B.B. Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 Caut sa cumpar un far de Ij sa Jawa sau altceva... problema e sa fie mai aproape de mine, ca n-am sa ma duc la Suceava pt. el. Sau daca e mai departe sa mi-l trimita cineva cu plata ramburs. Va rog, daca aveti cumva vreunul aruncat prin casa/curte/boxa/grajd/etc. nu ezitati sa-mi raspundeti si eventual sa mi-l trimiteti. Platesc. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 Treci si tu duminica prin targ(obor) la braila ca sigur gasesti ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 19, 2005 Autor Share Postat Octombrie 19, 2005 Treci si tu duminica prin targ(obor) la braila ca sigur gasesti ceva Da' mai vine vreun mosneag pe geru' asta? Multumesc de sfat. Ma gandeam si eu ca mai bine caut intai si dupa aia intreb, dar cine stie de unde sare iepurele? Am mai cautat prin obor da n-am gasit pana acum. Ma duc duminica. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Hai sa-ti dau un ij complect,si scapate de mobra! Ti-l dau cu 200 euro, dar n-are acte. Pt. fortat este fb. Tragi 10 mobre dupa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 25, 2005 Autor Share Postat Octombrie 25, 2005 EU VOIAM DOAR FARUL..... Dar chiar nu ai NICI UN FEL DE ACT la ea ? Ce pot sa fac cu ea fara acte? E inmatriculata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 pai mai cumperi o cazatura de ij cu 500.000 cu acte si ai un ij bun daca intr-adevar e reconditionat cum zice el! a! si da mai omule de permis odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 (editat) daca ai nevoie doar de sticla cauta prin piat de la autobus romanesc sau aro , la voshodul meu de ala am pus si scrie pe el made in romania , daca a mers la voshod sigur merge si pe ij ca doar rusi au produs un singur tip de far care lau pus si pe lada si cam pe toata gama de motociclete Editat Octombrie 27, 2005 de badogistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Nu fi chiar asa de sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 la cine te referi ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 28, 2005 Autor Share Postat Octombrie 28, 2005 Nu, mie imi trebuie far cu totul, nu doar sticla. Eu am dat jos "magaoaia" aia urata de far de pe mobra, ca nu se vedea furca si zdranganea rau de tot. Contactul l-am mutat pe ghidon si kilometrajul la fel, iar far..., am pus un far (proiector) de tractor sau nu stiu de ce naiba este. Da nu-mi place cum arata si nici nu are un sistem de prindere cum trebuie(bine, de ala pot sa fac si singur). De aceea cautam un far de motocicleta. m-am uitat prin obor/talcioc/piata/etc. dar nu am gasit decat o sumedenie de faruri de Dacia, Lada, Skoda si ce draku or mai fi dezmembrat mosnegii, dar nici unul nu are o carcasa; au doar oglinda si sticla; si eu in ce sa-l bag? Intr-o cutie de carton? Multumesc pentru sfaturi. Off topic. Stress_L&P > Permisul meu de conducere categoria B este suspendat 3 luni pentru "Conducerea motoretei marca Mobra 50 S BR-90-ANX pe DN2B fara categorie corespunzatoare a permisului de conducere". Deci, astept sa-mi vina B-ul inapoi de la POLITIE si apoi imediat ma inscriu la scoala pt A. Iti dai seama ca si eu DE-ABIA ASTEPT SA-MI IAU PERMIS CATEGORIA A SI SA-MI IAU SI EU O motocicleta CA TOT OMU'!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 (editat) incerc sa-ti gasesc eu unul. Daca iti gasesc vorbim pe PM Editat Octombrie 28, 2005 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 EU VOIAM DOAR FARUL..... Dar chiar nu ai NICI UN FEL DE ACT la ea ? Ce pot sa fac cu ea fara acte? E inmatriculata? nu are acte pt. ca cel care mi-la dat le-a piert.partea faina e ca totul e original, iar in ziua de azi nu mai gasesti camuniste, numai modificate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 31, 2005 Autor Share Postat Octombrie 31, 2005 Axi, merci de oferta, dar nu vreau Ij Festival. Moto_comuniste iti multumesc mult. Astept, poate gasesti ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Nu stiu daca ai citit mail-u, dar ti-am facut eu rost de unul de la un simson.Daca te intereseaza spune-mi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 2, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2005 Nu stiu daca ai citit mail-u, dar ti-am facut eu rost de unul de la un simson.Daca te intereseaza spune-mi gata, am citit mail-ul si ti-am raspuns. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate