Misfit 1-5 Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Bai eu o stiu pe Alexandra, prietena lui Ciu care sta pe Traian, de undeva... probabil ca ma insel! frumoasa plimbare! p.s.: Ana, le-ai dat praf in ochi, mama? :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 (editat) mein internet ist kaput. apologies Editat Octombrie 28, 2010 de Moto Junkie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Bai eu o stiu pe Alexandra, prietena lui Ciu care sta pe Traian, de undeva... probabil ca ma insel!frumoasa plimbare! p.s.: Ana, le-ai dat praf in ochi, mama? :X Nu ne-a dat cu praf in ochi ,ca drumurile pe care am fost noi erau maturate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 (editat) Azi, Duminica 31.10.2010, ora 10.30 la Phoenix 2, plimbare moto - probabil Mangalia - Tjulenovo - rest. DelBoca - Kavarna (Bulgaria) si retur (120+120km), dar mai discutam (sa aveti talon si buletin la voi). Editat Octombrie 31, 2010 de dan_s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 (editat) Azi, Duminica 31.10.2010, ora 10.30 la Phoenix 2, plimbare moto - probabil Mangalia - Tjulenovo - rest. DelBoca - Kavarna (Bulgaria) si retur (120+120km), dar mai discutam (sa aveti talon si buletin la voi). Salut, eu sunt Corneliu si calaresc o Honda Steed. Desi Dan a venit cu aceasta propunere, n-am mai fost in Bulgaria, dar in schimb ne-am oprit la o cafea in Vama Veche. Poate ne strangem intr-un grup mai mare duminica viitoare, se anunta vreme foarte buna. Daca aveti ceva propuneri pentru duminica, sunt binevenite. Editat Noiembrie 2, 2010 de Corneliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Salut, eu sunt Corneliu si calaresc o Honda Steed. Desi Dan a venit cu aceasta propunere, n-am mai fost in Bulgaria, dar in schimb ne-am oprit la o cafea in Vama Veche. Poate ne strangem intr-un grup mai mare duminica viitoare, se anunta vreme foarte buna. Daca aveti ceva propuneri pentru duminica, sunt binevenite. Eu zic sambata ca sa pot veni si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 weekendu asta se pleaca undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
90RIK Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 (editat) sambata m-as baga si eu la o tura mai lunga daca primiti si outside-ri Stau cu un ochi pe topic... (cred ca nu aici trebuia sa postez dar o las asa cum a cazut ... sorry Editat Noiembrie 4, 2010 de 90RIK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 (editat) Pentru sambata, 06.11.2010, va propun urmatorul traseu: Constanta, Basarabi, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Calarasi (trecem Dunarea cu bacul), Ostrov, Ion Corvin, Cobadin, Basarabi, Constanta. Distanta totala cca 260 km. Intalnirea la ora 10 AM la Phoenix 2, cei prezenti trebuie sa aiba plinul facut si bani pentru pod si bac. Viteza de deplasare va propun sa fie maxim 110 km/h, astfel incat sa pastram grupul compact. Timpul se anunta perfect: soare si 18-20 grade. Va rog sa va confirmati prezenta. Harta traseului in atasament. Asfalt uscat tuturor! Traseu_6_nov_2010.pdf Traseu_6_nov_2010.pdf Editat Noiembrie 4, 2010 de Corneliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 pfff nu mai bine la 11 sa plecam ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 " Fete Motocicliste " ??? tare! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 " Fete Motocicliste " ??? tare! ) ))) daca aici se vb despre plecari in weekend asta e, suntem si fete acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Plimbarea se amana duminica, intalnire la ora 11 Phoenix 2. Asa e, topicul acesta e doar pt fete ... dar ce ne-am face noi fara ele?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dl Ciu Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 eeeee....ce fac fete mici si motocicliste de 2 sapt nu mai organizatzi nimic ...Jannete rulzz .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoo Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 ia uite cine a aparut in peisaj )!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2010 eeeee....ce fac fete mici si motocicliste de 2 sapt nu mai organizatzi nimic ...Jannete rulzz .... Ciu Ciu ! Sambata 15 grade..soare.. e pe vine... primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Ciu Ciu ! Sambata 15 grade..soare.. e pe vine... primavara Sa-ntelegem ca vei iesi si tu la 15 grade pentru ca la 22 de grade nu ai iesit ... ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2010 Sa-ntelegem ca vei iesi si tu la 15 grade pentru ca la 22 de grade nu ai iesit ... ?? Da ! Deci ? Unde mergem sambata ? Btw m-am echipat de iarna si trebuie sa iti dau ceva inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoo Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 daca duminica se merge undeva as putea si eu sa vin.sambata busy!deci...fete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 (editat) vine si eu ?? nu`s fata, dar as vrea ))) Editat Noiembrie 16, 2010 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Da !Deci ? Unde mergem sambata ? Btw m-am echipat de iarna si trebuie sa iti dau ceva inapoi. Sambata ma bag si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoo Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 uuuaaaaaa,acum v-ati gasit cand nu pot eu sa merg!!!daca cumva va razganditi,cateva ore,2-3 pot iesi si eu,pana in ora 15,daca nu...asta e,alta data ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fedaykinn Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Sa traiesti Victore! Sau nasica, mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) Propuneri ... ? Sambata ora 11.00 Phoenix 2 ... ? Editat Noiembrie 19, 2010 de dan_s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoo Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 pai si care e itinerariul? iesiti din oras?unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate