arnold;) Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 ce smecher esti tu , un adevarat smardoi internaut ... toti sunteti smecheri , cand locuiti unde se pliaza hartile ... Fata in fata mai ziceai ceva ? Iti zic eu , nu ! Si daca ziceai , urma sa te prelingi ca flegma pe perete ... pana cand n-am vorbit urat cu tine nici tu n-o face.....sau daca nu stii vorbi numa ca un cioban atunci ii bine.....si oricum nu m-ai speriat....exact asta ti-as fi zis si in fata.....gayule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 pana cand n-am vorbit urat cu tine nici tu n-o face.....sau daca nu stii vorbi numa ca un cioban atunci ii bine.....si oricum nu m-ai speriat....exact asta ti-as fi zis si in fata.....gayule ia fugi la ma-ta si spune-ma !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 ia fugi la ma-ta si spune-ma !!! si tu....fugi la ma-ta si... oups....am uitat ca esti gay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 si oups , iar n-ai reusit sa fi amuzant si nici macar sa jignesti ...oups , esti un distrus . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 PA.....nu mai am ce vorbi cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 PA.....nu mai am ce vorbi cu tine plangi ? si stii ce mai e amuzant? ca din discutia asta tu o sa iei warn/ban si eu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 PA.....nu mai am ce vorbi cu tine te-ai suparat?nu pleca de pe forum,te rog pentru binele comunitatii moto din romania,ramai si nu iti mai bagat toate tampeniile la suflet ps:in ce film mai joci mai nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 eu sa va bag tampeniile la suflet? )......cred ca glumesti......problema ca e devine obositor dupa o vreme,.....de aceea va las sa ramaneti cu idealurile voastre.......care sunt de (cuvant urat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Fotografii noi cu Derbi GPR 125 4T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chocapik Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 ma baieti m-am saturat sa citesk 4 pagini numai cu off topik in care voi doi va faceti gay ON TOPIK: Motoru arata fain ......chiar imi place ....bafta si sper sa vad si in romania curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 teava , pacat de bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Foarte misto jucaria ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 teava , pacat de bord E prea lux bordu` . MotoGP style Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Bai Arnold, da-o in plm de treaba, calmeaza-te dreaq odata ... Ce-i cu tupeu asta de mare futadores pe tine ? Vezi sa nu te intalnesti cu vreunu dintre astia pe care ii tot ataci tu... Parca vad cum scrii pe forum ca ai avut prima experienta sexuala, si de fapt te futuse Reverse in poponeata... Cat despre motocicleta ta, da, am gasit si eu una identica in cutia de cereale. 'Ai gea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Bai Arnold, da-o in plm de treaba, calmeaza-te dreaq odata ... Ce-i cu tupeu asta de mare futadores pe tine ? Vezi sa nu te intalnesti cu vreunu dintre astia pe care ii tot ataci tu... Parca vad cum scrii pe forum ca ai avut prima experienta sexuala, si de fapt te futuse Reverse in poponeata... Cat despre motocicleta ta, da, am gasit si eu una identica in cutia de cereale. 'Ai gea `gea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 stiti cumva cat costa sau cat va costa ?? mie mi se pare un adversar pentru cbr , nu credeti ? parca e o combinatie intre yzf r 125 si cbr 125 r a luat rotzile subtziri ale cbrului si restu seamana a yzf . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 unde vezi tu roti subtiri ? .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 (editat) unde vezi tu roti subtiri ? .. pai din poza asa mi se par sunt la fel ca la cbr nu ?? Editat Iunie 9, 2009 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 http://www.derbi.com/int/index.php?option=...&Itemid=321 Tyres Front: 110/70x17" Rear: 130/70 x 17" Uita-te mai atent la poze, nu arunca doar o privire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 http://www.derbi.com/int/index.php?option=...&Itemid=321 Tyres Front: 110/70x17" Rear: 130/70 x 17" Uita-te mai atent la poze, nu arunca doar o privire... mda , dar din poza mi se pare mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 mda , dar din poza mi se pare mic taci ma ca este cat R125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 (editat) taci ma ca este cat R125. mda mah roti de cbr restu yzf dar paremi-se ca m-am inselat cu rotile , totusi parca mai frumos e cbr ( parere personala ) si asta e primu model de gpr in 4T nu >?? sper sa fie reusit motorul.... Editat Iunie 10, 2009 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Bine ma..ia-ti tu cbr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Bine ma..ia-ti tu cbr. sa dea domnu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate