seby_mf Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 e clar! vine vara cu siguranta... http://www.cancan.ro/vreau-la-cancan/andre...ate/2009-04-21/ Nastem vedete. Albumul intreg ramane de vazut daca il postam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 e clar! vine vara cu siguranta... http://www.cancan.ro/vreau-la-cancan/andre...ate/2009-04-21/ FRUMOASA MOTOCICLETA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 FRUMOASA MOTOCICLETA. Si cam atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigh Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 (editat) De ce sa fie greu, este foarte simplu, de reducerea pentru motociclisti beneficiezi doar daca ajungi calare pe motor. S-a rezolvat cu reducerea: Kartcenter Constanta Va astept! Editat Aprilie 28, 2009 de andreigh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Multumim si spor la treaba, sa traiasca s mai faca lucruri bune Dupa 1 mai sigur o sa-mi fac timp sa dau o tura doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigh Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Multumim si spor la treaba, sa traiasca s mai faca lucruri bune Dupa 1 mai sigur o sa-mi fac timp sa dau o tura doua. Cu mare placere. Va asteptam cu drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 pai haideti sa vedem care ne strangem noi maine seara sa dam un tur pe kartcenter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 Eu vin. Da` ne strangem ceva? Ca o parte pleaca la munte de maine din cate stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 pai hai sa vedem cati ne strangem, eu ma voi duce si singur daca e cazul, joi pe la 18:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 Ok, atunci eu merg. La 18:00. Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 in principiu, maine pe la 18:00 m-as duce la kartcenter, adresa o au pe site, o sa sun maine de dimineata sa vad cum sta treaba si postez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigh Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 in principiu, maine pe la 18:00 m-as duce la kartcenter, adresa o au pe site, o sa sun maine de dimineata sa vad cum sta treaba si postez Programul si adresa o gasiti pe site. Va astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bal00 Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) Se vinde Yamaha FZ6N 2004 + imbunatatiri after market 3800 euro Ovidiu 0723 515 249 Editat Iunie 28, 2009 de Bal00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 S-a cam ofilit spiritul pe aici! Acum ar fi momentul sa facem o intrunire de gagici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat August 3, 2009 Autor Share Postat August 3, 2009 S-a cam ofilit spiritul pe aici! Acum ar fi momentul sa facem o intrunire de gagici! O daaa !! Tu si cu mine !!! Ne`am vazut ieri, ti`e dor de mine deja ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 ti`e dor de mine deja ?! NU, tocmai d-aia! Mesaj completat ti`e dor de mine deja ?! NU, tocmai d-aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 topicul asta a cam ''obosit'' se pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina292 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 de ce ai ales sa iti iei o honda? mie una nu imi place ... am fsot sa vad una ....dar prea are rotile subtiri... parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Unii se mai "uita" si la fiabilitate nu numai la frumusetea exterioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 S-a cam ofilit spiritul pe aici! Acum ar fi momentul sa facem o intrunire de gagici! La Sloboz'ia corect? Ca tot se facu anu'. Si ma luati si pe noi? Da, ma luati si pe noi, ca fetele este de treba. Mesaj completat O daaa !! Tu si cu mine !!! Ne`am vazut ieri, ti`e dor de mine deja ?! Hai tu anna_12(34)5 vreo 6, ba poate chiar mai bine, tipe care calaresc cunosc numai eu. A, si atentie: fete motocicliste, fete da. Nu motocicliste. Din pacate cunosc si motocicliste care se considera fete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 La Sloboz'ia corect? Ca tot se facu anu'.Si ma luati si pe noi? Da, ma luati si pe noi, ca fetele este de treba. Bine zis Gelutule,dar cred ca anul asta o sa ne cazam la Dallas .Elenus nu cred ca mai este dispusa sa ne cazeze . Elenusss... nu ti-e dor sa dormi cu mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 La Sloboz'ia corect? Ca tot se facu anu'.Si ma luati si pe noi? Da, ma luati si pe noi, ca fetele este de treba. Mesaj completat Hai tu anna_12(34)5 vreo 6, ba poate chiar mai bine, tipe care calaresc cunosc numai eu. A, si atentie: fete motocicliste, fete da. Nu motocicliste. Din pacate cunosc si motocicliste care se considera fete. Lasa Slobozia, doar daca ne mai cheama Elenush, desi cred ca i`a ajuns Pana una alta hai la o plimbare duminica pana la Tulcea. Vezi aici /index.php?...p;#entry2158123 Bine zis Gelutule,dar cred ca anul asta o sa ne cazam la Dallas .Elenus nu cred ca mai este dispusa sa ne cazeze . Elenusss... nu ti-e dor sa dormi cu mine ? Ancutzu n`ai zis ca ne vedem vineri mai multe parca ? Sau vinerea trecuta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Lasa Slobozia, doar daca ne mai cheama Elenush, desi cred ca i`a ajuns Pana una alta hai la o plimbare duminica pana la Tulcea. Vezi aici /index.php?...p;&do=findComment&comment=2158123 Ancutzu n`ai zis ca ne vedem vineri mai multe parca ? Sau vinerea trecuta ? Pai la Tulcea nu ajung , iar iesirea de gagici cred ca se amana pt sapt viitoare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Feteli, nu va dati in rand cu golanii? Vand Kawasaki EN 500, 2400 euri usor negociabil. Detalii http://bikeshop.ro/handler.php?src=db&...m&ID=244005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Octombrie 23, 2009 Autor Share Postat Octombrie 23, 2009 Pai la Tulcea nu ajung , iar iesirea de gagici cred ca se amana pt sapt viitoare . Se anunta cam 8-10 grade pe sfarsitul saptamanii viitoare Schimb de tura nu merge? Feteli, nu va dati in rand cu golanii? Vand Kawasaki EN 500, 2400 euri usor negociabil. Detalii http://bikeshop.ro/handler.php?src=db&...m&ID=244005 Oldies but goldies Still no chance !!! Bafta la vanzare lui Costin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate