TomCat Postat Octombrie 11, 2005 Share Postat Octombrie 11, 2005 (editat) Doamnelor si domnilor va prezentez lupoiaca ruseasca. Cam batrina, dar la 43 de ani inca mai misuna/misca. Mina si piatra din prima poza imi apartin. Pe prima o tin, de obicei, in buzunar, pe a doua in rucsac. Editat Octombrie 11, 2005 de TomCat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Octombrie 11, 2005 Share Postat Octombrie 11, 2005 bravo, mah!! Sa va-ngrijiti bine unu pe altu!! Tre sa faci cinste!!!! Nu scapi! Si piatra chiar o bagi in buzunar?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Octombrie 11, 2005 Autor Share Postat Octombrie 11, 2005 (editat) Inca una, doua. Ei, nu tot timpul. Doar cind bate vintul Inca?!? Editat Octombrie 11, 2005 de TomCat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Octombrie 11, 2005 Autor Share Postat Octombrie 11, 2005 (editat) In ultima poza se vede si propitarul surprins asupra faptului fara protectii (un 'coate goale' !) Si, ca urmare e incarcerat.... Editat Octombrie 11, 2005 de TomCat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Octombrie 11, 2005 Share Postat Octombrie 11, 2005 felicitari de achizitie! Sa te duca si sa te aduca si pe soare si pe vant cati mai multi km! PS: Si io mi-am luat ieri o rusoaica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Octombrie 11, 2005 Autor Share Postat Octombrie 11, 2005 Multzam. Si tie toate cele bune, sa te bucuri de Voshod! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat Octombrie 11, 2005 Share Postat Octombrie 11, 2005 Salutari TomCat si felicitari pentru achizitie. Sa te duca cati kilometrii vrei fara probleme!!! Apropos: si a mea are 43 de ani, iar si eu am acelasi model de casca SafeBet!!! Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Octombrie 11, 2005 Autor Share Postat Octombrie 11, 2005 Multumesc. Asfalt cit mai uscat si drumuri bune pt tine. Dap, casca e noua, dealtfel singura. Motorul am zis ca e cam batrin si nici eu nu m-am nascut chiar ieri . Cashcheta nu-i de firma, dar e buna, usoara.... Ma rog inca n-am cazut in cap ca sa-mi pot da seama cit e de eficienta in caz de impact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 nu-i eficienta casca aia deloc! incearca s-o scapi din mana si atat pe beton sa vezi cum se sparge! nu glumesc! am io 2 si amandoua sunt lipite cu super-glue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 E normal sa se sparga, asta e si ideea, sa preia ea socul, nu capatana proprie. Nu le mai folosi daca sunt lipite cu super-glue/sparte, la o tranta nu o sa te ajute cu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 da, stiu ca e normal sa se sparga da' cand le scapi de la mai putin de juma' de metru si ele se sparg (nu s-au crapat, s-au spart) ce dreq protectie mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 Misto rusoaica. Am si eu una din 61. obs: schimba filtrul de benzina, fa un prezervativ de plasa de sarma foartedeasa si lipeste-l peste tevile din rezervor, in felul asta o sa mearga si rezerva si nici nu o sa ai necazuri cu gunoaie Pune pinion de 21 si o sa mearga 90 - 110 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Octombrie 17, 2005 Autor Share Postat Octombrie 17, 2005 Da, nea' Zidu, multumesc pt observatii. Daca n-ai uitat, stii cit te-am stresat cu PM-urile pe tema reglarii carb-ului. Pina la urma i-am dat de cap . Da' ce ai dom'le cu filtru de benzina? Nu e mai simplu asa decit sa fac 'improvizatii' prin rezervor. Sau filtrele astea de unica folosinta se colmateaza repede la motoarele 2T datorita uleiului din gaz? Oricum la cit costa, 1-2 lei noi, merg schimbate des in caz de nevoie. Pinionul de atac e de 20, dar inca n-am ajuns la top speed datorita unor probleme cu viteza a 4-a. Asa ca merg cu a 3-a, ceea ce nu e chiar sanatos pt motor. Dar e pt mine, ca ma impiedica sa urc pe pereti cind am chef de o plimbare/tre' sa ajung undeva (mai lent, dar sigur, cel putin pina acum....). Inca nu deschid un topic nou pe forum cu problema mea; poate ajung la satori (din ala rusesc, ca tot week-endul trecut am facut oarece 'ape tari' pe la 38-40 grade), si-mi dau seama singur ce si cum. nu-i eficienta casca aia deloc! incearca s-o scapi din mana si atat pe beton sa vezi cum se sparge! @stress.... vad ca te tii de experimente. Si tocmai cu castile tale. Suna a la "aventurile lui Gigel povestite chiar de el" din prin rev. 'Cutezatorii'. S-ar putea sa ai dreptate. Totusi materialul nu-i plastic, e fibra de sticla, cred/pare + interiorul e detasabil pt spalare + pretul acceptabil => Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 e plastic! asa am zis si eu ca e fibra pana am scapat-o pe prima din mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Octombrie 17, 2005 Autor Share Postat Octombrie 17, 2005 E vina ta! De ce n-ai fost atent? Mda. Pai in cazul asta producatorul a uitat sa puna pe casca eticheta: "Warning! Handle with extreme care" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 pai mai bine asa ca am vazut ca e de cacao si merg mai usor acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 felicitari si sa i'l stapanesti sanatos!e misto si fara incidente neplacute Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Octombrie 21, 2005 Autor Share Postat Octombrie 21, 2005 & Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate