Barbarossa Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Pentru ca invitatile pe care le-am gasit inainte sa deshid topicul nu ma atrageau, m-am decis sa propun ceea ce o sa propuneti voi de fapt. Plecarea vineri relaxat, intoarecerea duminica evident relaxati. Cine se baga si unde Ceva sosea si ceva forestier pana intr-un loc fain fara peturi si manele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Pentru ca invitatile pe care le-am gasit inainte sa deshid topicul nu ma atrageau, m-am decis sa propun ceea ce o sa propuneti voi de fapt.Plecarea vineri relaxat, intoarecerea duminica evident relaxati. Cine se baga si unde Ceva sosea si ceva forestier pana intr-un loc fain fara peturi si manele. eu ..varna..ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) eu ..varna..ca de obicei Alex , tu ai o problema mare cu Bulgarii se pare:d @ Adi , vezi topicul lui Ianachim , avea o tura destul de interesanta in plan Editat Octombrie 30, 2008 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Alex , tu ai o problema mare cu Bulgarii se pare:d @ Adi , vezi topicul lui Ianachim , avea o tura destul de interesanta in plan dap, recunosc sunt putini, drumuri libere, nu i aglomeratie..preturi ok si e aproape:0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) primiti si cu moto de strada? barbosule, LE - dar ce ai tu cu manelistii? Editat Octombrie 30, 2008 de circel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 primiti si cu moto de strada? barbosule, LE - dar ce ai tu cu manelistii? nu l credeti ,ca nu vine tot anul am incercat sa l conving si n am reusit xX uiri primiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) nici tu nu vii si eu am incercat tot anul cu tine si...nimic. lasa oamenii sa isi faca planuri cum trebuie, nu-i mai incurca tu! Editat Octombrie 30, 2008 de circel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 nici tu nu vii si eu am incercat tot anul cu tine si...nimic. lasa oamenii sa isi faca planuri cum trebuie, nu-i mai incurca tu! dovada dovada uita te cate plimbari am postat:) tu esti "divina")_ so , adi..ce facem , ne organizam si noi un pic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 mi-a venit (ideea cu traseul)!!! pt ca vad ca sunteti puturosi si mergeti cu mobre din alea plictisitoare de asfalt o sa facem o tura in care vizitam manastiri fortificate din sudul ardealului. pun harta... harta refuza sa se puna asa ca pun doar un link. nu e neaparat necesar sa le facem pe toate important e sa ne simtim bine plecarea sambata pana la urma, dar dim. http://photoraid.dordeduca.ro/ dati clic pe harta... ... sighisoara - agnita ... pacolo... ce ziceti? oricum ziua e scurta rau, plecam pe intuneric si ne intoarcem duminica pe intuneric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 mi-a venit (ideea cu traseul)!!!pt ca vad ca sunteti puturosi si mergeti cu mobre din alea plictisitoare de asfalt o sa facem o tura in care vizitam manastiri fortificate din sudul ardealului. pun harta... harta refuza sa se puna asa ca pun doar un link. nu e neaparat necesar sa le facem pe toate important e sa ne simtim bine plecarea sambata pana la urma, dar dim. http://photoraid.dordeduca.ro/ dati clic pe harta... ... sighisoara - agnita ... pacolo... ce ziceti? oricum ziua e scurta rau, plecam pe intuneric si ne intoarcem duminica pe intuneric Domnu'... bagi matale si un traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 vin si eu. sper sa nu-mi rup burgmanu pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 Pai ne miscam inspre Sighisoara... de acolo prin satele alea avem de vazut biserici si oameni... nu imi place ziua asta scurta. parca as inclina spre baile alea calde de la bulgari ca tot merem pe asfalt foxbat ai legatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 ALOOOO TANTI AGLAIA BABELE DIN ACEST TOPIC NU STIU UNDE SA MEARGA SI DE FAPT SUNT PREA LENESE SA LE ZICEM DE UN WK LA GEOAGIU BAI CU NAMOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Pai ne miscam inspre Sighisoara...de acolo prin satele alea avem de vazut biserici si oameni... nu imi place ziua asta scurta. parca as inclina spre baile alea calde de la bulgari ca tot merem pe asfalt foxbat ai legatura... domnu' eu as plimba pe asfalt un picut..pleacare pe vineri..3 - 4 ( 15 - 16) si stat pana duminica dimineata cu plimnare sambata..obozor, alea alea zice ti mi de camere ( dubla , 3 *** = 30 e /noapte cu mic dejun ) ALOOOO TANTI AGLAIA BABELE DIN ACEST TOPIC NU STIU UNDE SA MEARGA SI DE FAPT SUNT PREA LENESE SA LE ZICEM DE UN WK LA GEOAGIU BAI CU NAMOL stii ca si tu zici bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 primiti si cu moto de strada? barbosule, LE - dar ce ai tu cu manelistii? salutare ! vedeate-as pe forestiere cu monstrul tau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 eu la bai as veni, dar ce sa caut la obzoru nu pricep... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 eu la bai as veni, dar ce sa caut la obzoru nu pricep... deci..cine vine.etc ? eu sunt pe plecate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 bai io vin 90% cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 bai io vin 90%cine mai vine? ha ha la telefonm era 95 % pe forum..90. si asteptam cu interes evolutia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 daca e plecare sambata dimineata cu intoarcere duminica ma bag si io. altfel nu pot. sunt dispus sa stam si la cort. asa mai salvam un rezervor de benzina => 200 km in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 cei care vin sabata sa ia legatura cu tro5 eu merrg de azi _(vineri ) cu foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 ha ha la telefonm era 95 % pe forum..90. si asteptam cu interes evolutia ) iertare, m am inselat:) go ADI GO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 ha ha la telefonm era 95 % pe forum..90. si asteptam cu interes evolutia ) iertare, m am inselat:) go ADI GO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate