pepsi Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 motor de voshod, minsk, etz (125,250...) nu are importanta, doar sa fie in stare buna de functionare si cu toata electrica si piesele necesare motor de etz, voshod sau minsk, nu are mare inportanta doar sa functioneze p**** m*** de net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 motor de voshod, minsk, etz (125,250...) nu are importanta, doar sa fie in stare buna de functionare si cu toata electrica si piesele necesare motor de etz, voshod sau minsk, nu are mare inportanta doar sa functioneze p**** m*** de net ...de fapt cate motoare vrei? ..sunt mai multe anun turi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 motor de voshod, minsk, etz (125,250...) nu are importanta, doar sa fie in stare buna de functionare si cu toata electrica si piesele necesare motor de etz, voshod sau minsk, nu are mare inportanta doar sa functioneze p**** m*** de net Vorbeste cu dany_oldomoto si-ti aduce noi. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2008 doar un motor vreau, nu conteaza de care, doar sa fi functional ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut5 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) am eu unu de MZ ES de 250 functional, cu talon gri(din ala vechi) merge brici am si baterie de 6V daca vrei nou-noutza. pret pe motor 130 de lei, bateria 70 de lei. 0747 093 561 sau id mess: ionut_nechita2003. am si unu de 175 da e cu ambielajul defect.-80 de lei bateria Editat Noiembrie 3, 2008 de ionut5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Vorbeste cu dany_oldomoto si-ti aduce noi.Numai bine acela e ID de mess? pt ca nu-mi raspunde... am eu unu de MZ ES de 250 functional, cu talon gri(din ala vechi) merge brici am si baterie de 6V daca vrei nou-noutza. pret pe motor 130 de lei, bateria 70 de lei. 0747 093 561 sau id mess: ionut_nechita2003. am si unu de 175 da e cu ambielajul defect.-80 de lei bateria sa vad ce oferte mai primesc, si apoi ma decid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut5 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 eu le-am dat. multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 eu le-am dat. multa bafta offtopic:noul propietar are de dat o bere sau mai multe,e prieten cu mine (coleg de clasa)...i-am spus eu sa caute pe forum ca vinde cineva......era disperat sa ajunga acasa sa i-a numarul tau si sa te sune ) ..eh bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 am moto de mobra daca vrei fuctional .. da pm si discutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 13, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2008 mi-ar trebui ceva mai mare, pt cea ce vreau eu sa fac deci.... UP up up up ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 mi-ar trebui ceva mai mare, pt cea ce vreau eu sa fac deci.... UP up up up ... de nipru e destul de mare?? il vrei intreg? sau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2008 de nipru e prea mare ) de etz , minsk sau voshod sau ceva asemanator japonez ar fii perfect i-mi trebe pt un cart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 iti recomand mai degraba un motor de cross, e mai vanos si usor... ot sa iti vand un motor d hoinar, dat jos de pe kart, cu adaptarile necesare gata facute(toba, gat scurt la carb, et etc), aprindere cu platini, cilindru usor modificat de competitie, suport pt prins kartu pe sasiu, 300ron. otoru are 7cp masurati pe banc. una-ma daca vrei la 0746.701.928. cele bune tinere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2009 UP!!! motor de ezt, nimeni nu are???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 cati bani esti dispus sa bagi in investitia (constructia)asta a ta?pt ca as putea sa-ti trimet unul de aici din Spania,am gasit un parc de dezmenbrari moto uite si foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atty 82 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 am eu unu de MZ ES de 250 functional, cu talon gri(din ala vechi) merge brici am si baterie de 6V daca vrei nou-noutza. pret pe motor 130 de lei, bateria 70 de lei. 0747 093 561 sau id mess: ionut_nechita2003. am si unu de 175 da e cu ambielajul defect.-80 de lei bateria Salut, motorul de 250 are si cutia de viteze ,tot ? mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 e vandut ala de 250 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 de nipru e prea mare....................i-mi trebe pt un cart UP!!!...motor de ezt, nimeni nu are???? ..cart? ..etz? ..ce-i ala? de ce nu-ti iei un motor de logan de la daune totale? 1,6 16 valve, 105 cai! .. te pui cu te-ncurci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 16, 2009 Autor Share Postat Februarie 16, 2009 nu am inteles idea... in primul rand un motor de masina e prea mare ca si gabarit / greutate in al doilea rand ca si putere cu cat mai multa putere ai , cu atat mai putin control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUCU FAINA Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 quote-ATTY 82 salut,mai ai motorul ala de mz 250 es ca ma intereseaza pe mine ca eu am probleme cu ambreiajul.ma poti contacta si pe adresa -ducufaina@yahoo.com.multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate