marinaru Postat Noiembrie 29, 2003 Share Postat Noiembrie 29, 2003 Salut ! Sunt proaspatul posesor al unui Dnepr MT11. Sunt din Constanta si am nevoie de ceva piese. Am auzit ca exista un magazin de piese in Bucuresti- are cineva un nr de tel de acolo sau poate un site? Am nevoie de urmatoarele: pinion+sincron+furca pt. vit. a lll -a baterie carburatoare japoneze compatibile (probabil Mikuni) amortizoare spate cauciuc spate pe 18'' tobe (nu de dnepr) sa (de facut la un meseriash) componente inst electrica .....restu mai vad eu cand ma apuc de demontat.....concluzia: imi trebuie niste surse de piese. Bafta si merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Noiembrie 30, 2003 Share Postat Noiembrie 30, 2003 www.motorlife.ro Vezi la rubrica magazine.. Ai nr lui Cristi Tunaru si cel al lui Adi care se ocupa de vanzari.. Magazinul se numeste Motoboxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONY314 Postat Aprilie 8, 2004 Share Postat Aprilie 8, 2004 AM PIESE FRATE,DA'S DIN IASI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 8, 2004 Share Postat Aprilie 8, 2004 am furca si sincronul. Din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 9, 2004 Share Postat Aprilie 9, 2004 Piese gasesti...dar nu cumva cauciucul spate trebuie sa fie pe 19 toli??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 12, 2004 Share Postat Aprilie 12, 2004 AM PIESE FRATE,DA'S DIN IASI! cat e la tine pinionu' ala de a 4 de fuga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate