai e dispus sa indure frigul e invitat pana acum ne-am strans vreo 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 Vremea in Constanta Astazi e sambata, 3 Ianuarie 2009. Soarele rasare la 7:41 dimineata si apune la 4:39 dupa-amiaza. Temperatura acum: -1˚C (se simte ca: -7˚C) Starea vremii: senin Ultraviolete (0-10): 0 Vizibilitate: 10.0 km Presiunea atmosferica: 1024.0 mb, constanta n-am nimic cu voi, dar mi se pare ca exagerati. aveti grija cu aderenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 in afara de emotiile dinspre eforie a fost prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 (editat) Vremea in Constanta Astazi e sambata, 3 Ianuarie 2009. Soarele rasare la 7:41 dimineata si apune la 4:39 dupa-amiaza. Temperatura acum: -1˚C (se simte ca: -7˚C) Starea vremii: senin Ultraviolete (0-10): 0 Vizibilitate: 10.0 km Presiunea atmosferica: 1024.0 mb, constanta n-am nimic cu voi, dar mi se pare ca exagerati. aveti grija cu aderenta. sunt de acord cu tine m-am dat si eu la temperaturi scazute si simteam ca nu am aderenta, de aceea am renuntat oricum, nu m-as da acum din cauza frigului care se va manifesta la batranete in toate oasele tale. am tras niste patinaje zilele astea cu masina de numa' numa' , nu-mi imaginez cum mergeti cu motoretele, dar succes si distractie placuta. pasiunea, presupun, ca-si spune cuvantul in cazul asta. l.e. - sau nebunia Editat Ianuarie 5, 2009 de Moto Junkie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Nu am avut deloc probleme de aderenta in 700 Km cat i-am facut sub 0 grade. Depinde de cum dozezi acceleratia si ce gume ai. Cu oasele....mai la batranete, acum nu se resimte inca. vreti voi oare sa iesim azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 sorine, ai iesit azi cu SRAD-ul? ca am vazut un SRAD negru prin mamaia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Maine cica 5 grade, soare. Iesim pe la 1,2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Eu sunt prezent. Am iesit si azi pe la 14.30 pana pe la 17.00 a fost frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2009 have fun!!! eu astept 10 grade si in plus sunt la munca la ora aia la ce program aveti la voi nu e criza sigur sorine, ai iesit azi cu SRAD-ul? ca am vazut un SRAD negru prin mamaia! cu siguranta a iesit, cred ca ar iesi si la -20, numai ca nu se mai da jos la temperatura aia mai erau vreo 4 ieri prin mamaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Si pana la urma propune cineva ceva? la 14.00 la Sala sau la Aqua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Eu sunt prezent. Am iesit si azi pe la 14.30 pana pe la 17.00 a fost frumos. heeeeeeei .... nebunilor ....... hai mai bine la patinoar - cu patinele NU cu motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate