sacal Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 cam care o sa fie viteza de croaziera? cum e cu radarele bulgaresti? eu am fost de 2 ori drumul asta dar cu masina. cam 7, 8 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 e superb drumu (ca peisaj si curbe) intre kazanlac si stara zagora. e un monument undeva sus pe munte la 1200m. sa faceti poze. eu am mers cu masina, noaptea si la dus si la intors. . bafta, norocu' sa fie cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 cam care o sa fie viteza de croaziera?cum e cu radarele bulgaresti? eu am fost de 2 ori drumul asta dar cu masina. cam 7, 8 ore. undeva la 120 140 sper e superb drumu (ca peisaj si curbe) intre kazanlac si stara zagora. e un monument undeva sus pe munte la 1200m. sa faceti poze. eu am mers cu masina, noaptea si la dus si la intors. . bafta, norocu' sa fie cu voi. multam da e super pe dealul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Mare grija la asfaltul bulgaresc si aderenta lui . Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 foarte misto. mai ales drumul de intoarcere prin bulgaria, de la granita pina la burgas. svilengrad - topolovgrad este in constructie si are si portiuni cu gropi in asfalt, pentru cei cu masina sau vitezane. topolovgrad - burgas este foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Mare grija la asfaltul bulgaresc si aderenta lui . Distractie placuta! MULTAM am aflat personal protectie motor dusa geaca rupta pantalon rupt dureri in umar si picior uite filmul undeva pe la minutul 5.47 ps pentru unii doar anumite portiuni din drum sunt frumoase pentru unii doar unele lucruri sunt ok pentru mine drumul tot e ok sa nu uit merci baietilor de companie dar la intoarcere chiar "ma grabeam" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 @ianachim de ce ai cazut , parea ok drumu acolo? cam ce viteza aveai? tnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Fix in momentul cazaturi se vede un ciot / bordura ce masa e . Nu cumva ai mers prea aproape de margine si a atins roata cumva chestia aia ? Asfaltul pare super bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Nu este nici o bordura ! Este ,,o zgarietura" in asfalt, ce a fost astupata cu bitum. Acesta cand se uda devine alunecos !Domnul, in cauza, a rulat inclinat cu roata spate exact pe aceasta pata ! Era de evitat ! Chiar si cu motoare enduro-touring, trebuie sa belim bine ochii, daca nu belim altceva ! HI HI HI am belit geaca si pantalonii vezi ca ai poze la sectiunea de poze AFUMATOAREO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 HI HI HIam belit geaca si pantalonii vezi ca ai poze la sectiunea de poze AFUMATOAREO offff ... dale`n pana mea de haine . bine ca ai ajuns teafar in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzone Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Sal, n-am reusit sa raspund mai repede. Fain drumul, dar si mai faini oamenii noi pe care i-am cunoscut (petrica si adi), sper sa ne mai vedem la cate un drum. Chiar mi-a facut placere. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Nu este nici o bordura ! Este ,,o zgarietura" in asfalt, ce a fost astupata cu bitum. Acesta cand se uda devine alunecos !Domnul, in cauza, a rulat inclinat cu roata spate exact pe aceasta pata ! Era de evitat ! Chiar si cu motoare enduro-touring, trebuie sa belim bine ochii, daca nu belim altceva ! E Bucurestiu plin de dare din astea de asfalt lustruit si nu se cade pe ele. Nu vad cu ce e aia mai speciala...incat sa dea jos ditai namila de 300kg + pilot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Cert este ca la ture din astea trebuie rulat mai cu prudenta daca se doreste a se ajunge (intreg) la destinatie. ai dreptate insa pe curbe intra dracu-n mine si nu mai controlez io acceleratia, :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate