Bogdan Secelean Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Salut, am cautat un topic de acest gen, dar n-am gasit. Aveti idee unde gasesc pe cineva sa-mi schimbe gumele? de preferat in zona de est-centru a Bucurestiului. Aveti ideee cam cat m-ar costa ? ca la ÂŞama Service sau alte "super service-uri" banuiesc ca te cam rupe la buzunar... thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 asa ceva m-ar interesa si pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 http://www.samaservice.ro/SAMA-Dimitrie-Po..._displayContact asta ar fi locul unde gasesti sigur pe cineva care se pricepe la moto. (de obicei cine raspunde la telefon e pa, asta daca o sa iti spuna ca te poti duce la ferdinand de exemplu) acum 2 luni un schimb pentru o roata m-a dus 85 ron cu totul. (fara bacsis) in 15 minute eram plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 asa ceva m-ar interesa si pe mine... DUMNEAVOASTRA ca posesor de comunista(pe spite bineinteles),avand rotile la Guzii tot pe spite,trebuie sa aveti pe acasa 2 leviere ca scoateti cauciucu ce dracu chiar asa ,pai daca faci pana in drum ce faci. ..chemi URAL SERVICE EMERGENCY !! ne pare rau sa va informam dar nu exista Nu am eu timp ca veneam la tine si te ajutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 eu mi-am schimbat gumele la Motor Team. mi-au urcat-o baietii pe standere si cu rotile-n dinti m-am dus la o vulcanizare in apropiere si mi le-au schimbat aia. 40 lei la Motor Team si 20 lei la vulcanizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 scump la voi.... eu am schimbat cauciucele la o vulcanizare de la razoare, in statia de RATB. e un baiat acolo care chiar lucreaza frumos, asta daca il prindeti pe tura, si costul cel mai ridicat a fost de 30ron cu totul. numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 scump la voi....eu am schimbat cauciucele la o vulcanizare de la razoare, in statia de RATB. e un baiat acolo care chiar lucreaza frumos, asta daca il prindeti pe tura, si costul cel mai ridicat a fost de 30ron cu totul. numai bine! cu totul 30 ron-adica dat jos rotile si schimbat gumele ? in care statie e vulcanizarea asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate