one_kid Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Mi-am luat motorrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!! Hornet Se zice : "Mi-am luat Horrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnet!!!!!!!!!!!" Si e de ajuns Nu prea am eu succes la intalniri intre hornetisti, da' poate ne-om vedea...macar in treacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Iulie 24, 2010 Autor Share Postat Iulie 24, 2010 Se zice : "Mi-am luat Horrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnet!!!!!!!!!!!" Si e de ajuns Nu prea am eu succes la intalniri intre hornetisti, da' poate ne-om vedea...macar in treacat! Multumesc, multumesc :) Mesaj completat Da Sorine, cu prima ocazie, ști cum e vara cu treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 (editat) @ PAVA Ieri te-am vazut prin Mangalia cu Hornetu' cu casca aia open face se citesc mai bine injuraturile pe buze Sa-ti traiasca si sa te poarte sanatos! Ai facut o alegere buna. Toate cele bune si salutari celor din sud! Cum am mai zis si altadata hai mai intai sa iesim la cate un suc ceva si ne mai gandim la cluburi pe urma... PS - mai nou in timpul saptamanii am trecut la bicicleta sa mai dau din burta jos. Care e amator de plimbari biciclistice mana sus! Editat Iulie 26, 2010 de faraonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 @ PAVA PS - mai nou in timpul saptamanii am trecut la bicicleta sa mai dau din burta jos. Care e amator de plimbari biciclistice mana sus! care burta mah??? , ce .. tu ai burta??? vezi ca tot strada e mai buna??? prin padure nu poti sa dai burta jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Iulie 27, 2010 Autor Share Postat Iulie 27, 2010 Da unde m-ai vazut bre ca am înjurat, sau mai bine zis ce ai făcut sau cine , de am înjurat . Mersi pentru urări Âşi apropo Âşi eu am trecut ocazional la bicicloanță . Auzi când ne mai vedem la un pahar de vorbă? Mesaj completat Câteva poze din drumeția mea cu iubita mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorfate Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Salut la toata lumea am si eu o mobra ... mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Hehei .. o miscare pe topicul asta dupa cateva luni ... Mesaj completat Salutare , bine ai venit si cat mai mult asfalt uscat . Mesaj completat Baga niste poze cu mobra sa ne mandrim cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorfate Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Nu cred ca o sa mai avem asfalt uscat deacuma o sa revin si cu niste poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Octombrie 7, 2010 Autor Share Postat Octombrie 7, 2010 Salut la toata lumea am si eu o mobra ... mica Bine ai venit! Să ne vedem sănătoÂşi prin trafic ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorfate Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Ne dam si noi o intalnire duminica viitoare daca e frumos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Nu stiu cum sunt de munca dar daca sunt liber ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorfate Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Da nasol cu timpu liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
09SWC Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Da nasol cu timpu liber sper sa fim mai multi de 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorfate Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Singur ne adunam mai multi de 3 doar sa nu fie urat afara azi am vrut sa dau o tura mica si a inceput sa ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
09SWC Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 maine dc e la fel de cald precum azi ne adunam si noi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2010 maine dc e la fel de cald precum azi ne adunam si noi??? Poate duminica ca maine e o aniversare in lume mea. Apropo sunt și vânator de Luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 (editat) CRACIUN FERICIT,SANATATE,BUCURII SI IMPLINIRI! Editat Decembrie 25, 2010 de jadeu69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 Craciun fericit tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2011 LA MULTI ANI 2011!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 (editat) woooow,cata activitate!!?mai pava,tu sperii lumea cu d-astea.. Editat Martie 19, 2011 de jadeu69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOBYY Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 bai e aprilie in sud se hiberneaza...ceva foto cu iesiri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Salutare confrati! Pun o intrebare care sper sa nu deranjeze... Considerati ca e un risc serios sa raman fara motor daca petrec o saptamana-doua un urbea voastra, in a doua jumatate a lui iunie? Va intreb asta ca am auzit tot felul de legende despre cat de repede ajunge un motor in Bulgaria, dupa ce a fost furat din Mangalia. Motorul o sa fie probabil de imprumut, deci bai si deranj mare daca raman fara... Iar de asigurat, in afara de un lant (antifurt) n-am cum sa-l asigur. Sugerati sa vin cu trenul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
09SWC Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Salutare confrati! Pun o intrebare care sper sa nu deranjeze... Considerati ca e un risc serios sa raman fara motor daca petrec o saptamana-doua un urbea voastra, in a doua jumatate a lui iunie? Va intreb asta ca am auzit tot felul de legende despre cat de repede ajunge un motor in Bulgaria, dupa ce a fost furat din Mangalia. Motorul o sa fie probabil de imprumut, deci bai si deranj mare daca raman fara... Iar de asigurat, in afara de un lant (antifurt) n-am cum sa-l asigur. Sugerati sa vin cu trenul? Eu iti suger se iti instalezi niste aruncatoare de grenade, un cutit la brau ..........trebuia sa zici modelu de motocicleta ca sa stim ce piese avem la dezmembrat dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Eu iti suger se iti instalezi niste aruncatoare de grenade, un cutit la brau ..........trebuia sa zici modelu de motocicleta ca sa stim ce piese avem la dezmembrat dupa Cutitul e acolo, ca poate tre' sa cojesc o banana, o samanta de bostan, ceva. Asta cu piesele e tare . V-as zice, dar nu stiu deocamdata care amic o sa-mi dea motorul in perioada aia. Si prin gasca sunt de toate, de la cruiser, enduro-touring, la vitezane. Deci? CFR sau moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
09SWC Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Cutitul e acolo, ca poate tre' sa cojesc o banana, o samanta de bostan, ceva. Asta cu piesele e tare . V-as zice, dar nu stiu deocamdata care amic o sa-mi dea motorul in perioada aia. Si prin gasca sunt de toate, de la cruiser, enduro-touring, la vitezane. Deci? CFR sau moto? vino linistit cu motocicleta si bucura.te de vacanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate