paul_biker Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) Moto Guzzi a prezentat V7 Cafe Classic, ce se diferentiaza de V7 Classic prin saua in stil monopost (seamana cu seile Corbin) ce da motocicletei un puternic caracter cafe-racer, protectiile de cauciuc de pe rezervor si o noua schema cromatica in 2 culori, verde-bronz metalizat cu aripile negre. Din punct de vedere tehnic ramane neschimbat. Mai multe detalii aici. V7 Cafe Classic V7 Classic Din punctul meu de vedere arata foarte bine, in special cu noua sa stil cafe-racer. (vechea sa parca prea arata a sa de comunista). Voi ce-ati alege intre asta si un Triumph Thruxton? Editat Octombrie 30, 2008 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Greu de ales! Frumoase amandoua. Dar totusi Guzzi e Guzzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Voi ce-ati alege intre asta si un Triumph Thruxton? Ducati Sportclassic Sport 1000S, care mai si merge repede in afara de faptul ca se numeste racer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 Mai multe fotografii aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 personal triumph arata cum trebuie sa arate in opinia mea o motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ved Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 triumph duhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 triump, cu toate ca nici guzzi nu e de lepadat, dar merg totusi pe mana englezilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 ce-i frumos si mie imi place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate