ubord Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 ...dar poate totusi...un pic de bemeve ceva ! Cat decat! Macar ultima parte a seriei , ceva , putin acolo ceva...asa sa fie rar si valoros! RAILOR! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 ne mai documentam poate mai pune cineva poze din arhiva..... ne distram si noi nu? hai bagati poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Deja nu mai e funny treaba asta. Ia/l pe google in brate si documenteaza-te. Daca vrei si altceva, da-mi add pe mess si-ti dau eu poze cu BMW. Si documentatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Salut. Mai boaska, ia lasa tu gargara la o parte si rupe gura tirgului. Repara mai baiatule M-ul, BMW-ul, s-au ce o fi. Din ce se vede in linie mare ai componentele lui. Arunca-te voiniceste pe el si poate la vara ii auzim glasul. Ia inchipuie-ti cum va fi sa apari cu el la intrunirea de comuniste de la anul. Nu mai arde gazul, spor la treaba. Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Salut. Mai boaska, ia lasa tu gargara la o parte si rupe gura tirgului. Repara mai baiatule M-ul, BMW-ul, s-au ce o fi. Din ce se vede in linie mare ai componentele lui. Arunca-te voiniceste pe el si poate la vara ii auzim glasul. Ia inchipuie-ti cum va fi sa apari cu el la intrunirea de comuniste de la anul. Nu mai arde gazul, spor la treaba. Numai bine. Pai asta-i problema, ca omu se documenta sa nu cumva sa bage fro piesulica de BMW in M si sa nu-i mearga rotund motorul... Mai frate, eu zic sa lasi prostiile, BMW-urile alea bune sunt de mult la mama lor acasa, plus ca nu cred sa fi vietuit foarte multe pe meleagurile noastre, asculta-i pe baietii astia ca stiu ei ce spun, ca se ocupa de asa ceva de pe vremurile cand mai erau sanse sa ai noroc sa gasesti si cate una uitata prin vreun cotet sau pod sau beci, cum zicea si Rocknroll, pune mana si scoate-l pe strada, mai ales ca ai sansa sa te ajute si baietii cu documentatie, sfaturi, poate chiar si manopera si piese, crede-ma, au resuscitat destule babute de astea si stiu despre ce e vorba. Bafta si resuscitare placuta, dar sa-l faci asa cum la facut fabricuta lui, sa nu dea al de sus sau de jos sa-l cioperesti sau tiganesti ca e pacat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 asta cu ciopartitul e tare nici nu va imaginati cum era asta inainte sa ma apuce pandaliile era 90% original,ii mai lipseau tobele finale originale si cam atat lasa ca au destui originale, eu nu sufar de simpatii retro, sincer mi se pare cam scurt cadrul motorul are insuficienta putere si mananca prea mult acum imi pare rau ca am dat 2 motoare de ural 750 era cea mai buna setare posibila piese fac rost ,si nu cumpar decat noi. motocicleta asta e ultima dintre toate in zona Ialomita ii cunosteam pe toti detinatorii de "pufaitoare" si toti/toate s-au dus inclusiv taica-miu d-zeu sa-i aiba in pace pe motociclistii cu casca de aviator ce cutreierau Baraganul in lung si lat promit sa nu-i uit niciodata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ma refeream la seria de motor, nu de cutie. seria de motor la BMW NU SE AFLA ACOLO. acolo se afla seria de motor la M72, insa caracterele cu care sunt poansonate de fabrica sunt EXACT LA FEL CU CELE DE LA CUTIE. dupa cum poti observa intre seriile de la cutiile tale si cea de pe bloc este o diferenta uriasa. deci, cutiile au seria ok, blocul nu. (poansoane la fel cu cele foosite la blocul ala se gasesc la Draper, nu ma intreba de ce stiu ) roti posibile bmw dupa cum stiu eu poate gresesc posibil, jantele si modul in care au fost executate vor spune mai multe. claitatea la bmw e incredibil de departe fata de M poza cu r61, la care imi place sa cred ca ati bagat de seama ca tot esapamentul e chinezesc!! chiuloasele nu prea seamana, nu? M72 si R71 au chiuloasele la fel. (ca forma ) trebuie poze mai mari? )) sunt la munca nu am timp acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 am observat diferenta seamana da' nu rasare:) rusii astia sunt niste impostori Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 acum ma uit la poza cu bmw-ul si ma minunez.. Si eu ma minunez.....din 1991 aud aceeasi discutie M72 versus BMW.Am obosit ...sunt 17 ani.Dar ce e haios ca la 6 luni-1 an mai apare cineva care crede ca macar O PIESA AR PUTEA FI... P.S. Vorbesc in cunostinta de cauza, am resturat si eu un M72-ul si cand am sablat janta spate si am vazut sub vopsea mare scris BMW mare imi fu bucuria.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 asta cu ciopartitul e tarenici nu va imaginati cum era asta inainte sa ma apuce pandaliile era 90% original,ii mai lipseau tobele finale originale si cam atat lasa ca au destui originale, eu nu sufar de simpatii retro, sincer mi se pare cam scurt cadrul motorul are insuficienta putere si mananca prea mult acum imi pare rau ca am dat 2 motoare de ural 750 era cea mai buna setare posibila piese fac rost ,si nu cumpar decat noi. motocicleta asta e ultima dintre toate in zona Ialomita ii cunosteam pe toti detinatorii de "pufaitoare" si toti/toate s-au dus inclusiv taica-miu d-zeu sa-i aiba in pace pe motociclistii cu casca de aviator ce cutreierau Baraganul in lung si lat promit sa nu-i uit niciodata vrei sa cioparesti ? ma intereseaza rotile alia dau an schimb originale de m 72 plus diferenta, sau piese pt ciopar orcum pacat sal tai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 La ce pui tu frate rotile alea..intreb si eu asa de curiozitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 La ce pui tu frate rotile alea..intreb si eu asa de curiozitate. as pune pe un bmw 600 ca cred ca acolo sar potrivi mai bine decat pe un m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 mi-a mai propus odata si unul din gemeni tot asa o combinatie roti de M am si eu si pana la urma cum merg rotile de M la BMW merg si de BMW la M Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 mi-a mai propus odata si unul din gemeni tot asa o combinatie roti de M am si eu si pana la urma cum merg rotile de M la BMW merg si de BMW la M Da cauciucul nu il vinzi de pe roata din dreapta dintre cele doua? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) Da cauciucul nu il vinzi de pe roata din dreapta dintre cele doua? hai ca boasca astai figura! ne agitam aceea toti ca vrem una alta si nu ne baga in seama, da nui bai strigam ca poate aude! el defapt compara si iar compara Editat Octombrie 29, 2008 de mas oyama Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 as pune pe un bmw 600 ca cred ca acolo sar potrivi mai bine decat pe un m ma gandeam ca vrei sa le pui pe unu din cele doua Zundappuri. eu roti de astea de BMW am aruncat sau le-am dat degeaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 ma gandeam ca vrei sa le pui pe unu din cele doua Zundappuri.eu roti de astea de BMW am aruncat sau le-am dat degeaba. pacat daca mai sti vro unu ma intereseaza sau si de r12 ajunge si doar butucul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 primele M-uri au avut roti drepte, ca la bmw. le-am vandut cu succes, nu mai aveau dantura asa ca nu aveam ce face cu ele. bibelouri nu mai tin, si sa repar butuc - never ever... ooooooffffffffff, problema mare cu bmw-urile astea.... ale dreq... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Decembrie 12, 2008 Autor Share Postat Decembrie 12, 2008 e ceva de vinzare aici?daca da, fa un pret si iau eu tot. 600 de euro toate piesele ce se vede plus altele diferentiale,pinioane,trenuri fixe,coroane,carburatoare k38,etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) daca pui si un sac de coceni, 2 gaste, bicicleta Tohan vaca si calul le iau eu. Editat Decembrie 12, 2008 de Aleko Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 600 de euro toate pieselece se vede plus altele diferentiale,pinioane,trenuri fixe,coroane,carburatoare k38,etc. da nimic complet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Mosule, la 500 de euro iti dau eu M fara acte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Decembrie 14, 2008 Autor Share Postat Decembrie 14, 2008 pretul este negociabil si exista acte cu nr vechi rog sa va vindeti piesele pe posturile voastre Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Doamne, ce ai stricat aripa aia de atas, taind-o si punand-o pe spate. Cat vrei pe "M72" asta? LE: 550 neg, am vazut pe celalalt forum. Aripa de fata ai taiat-o si pe aia, rezervorul nu mai e rezervor de M.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 600 de Euro, cred ca ai apasat tasta "0" de 2 ori Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate