B.B. Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Fa distanta 0,8 si nu te ingrijora de culoarea ceramicii, nu are nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asklepios Postat Noiembrie 8, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2008 Ma intereseaza in cazul in care patesc ceva in mijlocul campului sa stiu sa verific si bujia inainte sa il fac bucatele. asta e unealta de masura a scanteii.una care mi-a fost mai la-ndemana si la un pret bun.ii spune Zuudspannungs-prufer si costa 7.95E.si primul numar al pozei e codul -ala de 8 cifre(louis.de-capitolul scule).poate mai gasesti si altele pe alte adrese. daca vrei sa iti faci e simplu dar nu iti pot trimite schema ca are peste 1MB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Na, pentru 8E n-are rost sa-mi fac ceva asemanator. Dar iti multumesc mult pentru pont. Sheez, inca o scula de verificat de pus in topcase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 schimba denumirea de sub coclaurar in coclarar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 schimba denumirea de sub coclaurar in coclarar "coclarar"?! Ce-i aia? Si de ce ar trebui sa fac asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate