alex-bandit Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Far Acerbis: /index.php?showtopic=300470 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Vand o aripa marca UFO noua,pret 55 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Am o pereche de gume PIRELLI DIABLO rulate cam 5-6 sute de km.Nu au defecte. Dimensiuni: 120/70R17 M/C 58H 160/60R17 M/C 69H PRET 140 EURO ASTEPT OFERTE 0720666609-CIPRIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 unde gasesc si eu 2 semnalizari asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 unde gasesc si eu 2 semnalizari asa ? hmm.. eu am avut semnalizari de genu pe duke.. acu le-am schimbat. Dar, erau acolo de ceva vreme.. si 2 din ele sigur n-au supravietuit, ca de-aia le-am si schimbat. Ma uit diseara in garaj sa vad.. eu stiu ca n-am aruncat.. dar, stiu ca parca imi rupsese un vizitator una din semnalizarile alea date jos, asa, de fun daca gasesc le fac si o poza si te decizi daca le vrei sau nu.. gratis, evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 unde gasesc si eu 2 semnalizari asa ? cred ca o sa gasesti pe louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) hmm.. eu am avut semnalizari de genu pe duke.. acu le-am schimbat. Dar, erau acolo de ceva vreme.. si 2 din ele sigur n-au supravietuit, ca de-aia le-am si schimbat. Ma uit diseara in garaj sa vad.. eu stiu ca n-am aruncat.. dar, stiu ca parca imi rupsese un vizitator una din semnalizarile alea date jos, asa, de fun daca gasesc le fac si o poza si te decizi daca le vrei sau nu.. gratis, evident merci mult de pe acum.. astept poza evident,iti dau o "bere" pe ele pe louis nu am vazut . Editat Februarie 13, 2009 de dOctOr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 merci mult de pe acum.. astept poza evident,iti dau o "bere" pe ele pe louis nu am vazut . Salut.. Mai, acuma imi pare rau ca am mai zis inainte sa verific.. din pacate n-am vesti bune. Credeam ca cele 2 de pe fata care le-am schimbat dupa cele de pe spate erau inca functionale, dar m-am inselat. Dupa cum se vede si in poza, am un capac, una care sta prinsa cu o sarma (aia ar fi trebuit sa functioneze, ca se putea pune capacelul cu lipici si era ok) si inca una care ar fi trebuit sa functioneze.. dar... acum se pare ca mai are un singur fir Eu le-am lasat dupa ce le-am scos in cutia cu resturi.. o mai fi avut careva nevoie de o bucata de fir.. si.. asta e. La mine erau toate 4 asa. Cea de pe stanga spate era rupta si prinsa cu banda adeziva.. ulterior i s-a rupt si unul din fire.. si contactul se facea de fapt doar din faptul ca le presam napoi cele 2 bucati cu firul intre si le lipeam cu banda. Bineinteles ca in 3 zile iara nu mergea semnalizarea. Si eu am cautat atunci sa schimb una, dar n-am gasit. Asa ca le-am schimbat toate 4.. cu de-alea cu led... si asta a fost cu cantec, ca de-asta le-am schimbat pe rand. Semnalizari am luat eu, dar nu si releu sau ceva rezistente sa consume restu.. asa ca am tot umblat cu 2 de-un fel si 2 de-un fel o vreme. Pe aia care mai are 2 fire nici n-am mai verificat-o sa vad daca-i mai merge becu. Ce-mi pare rau e ca aveam 3 ok.. bine.. la una ii lipseste acu un fir.. da ar mai fi trebuit sa fie una.. de pe spate.. care o desfacut-o unu.. sa vada ce-i in ea.. in loc s-o desfaca pe aia care era si-asa rupta si nu functiona No bun, astea fiind spuse.. sorry.. de-acum inainte o sa ma gandesc mai bine ce fac cu ce dau jos de pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Salut.. Mai, acuma imi pare rau ca am mai zis inainte sa verific.. din pacate n-am vesti bune. Credeam ca cele 2 de pe fata care le-am schimbat dupa cele de pe spate erau inca functionale, dar m-am inselat. Dupa cum se vede si in poza, am un capac, una care sta prinsa cu o sarma (aia ar fi trebuit sa functioneze, ca se putea pune capacelul cu lipici si era ok) si inca una care ar fi trebuit sa functioneze.. dar... acum se pare ca mai are un singur fir Eu le-am lasat dupa ce le-am scos in cutia cu resturi.. o mai fi avut careva nevoie de o bucata de fir.. si.. asta e. La mine erau toate 4 asa. Cea de pe stanga spate era rupta si prinsa cu banda adeziva.. ulterior i s-a rupt si unul din fire.. si contactul se facea de fapt doar din faptul ca le presam napoi cele 2 bucati cu firul intre si le lipeam cu banda. Bineinteles ca in 3 zile iara nu mergea semnalizarea. Si eu am cautat atunci sa schimb una, dar n-am gasit. Asa ca le-am schimbat toate 4.. cu de-alea cu led... si asta a fost cu cantec, ca de-asta le-am schimbat pe rand. Semnalizari am luat eu, dar nu si releu sau ceva rezistente sa consume restu.. asa ca am tot umblat cu 2 de-un fel si 2 de-un fel o vreme. Pe aia care mai are 2 fire nici n-am mai verificat-o sa vad daca-i mai merge becu. Ce-mi pare rau e ca aveam 3 ok.. bine.. la una ii lipseste acu un fir.. da ar mai fi trebuit sa fie una.. de pe spate.. care o desfacut-o unu.. sa vada ce-i in ea.. in loc s-o desfaca pe aia care era si-asa rupta si nu functiona No bun, astea fiind spuse.. sorry.. de-acum inainte o sa ma gandesc mai bine ce fac cu ce dau jos de pe moto zi-mi cat vrei pe ele asa..incerc sa le repar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 zi-mi cat vrei pe ele asa..incerc sa le repar as you wish.. nu cred c-o sa fie simplu de remediat, da ti le trimit. Numa da-mi un pm sau ceva cu o adresa si-un nr de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 as you wish.. nu cred c-o sa fie simplu de remediat, da ti le trimit. Numa da-mi un pm sau ceva cu o adresa si-un nr de tel. ai mai primit pachetu sau l-au facut astia pierdut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 ai mai primit pachetu sau l-au facut astia pierdut? parca zicea ca l`a primit in final.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 parca zicea ca l`a primit in final.. atunci e bine, ok. Era o greseala pe adresa cand am trimis.. voiam sa ma asigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 (editat) atunci e bine, ok. Era o greseala pe adresa cand am trimis.. voiam sa ma asigur le-am primit..am primit tel de la astia si era pus alt bloc.. in fine..le-am reparat si le-am montat pe troasca merci mult,raman dator Editat Februarie 24, 2009 de dOctOr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 24, 2009 Autor Share Postat Februarie 24, 2009 intrebare inainte sa caut pe la service sau unde as putea sa gasesc raspunsul la problema mea .... vreau sa imi polishez si eu jentile sa le fac lucioase asa arata janta fata si cea spate ...as vrea totusi sa le pot face eu doar sa mi se zica o metoda buna si ieftina (E CRIZA MARE VERE) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 vezi ca exista o pasta speciala.....vorbeste cu george.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 vezi ca exista o pasta speciala.....vorbeste cu george.... asta dupa ce le dai cu un smirglu foarte fin, stiu eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 daca gasesti vreo pasta sau ceva sa ne zici si noua ca mi-as lustrui si eu jentile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 26, 2009 Autor Share Postat Februarie 26, 2009 am incercat cu un smirghel destul de fin si cam le zgarie nu prea ii dau luciu o sa mai intreb de ce tip de pasta trebuie sa fac rost ...vreau sa ii lustruiesc si bascula cu acceasi ocazie. Va tin la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 vreau sa modific cate ceva pe la motocicleta...deci...o sa lansez un anunt... Daca are cineva componente SM deteriorate (nu ma intereseaza starea) care il incurca prin garaj...accept orice donatie...eventual daca trimite cineva prin posta platesc eu deranjul normal ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 28, 2009 Autor Share Postat Martie 28, 2009 (editat) vand discuri fata spate 320 cu 240 pt supermoto cine vrea sa faca o conversie le dau ieftin! sunt f putin uzate Editat Martie 28, 2009 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 vand discuri fata spate 320 cu 240 pt supermoto cine vrea sa faca o conversie le dau ieftin! sunt f putin uzate poza?pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 o sa le fac si poze pretul 3 mil ama2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Cumpar roti de supermoto pt KTM EXC model 2006.........sau schimb cu roti de enduro 18/21 0746093456 Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 13, 2009 Autor Share Postat Aprilie 13, 2009 vand urmatoarele... aripa supermoto albastra de la ufo plast foaie talon gold 42 dinti ..NOUA set discuri supermoto f putin uzate MULTE piese yamaha wr ! axe cu came...patine....intinzator lant distributie placute de ambreiaj .. si tot ce este in motor ambielaj si tot ce tine de ambreiaj (nedesfacut!!!) o pedala de yamaha wr plastice fata de wr conducta de frana de wr cine are nevoie de ceva sa dea un PM sau un tel la nr 0766.73.76.79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate