EnduroMan Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Covaci Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 mare atentie sa nu se aprinda frunzele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) Excelente poze.Unde-s executate? Cel putin, a doua e beton... Editat Noiembrie 11, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 aaa, senzationale poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 "balaceala" in frunze, foarte tare . dar pe unde se intampla asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 ma laaaaaasi cat de mistoooooo !!!!! bravo baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Grija, sa nu luati FOC !!! EXCELENT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2008 si filme: http://www.metacafe.com/watch/2021440/paul_combinatoru/ http://www.metacafe.com/watch/2021447/a_venit_toamna/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Covaci Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 si filme:http://www.metacafe.com/watch/2021440/paul_combinatoru/ http://www.metacafe.com/watch/2021447/a_venit_toamna/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 (editat) http://www.metacafe.com/watch/2021447/a_venit_toamna/ Editat Noiembrie 12, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
husqki Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 foarte tare !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 nu vreau sa fiu "strica fieste" dar am o experienta deosebit de urata cu frunzele uscate. un wr 450 abia salvat dupa 30 de min de lupta cu focul. in trei insi, am reusit sa stingem focul doar cand am ingropat motorul cu pamant. instal electrica, cutia filtru si plastice arse dar putea fi un dezastru. deci, sfatul meu: cat mai departe de frunze. ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 nu vreau sa fiu "strica fieste" dar am o experienta deosebit de urata cu frunzele uscate. un wr 450 abia salvat dupa 30 de min de lupta cu focul. in trei insi, am reusit sa stingem focul doar cand am ingropat motorul cu pamant. instal electrica, cutia filtru si plastice arse dar putea fi un dezastru. deci, sfatul meu: cat mai departe de frunze.ovidiu 8 oameni au reusit sa stinga un xt de 600 dupa ce a explodat in padure..daca nu erau atatia sa il stinga cu gecile lua padurea foc..nasol.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 8 oameni au reusit sa stinga un xt de 600 dupa ce a explodat in padure..daca nu erau atatia sa il stinga cu gecile lua padurea foc..nasol.. asa este .. trebuie mare atentie !! dar una peste alta !! filmuletul este de nota 10 superrrrr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Suuuper tare, daca intram eu acolo nu mai ma vedeam, clar. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata_yzf Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Foarte tare....))) Tragi o tranta si nu iti mai gasesti motociclieta Am patit-o... si nici macar nu erau frunze...dar in cazul vostru....))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Foarte tare....))) Tragi o tranta si nu iti mai gasesti motociclieta Am patit-o... si nici macar nu erau frunze...dar in cazul vostru....))) ce tareeeee !!! te apuci sa cauti mobra prin frunze ca prin apa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate