dragos1972 Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 (editat) Vremea se pare ca nu tine cu noi:http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/ROXX0003 E prea frig(chiar ger) Nu credeam ca o sa se mai intoarca iarna Editat Martie 2, 2010 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Vremea se pare ca nu tine cu noi:http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/ROXX0003E prea frig(chiar ger) Nu credeam ca o sa se mai intoarca iarna Ehhh lasa ca o veni soarele si pe "strada noastra " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Uichendul asta e frumos, merge careva? vremea in Bucuresti - Varna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Uichendul asta e frumos, merge careva? vremea in Bucuresti - Varna Cu sania sau cu ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Din pacate nu pot maine,dar poate in uichendul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Se pare ca nici eu nu pot maine, insa duminica voi da o fuga la zimbraria de langa Targoviste pentru poze (daca sunt amatori, vorbim pe PM). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 In uichend e frumos si la Bucuresti si la Varna,peste 15 grade.Dam o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 In uichend e frumos si la Bucuresti si la Varna,peste 15 grade.Dam o tura? fara mine Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 In uichend e frumos si la Bucuresti si la Varna,peste 15 grade.Dam o tura? OnTopic: Imi lipsesc niste piese si o revizie ca sa ies saptamana asta. Oarecum OffTopic: Cum adica ultima iesire pe anul asta cand poate e pentru multi prima iesire (cel putin pe anul asta)? Normal ar fi sa postati cate un topic separat pentru fiecare plimbare, dar acest topic a devenit o supa lunga re-incalzita saptamanal. Oare trebuie sa-l inchid ca sa va conving ca ar trebui sa faceti altul macar pentru ca s-a schimbat anul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 In uichend e frumos si la Bucuresti si la Varna,peste 15 grade.Dam o tura? da dragos, sigur as pleca si acum. ne auzim vineri , eu aveam planuri de one day trip dar cred ca merge si de pe o zi pe alta. bere sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 (editat) Offtopic:S-au schimbat 2 ani de la inceputul topicului ,dar nu-l sterge ca e ok si e cunoscut On:Cum sa mergem fara tine Andrei?Alex,ne auzim. http://www.weather.com/outlook/travel/busi...eekend/ROXX0003(Bucuresti) http://romanian.wunderground.com/global/stations/15552.html(Varna) Editat Martie 17, 2010 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Offtopic:S-au schimbat 2 ani de la inceputul topicului ,dar nu-l sterge ca e ok si e cunoscutOn:Cum sa mergem fara tine Andrei?Alex,ne auzim. http://www.weather.com/outlook/travel/busi...eekend/ROXX0003(Bucuresti) http://romanian.wunderground.com/global/stations/15552.html(Varna) Nu se punea problema sa-l streg ca stiu ca e un topic preferat in special de bucuresteni si in special primavara si toamna, ca am fost si eu macar de doua ori, ma gandeam doar sa-l inchid ca sa fortez pe cineva cu initiativa sa faca un post nou. Oricum se accepta si versiunea lunga ca la Fun sau ca unele din alea de pe la comunitati regionale, dar as avea o mare rugaminte: in fiecare replica sa precizati clar in ce weekend vreti sa plecati pe ruta asta, ca eu era cat pe ce sa-mi iau teapa si sa plec singur din cauza faptului ca de obicei nicaieri nu se precizeaza data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Eu am dat reply la un post de anul trecut si tot asteptam asha e cand esti tantalau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 merg si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 merg si eu Revin cu marea intrebare pe care am pus-o si pe post de comentariu la titlul topicului de cand l-am facut pinned: Cand? Anul asta? Daca e sa tinem aici un topic din asta de tip supa lunga trebuie spus clar ceva de genul asta: "Vin si eu in 20.03.2010, ne vedem intre 10 si 10:30 in benzinaria Petrom din Jilava". P.S. Eu nu vin pe data respectiva, era doar un exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 (editat) Plecare sambata 20.03.2010 ora 9.45-10.15 OMV city-mal Intoarcere 21.03 2010 Editat Martie 18, 2010 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Bravo! Fiindca esti mai organizat propune un plan, traseu, cazare, program. Unii ne ajung din urma. Altii se intorc din puncte de pe parcurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Eu zic ca cel mai simplu e: Sambata: plecare prin Giurgiu (schimb valutar leva/lei) - Varna (oprim si mancam, e posibil ca in K&E sa nu se fi deschis terasele) - K&E - cazare Hotel Europa - piscina mare din centru Duminica: plecare pe la 9 - 11 (in functie daca mai oprim sau nu la vreo terasa) - traversam cu bacul la Silistra - A1 - Bucuresti Acum ramane sa hotarasca si ceilalti participanti ce si cum vom face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 (editat) E super programul Deci ramane la 9.45 omv city mall Editat Martie 19, 2010 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 E super programulDeci ramane la 9.45 omv city mall neata daca nu reusesc sa ma trezesc mai devreme, subscriu si eu la idee asta. altfel te sun pe un mobil cand sunt prin zona - ma refer la zona Bg sa traiti bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 (editat) 2-3 aprilie am rezervat/platit camera dubla in statiune, la hotel : http://www.goldensands.bg/stke/stelena-ro.asp caut partener(a) de drum/camera.Plecarea este vineri ora 10 benzinarie OMV de la City mall (Bucuresti-Giurgiu-Varna-Ct& Elena),intoarecere/plecare duminica(Paste pe 2 rotzi) dimineatza la alegere Editat Martie 22, 2010 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 poate ma ajuti cu ceva informatii suplimentare....costuri estimate, etc multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 poate ma ajuti cu ceva informatii suplimentare....costuri estimate, etcmultumesc Drumul din Bucuresti pana in Varna are aproximativ 270km prin Giurgiu-Ruse-Shumen (nu intri in Shumen ci treci pe langa), si pana in Constantin si Elena mai adaugi 10.5, deci iti calculezi benzina pentru circa 560km. Hotelul costa la Evropa (fortul MC) 50 sau 60 de leva (in functie de etaj) pentru 2 persoane cu micul dejun inclus, si la un alt hotel din apropiere platesti ceva de genul 80 de leva cu all-inclusive pentru doua persoane. Daca nu ma insel la strand te costa intrarea 5 leva de persoana. O masa tipic nu te duce peste 25-30 de leva pentru doua persoane, dar aici depinde cat de mult mananci. Bautura e scumpa in Constantin si Elena chiar si la alimentara. Pe scurt pe mine cu sotia o plimbare ca asta ma costa tipic 300-400 de lei, dar am motor si stomac mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 (editat) poate ma ajuti cu ceva informatii suplimentare....costuri estimate, etcmultumesc majoritatea detaliilor vad ca le`a dat Petru ce pot sa iti mai spun eu este ca hotel m`a costat pe 2 noptzi 110 E (All Inclusieve !) zic eu un pretz bunicel pt hotel de 4 stele si cu 3 mese pe zi...asa ca mancare,bautura o ai/avem asigurata....si 50 de leva sa fie acolo in plus pt beutura pe marginea piscinei Mentionez ca in perioada asta nu gaseti alte hoteluri cu 80 de leva all inclusiv! Editat Martie 23, 2010 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 (editat) Ce as veni si eu,dar sunt cu familia la Nisipuri Andrei,poate ne vedem pe acolo Noi am dat uichendul trecut(nu de paste)la Europa 60 leva camera cu 3 paturi si "MIC dejun" Editat Martie 23, 2010 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate