PreciouS Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 acum doua minute am primit un telefon ca a avut loc un accident la Foisorul de foc. erau doua motoare prin zona. cunoaste cineva ceva? detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 am trecut si eu pe acolo era un GSXF 600 cu nr B-xx-FGV imi suna al dreaq de cunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 Am vazut ieri un motor destul de turtit intr-o dacie si trei politisti de rahat care faceau masuratorile. La fatza locului erau doi motociclisti, si am inteles ca motociclistul nu era tocmai ok.. De ce erau politistii de rahat?http://www.tanga-moteurs.ro/forum/index.ph...&st=0entry498]vedeti aici[/url] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 FGV...parca si eu il stiu de undeva Ce culoare era GeSeiXeFa ? Sper ca nu e nimic grav si mai ales sper sa nu fie unul din prietenii mei katanisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 FGV...parca si eu il stiu de undeva Ce culoare era GeSeiXeFa ? Sper ca nu e nimic grav si mai ales sper sa nu fie unul din prietenii mei katanisti albastru inchis .. sau negru sa fie nicu profesoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Octombrie 6, 2005 Autor Share Postat Octombrie 6, 2005 in alta ordine de idei, ati aflat ceva despre motociclist/i ?! a/au patit ceva? si boul de shofer a fost amendat sau a scapat cu basma curata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaEm0NuL Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 Pffff ba frate, pacat ca nu ai avut replica ca era de asteptat sa zica ceva dăÂştept săfu, ca doar pana mea el face legea. Siloase persoane gaborii Insanatosire grabnica si sper sa nu fie serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chelie Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 Am trecut si eu prin aceea intersectie.Prima data mi-a atras atentia cioburile de pe jos.Mai tarziu am vazut si motorul rezemat de un stalp.La fata locului era numai soferul vinovat ( dacie rosie de PH) si un prieten sau o cunostinta a motociclistului.Din cate am inteles motocicleta a fost cumparata recent. Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 10, 2005 Share Postat Octombrie 10, 2005 Nu e nicu ca era motor 89-96 (carene tip vechi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate