ar_constantinescu Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Se anunta cam 8-10 grade pe sfarsitul saptamanii viitoare Schimb de tura nu merge? Oldies but goldies Still no chance !!! Bafta la vanzare lui Costin Mesaj completat Se pare ca ,de un an, sunt datoare cu un ceai cald la "Popasul cu Peripetii"! Vedeta nr 1 ( pag 12) a sarit din schema ,asa ca voi rasuflati usurati iar eu am curaj sa postez depre o iesire care suna asa: Sambata dimineata se pleaca la Slobozia fie pt un ceai, fie pt un ditai gratarul ,nu stim inca ,asa ca cine nu e deja amortit de cateva grade in minus e binevenit.Mai tarziu o sa postam si o ora fixa de plecare! Mana sus cine vine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 pt siguranta am creat si eu un topic cu aceeasi tema...in ideea ca poate nu vad toti aici....sper sa fie de bine eu unu ma bag.....chit ca merem pana acolo si ne intoarcem.....dar de data asta iau si cd-urile cu AC DC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piscotelul Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 pt siguranta am creat si eu un topic cu aceeasi tema...in ideea ca poate nu vad toti aici....sper sa fie de bine eu unu ma bag.....chit ca merem pana acolo si ne intoarcem.....dar de data asta iau si cd-urile cu AC DC chiar acu ascultam AC DC http://www.youtube.com/watch?v=WCX8gDW4YS0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 (editat) chiar acu ascultam AC DC http://www.youtube.com/watch?v=WCX8gDW4YS0 Hai si tu cu noi. HIGHWAY TO SLOBOZIA Editat Noiembrie 12, 2009 de airman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Ueeehehehehehehehe ! Asa va vreau. Sambata la ora 09:00 in peco din intersectia Aurel Vlaicu si Tomis. Revin cu un mesaj ca am teraba acum. Mesaj completat Ueeehehehehehehehe ! Asa va vreau. Sambata la ora 09:00 in peco din intersectia Aurel Vlaicu si Tomis. Revin cu un mesaj ca am teraba acum. Dati cu ochiu' aicia ca mi lene. /index.php?showtopic=450433 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flow Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 hei,cam tarziu am aparut in peisaj caci nu mai e vreme si nici moto pt o perioada ....buff....da pana la primavara se face si poate ne plimbam .p.s. flori ma numesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 hei,cam tarziu am aparut in peisaj caci nu mai e vreme si nici moto pt o perioada ....buff....da pana la primavara se face si poate ne plimbam .p.s. flori ma numesc BINE AI VENIT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 hei,cam tarziu am aparut in peisaj caci nu mai e vreme si nici moto pt o perioada ....buff....da pana la primavara se face si poate ne plimbam .p.s. flori ma numesc Flori de la Florentina sau de la Florian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 La multi ani si multa sanatate pentru voi si tota familia .Asfalt uscat in noul sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 LA MULTI ANI DE MARTISOR. Sa aveti o primavara frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR PE DOUA ROTI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 2, 2010 Autor Share Postat Martie 2, 2010 Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Multumimmm !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Octombrie 4, 2010 Autor Share Postat Octombrie 4, 2010 Busted ! Fetele s`au inmultit ! Ieri am fost la Tulcea, prin Babadag. Un pic cam rece... Asfaltul bunicel... si uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoo Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 oh,da!poate reusim sa facem si predealul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Mama pisi, cate sunteti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Octombrie 4, 2010 Autor Share Postat Octombrie 4, 2010 Mama pisi, cate sunteti ! Eh hai ca e ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
issa Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 da,ar fi super sa mai facem o plimbare mai lunga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Octombrie 25, 2010 Autor Share Postat Octombrie 25, 2010 A fost un weekend calduros si a iesit ceva frumos ! Pam pam ! Sambata, 23.10.2010, Constanta - Kogalniceanu - Medgidia - Capidava - Babadag - Lunca - Constanta Protagonisti: DAN CIU CORNEL GEORGE FLY ELENA ANCA ANA GAJICA LUI CIU Si cateva de entertainment: Duminica, 24.10.2010 Constanta - Biserica Sf Andrei - Cernavoda - Constanta Protagonisti: aceeasi ca si sambata plus: HANNA CIP si NO NAME BOY (sorry) Entertainment: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Frumoase "ieseli" in weekendul asta .Multumim baietilor pt prezenta si mai ales gps-ului nostru Dan ,de la care asteptam si niste poze . Speram ca nu au fost ultimele plimbari pe anul acesta si sa putem repeta "gestul" in aceeasi varianta sau una chiar mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 sunt al 32.000 view'er Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Brava, fete si baieti! Keep it up! [...] sa putem repeta "gestul" in aceeasi varianta sau una chiar mai mare. Atunci, la mai mare!  Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FAST Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 foarte frumos, de admirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 (editat) Excursie educativa : Cetatea Capidava, monumentul de la Adamclisi, manastirea Sf. Andrei si bineinteles Hanul Lunca. 270 km Sambata si 220 km Duminica Salutari. Editat Octombrie 27, 2010 de dan_s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Bai eu o stiu pe Alexandra, prietena lui Ciu care sta pe Traian, de undeva... probabil ca ma insel! frumoasa plimbare! p.s.: Ana, le-ai dat praf in ochi, mama? :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate