sorinm Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 acum e miezu` pentru motor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) in weekend-ul asta lucrez(duminica liber,dar am un sarbatorit ).sambata viitoare vom iesi cu siguranta la o noroiala .cine doreste sa se inscrie sa posteze...sambata 19 decembrie.poate ultima iesire din anul asta.ca vine zapada si la noi...poate vom fi mai multi!(pe teren,nu pe forum ) Editat Decembrie 3, 2009 de jadeu69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Decembrie 4, 2009 Autor Share Postat Decembrie 4, 2009 Poate nu mai ieÂşiți nicăieri deoarece alții nu mai au motoare da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 (editat) Poate nu mai ieÂşiți nicăieri deoarece alții nu mai au motoare da? nu-i bai,te iau in spate pana acolo si apoi poti sa te dai cu a mea... Editat Decembrie 5, 2009 de jadeu69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Decembrie 15, 2009 Autor Share Postat Decembrie 15, 2009 nu-i bai,te iau in spate pana acolo si apoi poti sa te dai cu a mea... Mai merge tractorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 ohooo,rrrupe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Decembrie 23, 2009 Autor Share Postat Decembrie 23, 2009 ohooo,rrrupe!!! Bravo, ce face-ți de sărbători? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andraaa Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 cum anul asta situatzia financiara s-a mai inrautatzit...sarbatorile acasa..cu familia si prietenii....si sa speram k la anul,dupa sesiune o ardem la munte ...deci ...mangalia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 (editat) Editat Decembrie 25, 2009 de jadeu69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2010 LA MULTI ANI 2010!!!!!!!!!! ASFALT USCAT SI NUMAI BINE VĂ DORESC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Sa ne traiesti pava , la multi ani . Fie asfaltul cum o fi , numai evenimente nefericite sa nu fie ... la cati mai multi kilometri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andraaa Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 LA MULTZI ANI SI TOT CE VA DORITZI IN 2010 :d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) asadar...iesim duminica Editat Ianuarie 15, 2010 de jadeu69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andraaa Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 si atzi iesit azi? poze ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Am iesit dar am iesit fara motoare .. la o bere si un pahar de vorba care s-a prelungit pentru unii cu o masa copioasa stropita pe alocuri cu Feteasca Neagra de la Beciul Domnesc si Negru de Tohani . Ce poze sa mai facem ?.. eram prea ocupati sa schimbam impresii , sa relatam povestiri din copilarie si nu numai Oricum de simtit ne-am simtit foarte bine ... hmm cel putin eu asha sper ... si imi doresc sa ne intalnim macar la o schimbare de opinii mai des daca tot ne-am bagat motoarele la iernat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 (editat) ...si am continuat la mine eu zic sa ne revedem sambata,ca sa nu fie nimeni fortat sa plece ptr ca a doua zi munceste Editat Ianuarie 18, 2010 de jadeu69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2010 Care are o sanie de împrumut, că la ce este în Mangalia numai cu aÂşa ceva te poți da? Ce nesimțiți sunt unii Primari suspendați, când se supără î-Âşi iau jucăriile Âşi pleacă, dar ce să facem doar noi i-am ales. Oricum î-mi pare rău că nu am putut veni duminică, dar poate data viitoare cine Âştie Mesaj completat Bai care mergeți la Bucuresti la târg pe 27 martie? ÂŞi nu în ultimul rând cu ce? Mesaj completat Deci care, cum mergem la BucureÂşti, pe 27 martie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 (editat) noi am avut astazi o zi plina...foaaaarte plina! Editat Martie 14, 2010 de jadeu69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andraaa Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 a venit cat de cat primavara ..si pe aici nu mai posteaza nimeni nimic...)... ,...nici o iesire de weekend..nu are nimeni de aratat nici macar o poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Iesiri au fost dar se pare fara poze ... si de asemenea scurte ca nu mai am nici asigurare si nici ITP . Sa dau de niste bani ca sa ma pot plimba si eu linistit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Aprilie 5, 2010 Autor Share Postat Aprilie 5, 2010 Iesiri au fost dar se pare fara poze ... si de asemenea scurte ca nu mai am nici asigurare si nici ITP . Sa dau de niste bani ca sa ma pot plimba si eu linistit . frate ai ramas fara bani, vezi ce inseamna sa fii bugetar vi la targ? Mesaj completat a venit cat de cat primavara ..si pe aici nu mai posteaza nimeni nimic...)... ,...nici o iesire de weekend..nu are nimeni de aratat nici macar o poza? de ce nu arati tu? fiindca unii nu mai au motor Mesaj completat Bai care vreti CARE PUTE-TI sa o punem si noi de un club? a ce spune-ti, jha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andraaa Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 de ce nu arati tu? fiindca unii nu mai au motor Mesaj completat Bai care vreti CARE PUTE-TI sa o punem si noi de un club? a ce spune-ti, jha nici eu nu am )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcow Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 m-am mutat in constanta de vreo 5 zile si am sa raman aici pana de 1 mai. am numarat vreo 3 motociclete pe strada si ma dau zilnic prin zona centrala si fac drumuri prin statiuni etc. exista motociclisti in ct ? si daca raspunsul este afirmativ , unde sunteti ? poate ne adunam la o bere sau un cico sa schimbam o vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Deadcow vezi ca noi suntem de mai la sud ... din zona Mangaliei . "Ne dam" cu motoarele prin CTA doar daca avem treaba pe acolo. Inca suntem amortiti se pare ...iar motocilistii de weekend nu apar si in timpul saptamanii . Eu am incercat sa fac naveta cu bicicleta mea cu motor intre Limanu si Constanta dar seara e cam rece si ingheata anumite extremitati pe care nu vreau sa le expun pe forum Mesaj completat Pava la targ merg dar sunt nevoit sa merg cu masina prietenei ca tre sa o car si pe sora-sa dupa mine ... deh ... daca nu mai are prieten cu motor . O sa plec sambata pe 24 dis de dimineata deoarece vreau sa fac si o oprire de vreo 3 ore la Dragon R sa isi umple portbagajul cu prostii fomeile si dupa aia pana cand ma plictisesc o sa fiu la SMAEB . Am intentionat sa merg cu motorul dar stii cum e ... nu te pui cu femeile ... mai ales cand sunt mai multe .... glumesc .... ideea e ca am promis ca o iau si pe aia mica ( de 19 anisori ) dupa mine si nu imi iau cuvantul inapoi ... mai ales ca acum face scoala pt A . Cat despre club ... sa mor eu daca nu sunt interesat .... desi sunt ferm convins ca daca ne alegem asha mai pe spranceana ne adunam maxim 6 - 7 Mesaj completat Hih si promit ca o aduc si pe aia mica in club dupa ce isi ia A ul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Long time no see! Oameni buni, luati-va enduro si pe dealuri cu voi. Noi iesim in fiecare week-end cu motoarele doar ca pe coclauri. Mai vedem si noi un popandau, o vulpe, mai alergam un iepure.... @Pava - dau o bere cand ne intalnim, am stat cam ascuns in ultima perioada... Pt toata lumea: nu stiu daca merg la SMAEB, dar propun sa ne vedem macar de 1 Mai la o bere in Vama. Care aveti chef de iesit la o pescuiala sa dea de veste poate facem o iesire. As merge la Topraichioi. In rest va urez sa aveti bani de gaz (asigurare, motor sau ce mai vreti voi ) si sa va bucurati de vreamea buna care se pare ca in sfarsit vine si la noi... Toate cele bune! PS: in loc de club as propune sa ne intalnim mai des la un pahar de vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate