pava98 Postat Februarie 10, 2009 Autor Share Postat Februarie 10, 2009 Salut, vreau să spun că am fost foarte impresiona de ceea ce ți se poate întâmpla într-o plimbare lungă prin minunata Dobroge, plină de țigani După cum urmează:: - mingii prin față - ciobani pe stradă care sunt nedumeriți e ce trebuie să se dea la o parte - pană de cauciuc, lăsat motor biserică: Super preot, o să merg la o slujbă. - Cu toate astea super aventură, mulțumesc colegilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Februarie 19, 2009 Autor Share Postat Februarie 19, 2009 Am o întrebare. Cine Âştie de unde pot achiziționa o cameră de moto pentru 140/90/15, sau dacă pot pune la virago tubeles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Februarie 24, 2009 Autor Share Postat Februarie 24, 2009 Cine oare se bagă la o tură până la M. Viteazul Âşi înapoi prin Istria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fizzer Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Am o întrebare. Cine Âştie de unde pot achiziționa o cameră de moto pentru 140/90/15, sau dacă pot pune la virago tubeles? Nu prea cred ca poti pune tubeless pe Virago. Insa te pot ajuta cu camera. Lasa-mi pe mail un nr. de telefon sau un ID de mess si iti dau maine un pret. Trebuie sa ma uit in catalog. Mail : antoniu.dragomir@hobbymoto.ro . Enjoy the riding. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 Mersi Fizz dar nu prea pot trimite email de muncă deoarece suntem blocați, parolați, înțelegi, dar putem vorbi pe forum sau la nr.0722949268. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Baieti va invitam aici /index.php?...t=#entry1770797 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 Nu mai sunt motociclisti prin Mangalia, sau nu s-au trezit după iarnă? Chiar nu ne vedem și noi să bem una mică în Mangalia? Cine face o tură sâmbătă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Nu mai sunt motociclisti prin Mangalia, sau nu s-au trezit după iarnă? Chiar nu ne vedem și noi să bem una mică în Mangalia? Cine face o tură sâmbătă? sunt disponibil sambata dar azi nu incercam nimic? e frumos afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) am facut o tura si trebuie sa recunosc ca e cam rece .poate maine e mai frumos Editat Martie 27, 2009 de jadeu69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 sunt disponibil sambata dar azi nu incercam nimic? e frumos afara Acum sunt la muncă , și da am văzut vremea de afară, dar e frig, dacă vrei să dăm o tură mâine ne auzim la un tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Acum sunt la muncă , și da am văzut vremea de afară, dar e frig, dacă vrei să dăm o tură mâine ne auzim la un tel. ok,poate mai vin si altii.0743333076 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 Mai sunt 10 zile Âşi vine târgul cine se bagă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Pava daca ai jantele spitate nu poti pune tubeless , sau mai degraba zis e prea greu si ceva riscant .. la faza cu cauciucul .. hmm 140/90 r 15 e o marime foarte ingrata .. si eu am la fel si ma dau de ceasul mortii sa imi gasesc o guma la un pret rezonabil si sa nu o iau second (deh suntem in criza nu ) M-as baga si eu la niste plimbari da am o mica problema - tre sa intru in legallitate - prea multi km in afara legi si am strans oleaca de spaima - asha ca nu ma misc decat local si f putin O chestie nu m-am lamurit .. exista sau nu vreun club in zona ? .. si daca da sincer m-ar interesa unu pt cruiser-asi nu de baieti cu vitezane care alearga cu 170 - 200 la ora si vin si eu din spate cu 100 - 120 cu batrana mea . Hmm si inca o chestie .. informati si voi un ignorant in ale mecanicii unde gasesc si eu un mecanic bunicel in mangalia ca vad ca ies din ce in ce mai des si ar cam trebui reglate una alta pe la motor , carburatore .. , pe unde va schimbati gumele si daca au scule sa imi echilibrez janta la "Furia Oarba " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 PS: .. sry mai sus am incurcat cauciucul cu camera .. stiu ca cei de la moto-zone din constanta aduc camere/ cauciucuri pt motoare... poti incerca la ei .. pe bld IC Bratianu , dupa Podul de la Butelii 250 m pe partea dreapta cum mergi catre Murfatlar , incearca la ei .. nu sunt f scumpi dar eu tt nu am inca bani sa imi iau o guma noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 Mulțumesc pentru sfaturi, cauciuc am luat de la băieții de la kawasaki motozone. În legătură cu mecanicul sunt niÂşte băieți în Mangalia care repară motociclete, dacă te interesează vorbim să-ți dau nr de tel. Apropo eu tot în Limanu stau acum . Drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 HAh asta e buna tot limanu si nu ne-am intalnit pana acum ... interesant . Poate ne iese de o plimbare pe duminica dupa amiaza . Cat ai dat pe cauciuc la moto-zone ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Aprilie 10, 2009 Autor Share Postat Aprilie 10, 2009 HAh asta e buna tot limanu si nu ne-am intalnit pana acum ... interesant . Poate ne iese de o plimbare pe duminica dupa amiaza . Cat ai dat pe cauciuc la moto-zone ? 380 Ron doar unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Bun ... gasit cauciuc la ROMI3 de pe forum .. reprezentat romimoto(sau patron sau ce o fi) 320 de banuti cu tot cu transportul acasa . Afacere buna nu zic nu da acum problema e ... unde mi-l montez eu ? E vreun service/vulcanizare in zona mangaliei care se ocupa de asha ceva , + ca nu mi=ar strica nici o echilibrare a jentii ( nu e spitata - e turnata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Aprilie 14, 2009 Autor Share Postat Aprilie 14, 2009 Bun ... gasit cauciuc la ROMI3 de pe forum .. reprezentat romimoto(sau patron sau ce o fi) 320 de banuti cu tot cu transportul acasa . Afacere buna nu zic nu da acum problema e ... unde mi-l montez eu ? E vreun service/vulcanizare in zona mangaliei care se ocupa de asha ceva , + ca nu mi=ar strica nici o echilibrare a jentii ( nu e spitata - e turnata ) De montat se poate pe variantă, dar cu echilibratul la Cța Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Pentru week endu asta se anunta ceva plimbari pe acolo ? Vin si eu de Pasti acasa si parca nu as sta doar in casa, ar merge si o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Aprilie 14, 2009 Autor Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Pentru week endu asta se anunta ceva plimbari pe acolo ? Vin si eu de Pasti acasa si parca nu as sta doar in casa, ar merge si o plimbare Dar, eÂşti din zonă , fiindcă nu prea am văzut motocicliste în Mangalia în special? Apropo super poze Editat Aprilie 14, 2009 de pava98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Acolo e home, ca de vreo 3-4 ani sunt plecata in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Aprilie 14, 2009 Autor Share Postat Aprilie 14, 2009 Acolo e home, ca de vreo 3-4 ani sunt plecata in Bucuresti Ok, am înțeles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Hi hello! Bună ideea cu plimbarea în week end. Cu ocazia asta mai cunosc ?i eu lume, că parcă trec grani?a când vin acasă, nu mai cunosc pe nimeni, cu atât mai pu?in motocicli?ti. @jerycho Zi o veste cu plastic nou, că altfel nu mă plimb cu tine Editat Aprilie 14, 2009 de ovidiusecu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Aprilie 15, 2009 Autor Share Postat Aprilie 15, 2009 Face-ți o ofertă Âşi poate ne vedem la o tură scurtă de litoral sau zone limitrofe ce spune-ți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate