binox Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 N-ai inteles nimic... Graficul pe care l-ai desenat e uzura functie de timp si nu guma(grosimea gumei) functie de timp Pe noi ne intereseaza defapt graficul uzura functie de kilometri parcursi sau grosimea gumei functie de kilometri parcursi . ( in cazul asta curba trebuie desenata in cadranul 2) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 N-ai inteles nimic... Graficul pe care l-ai desenat e uzura functie de timp si nu guma(grosimea gumei) functie de timp Pe noi ne intereseaza defapt graficul uzura functie de kilometri parcursi sau grosimea gumei functie de kilometri parcursi . ( in cazul asta curba trebuie desenata in cadranul 2) eventual in cadranu 1, guma pe oy, timpu pe ox si curba logaritmica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Salut! e doar o ipoteza.... pasagerul pe ce parte sta mai mult? Intreb nu pt ca sa-mi dau cu parerea ci pt ca la mine, de ex, sta inclinat pe stanga (deh.. ca sa vada inainte, ca prin derapta cica nu-i place...) asa ca trebuie sa compensez putin din ghidon. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Salut! e doar o ipoteza.... pasagerul pe ce parte sta mai mult? Bafta! cel mai mult sta pe partea din spate, ca deia ii pasager... doh!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 sal si eu in primii 7000 de km am facut "varza" pneurile mai mult pe artea stanga....dar era de la mine, cam dupa 14 000 s-a schimbat situatia total , in bine, adica uzura uniforma pe toata suprafata lui......in general merg mult in oras cu ea..si mijlocul pleaca primul .....si mai ales daca esti la inceput...vina nu apartine mobrei daca nu a fost trantita.....pur si simplu e stilul de mers, fara prea multe alte explicatii ...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate