foxbat Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 da, mult mai atent... eu cred ca la baciu' se tragea de la nenea arhimede si cu a lui evrika:) cand reeditam ? brasovu - am poze pt voi @carcotasii - bre, daca un caciuc + montat vi se pare scump la 170 e eu ce sa mai zic ? a venit mecanicul de acasa in weekned sa l rezolve pe otto. in rest ..uff ce dor mi este cred ca saptamana ce vine daca nu da cu ploaie si iau salariul ..bg scrie pe mine. a, si daca nu ploua. respect si profit maxim PS sa nu uit.cei care ati promis de grecia la anu' . v am notat. sa nu aud scuze. am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danibacsi Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 si in piscina si in sticla,tot lichid a fost.asta este sigur.ce nu stiu inca,daca erau vase comunicante? fa ceva cu pozele alea ca poate aflu raspunsul la intrebare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 mda cu trezitul recunosc ca am o problema. nu asta ar fi problema care ma impinge catre tourer-ul ci spatele si genunchii care se pare ca protesteaza din ce in ce mi des dupa ture mai lungute. dar a fost mai bine - m-am lipit de alex la azalia la piscina unde apa nu era termala dar era calda. atat de calda incat am iesit si la o baie in mare. rece dar suportabila pentru doua minute. pe drumul de intoarcere am luat-o prin silistra trecut cu bacul si inapoi prin lehliu si pe autostrada. una peste alta un drum placut si la intoarcere. o tura excelenta cu oameni la fel. repet oricand cu mare placere. salutari tuturor. Pai povestea sta cam asa: a fost sesiune foto, si eu nu apar in pozele alea pentru ca eu am facut pozele. Dupa care astia au plecat, asa ca au mai ramas doar 4 motociclete. Dupa un timp a plecat si baiatul pe BMW din Bucuresti asa ca atunci cand am plecat eu au mai au ramas doua (a lui Alex alias FoxBat care astepta masa de pranz la all-inclusive si a ta). Eu mi-am pus problema de ce totusi nu te-ai prezentat la vehicul macar pana am plecat eu, dar daca ai dat prezent pe forum e OK. Probabil ca o sa ne mai vedem la actiuni similare la primavara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 cred ca saptamana ce vine daca nu da cu ploaie si iau salariul ..bg scrie pe mine. a, si daca nu ploua. ceva noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 ceva noutati? imi place, esti activ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Foxule, ce Grecia ati pus voi la cale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Foxule, ce Grecia ati pus voi la cale ? bre, nu stiu , brasovenii au promis astept si eu detalii dar cred ca vor fi pe la primavara in ce priveste weekedurile urmatoare - in unuil m as duce la Sinemorets, in altul la Sf Constantin si Elena ( astea sunt calatorii de 2 zile) si un pasul Shipca sa vad si eu zapada inca nu stiu cum le aranjez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Daca se merge in Grecia cum am fost anul trecut, vreau si eu. In privinta weekend-urilor, nu prea imi permit sa consum ambele zile cu iesiri. Una, da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 (editat) bre, nu stiu , brasovenii au promis astept si eu detalii dar cred ca vor fi pe la primavara Salutare tuturor, Continuam traditia de 1 Mai si in 2010.Sper sa nu ciocnim ouale in Atena ca anul trecut... -GRECIA 2008 -GRECIA 2009 Tinem legatura si scuzati off topicul! Florin Editat Noiembrie 11, 2009 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Cine poate sa ma ajute si pa mine cu cateva informatii: /index.php?showtopic=452935 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 ajunge careva maine la bai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 ajunge careva maine la bai? da .eu dar ca si conservar plec maine dm la prima ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 da .eudar ca si conservar plec maine dm la prima ora ok, lasa-mi si mie numarul tau, eu maine pe la 5-6 o sa fiu in piscina mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 ok, lasa-mi si mie numarul tau, eu maine pe la 5-6 o sa fiu in piscina mare NU ti l mai las:)) ti l am dat cred ca de 1000 de ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 (editat) Maine ora 9.45 EU,Bubucaty si cu inca 2 neforumisti ne intalnim la OMV`ul de la la City Mall pt plecare la termale.Altzi doritori sunt asteptatzi ,plecare 10.15 toate cele bune .. Editat Noiembrie 20, 2009 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Maine ora 9.45 EU,Bubucaty si cu inca 2 neforumisti ne intalnim la OMV`ul de la la City Mall pt plecare la termale.Altzi doritori sunt asteptatzi ,plecare 10.15 toate cele bune .. daca stiam ca suntem atatia mergea sa le cerem All inclusive. asa ..o sa fie doar BB hai sa ne vedema sanatosi acolo o sa ma oftic- de data asta sunt conservar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Merge careva in weekendul asta la Sf C&E, moto sau auto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) Merge careva in weekendul asta la Sf C&E, moto sau auto? bai m`ar bate gandul dat hai lasa`ma pana maine sa iti dau un raspuns ca stiu exact care ce si cum si daca vin si daca am sa vin doar o sa ajung sambata si ma intorc duminica si vin cu moto ...toate cele bune Editat Noiembrie 26, 2009 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Bai Andrei, vad ca nu te lasi pana nu-ti ofera aia rezidenta acolo. Evident ca mergem cu moto daca mergem, azi dau si eu un raspuns daca da sau nu. Voie buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Azi decid si eu, 90% cu moto, o sa o iau prin Vama ca trebuie sa trec pe la Tuzla, pe la 14 termin si o iau spre Varna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Bai Andrei, vad ca nu te lasi pana nu-ti ofera aia rezidenta acolo. Evident ca mergem cu moto daca mergem, azi dau si eu un raspuns daca da sau nu.Voie buna. Pai atunci hai sa repetam saptamana trecuta ora 09:45 OMV City Mall intalnire ora 10:15 plecarea(sambata 28 NOV 2009) sa ne auzim cu bine TRAIASCA BULBUCII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 S-a hotarat, maine in jur de 10 plec de la Universitate, directia Tuzla/Constanta si in jur de 1500 ar trebui sa trec la Bulgari prin Vama Veche. Ne vedem in bazinul cu bulbuci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Cred ca ar fi timpul sa redeschidem discutia La inceputul lui martie dam o tura la bulbuci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 eu in primul uichend fara ploaie acolo vreau sa ajung ... poate avem noroc uichendul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 Mai degraba pe 13-14 martie dupa ce zice Accuweather. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate