velociraptor2 Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 intrebare >>> la castile de cross se potrivesc ochelari de schi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Am avut si eu curiozitatea asta si la mine se potrivesc ochelarii de schi pe casca de enduro/cross precum si ochelarii de enduro/cross pe casca de schi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 la mine da pe casca one industrie am ochelari rossignol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) Se potrivesc .... dar ca idee -> sunt altfel dimensionati, alta duritate, alte aerisiri, alte protectii, alti bureti, etc. Editat Noiembrie 10, 2008 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 lentila de schi nu este gandita sa protejeze de impact, nu va jucati cu focul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adam.adrian Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 la mine nu se potrivesc.cred ca buretele nu e destul de gros,sau sunt mai ingusti astia de schi,si nu se muleaza pe ochi si te trage un curent pe sub ei,de esti tot cu ochii in lacrimi.cel putin asa e cu ai mei.uvex,noi.am incercat din curiozitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 lentila de schi nu este gandita sa protejeze de impact, nu va jucati cu focul. mă întreb, schiorii aia meseriaÂşi care rup giugelele folosesc oare ochelari de motocros, care sunt proiectați sa protejeze la impact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 la mine nu se potrivesc.cred ca buretele nu e destul de gros,sau sunt mai ingusti astia de schi,si nu se muleaza pe ochi si te trage un curent pe sub ei,de esti tot cu ochii in lacrimi.cel putin asa e cu ai mei.uvex,noi.am incercat din curiozitate si la mine la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nomad_shop Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 mă întreb, schiorii aia meseriaÂşi care rup giugelele folosesc oare ochelari de motocros, care sunt proiectați sa protejeze la impact? Da si nu La motocros toate lentilele sunt safe la impact LA ochelarii de schii, trebuie citita eticheta , nu toti ochelarii sunt safe la impact. Nu doar materialul din care sunt facute lentile ci si modul lor de prindere in rama conteaza daca sunt safe la impact sau nu. Lentila pentru motocross este trata sa reziste la zgarieturi cu un lac protectiv, nu si toti ochelarii de schii. De obicei marci precum SPY, Dragon, Okley - conceput pentru sporturi extreme de iarna sunt safe, dar si aici cititi eticheta inainte. Ochelari de prin metro sau selgros nu sunt OK pentru asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Da si nuLa motocros toate lentilele sunt safe la impact LA ochelarii de schii, trebuie citita eticheta , nu toti ochelarii sunt safe la impact. Nu doar materialul din care sunt facute lentile ci si modul lor de prindere in rama conteaza daca sunt safe la impact sau nu. Lentila pentru motocross este trata sa reziste la zgarieturi cu un lac protectiv, nu si toti ochelarii de schii. De obicei marci precum SPY, Dragon, Okley - conceput pentru sporturi extreme de iarna sunt safe, dar si aici cititi eticheta inainte. Ochelari de prin metro sau selgros nu sunt OK pentru asa ceva. foarte adevarat. imi cer scuze ca nu am argumentat eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 intrebare >>> la castile de cross se potrivesc ochelari de schi ? Se poate face dragoste cu fereastra deschisa? Probabil, dar e de preferat cu o femeie... scuzati oful meu, dar se potrivea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motobistrita Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Se poate face dragoste cu fereastra deschisa?Probabil, dar e de preferat cu o femeie... scuzati oful meu, dar se potrivea Sustin ideea ta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miau-miau Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 - Lentilele pentru motocross indeplinesc anumite standarde (cum ar fi ANSI Z87.1 pentru rezistență la impact de mare viteza sau EN 1938 MX, anume pentru ochelari de motocross), - Rama are o anumita forma (ajutata uneori si de baretele verticale laterale - cum ar fi la modelul Mayhem de la Oakley) ca sa se aseze firesc, adica sa nu lase spatiu intre bureti si fata omului cind sunt purtati -si sunt purtati intotdeauna!- impreuna cu casca - Unele modele sunt concepute OTG (over the glasses), adica merg si peste ochelarii de vedere (cum e modelul Warrant de la Utopia) - In plus (zic eu si foarte important), lentilele de MX au pini pentru fixarea foliilor tear-off si accepta sistemele CVS (Clear Vision System) roll off, pentru protectie la apa si noroi. Ma rog, pina la urma tot la fereastra deschisa ajungem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate