john17 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Ma intereseaza pt o aplicatie (pe 4 roti, rog nu dati cu pietre) un device de genul http://www.louis.de/_4056119abf48b2b091698...8&anzeige=0 si as vrea ceva opinii de la cei care s-au jucat cu chestii din astea. Ideea e ca am nevoie de shiftlight reglabil si turometru, restul ma intereseaza mai putin dar daca sunt acolo probabil voi folosi si vitezometru, kilometraj etc. Orice informatie e binevenita. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 (editat) Turometru merge sigur cu inpuls de la bobina de inductie,martori de bord la fel,mai greu cu kilometrajul de unde se i-a semnalul la masina ta....(daca este masina) Editat Octombrie 27, 2008 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Merci. Imi dau seama ca turometrul merge, pt vitezometru gasesc o solutie (captor inductiv), nu stiu daca potrivesc diametrul rotii dar nu asta e problema. De ex. turometrul cu shiftlight de 150 RON din targ abia urca la 3000 rpm cand motorul deja a scazut de la 6500 catre valoarea aia la o accelerare brusca. Vreau sa stiu pur si simplu daca astfel de deviceuri merita banii, functioneaza cat de cat OK sau mai bine ma las pagubas. Da, e masina si am gasit doar shiftlight intr-un catalog de produse de motorsport undeva la 120 de euro, ma gandeam ca mai pun 50 si pun tot bordul "racing look" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 De ex. turometrul cu shiftlight de 150 RON din targ abia urca la 3000 rpm cand motorul deja a scazut de la 6500 catre valoarea aia la o accelerare brusca. Ce fel de turometru ai luat din targ, analogic sau cu afisaj? Alea cu afisaj nu-s bune pt ce vrei tu, in general se folosesc numai la reglaje. Daca accelerezi lin turometrul cu pricina iti arata corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Analogic, cu ac. Arata ~corect (nu asta e grija mea, shiftlight-ul e primordial) insa e "amortizat" prea tare si are intarziere mult prea mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate