Soimul Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Imi permit si eu sa intervin cu o curiozitate referitor la siteul www.bikez.com soimumaltez: ai dat exemplu de un Suzuki Burgman 400 si o Honda Silverwing 400 De curiozitate, le-am deschis pe amandoia. Observ o bara de rating si apas Click here to complete rating La Suzuki observ; This motorbike has been rated by 6 persons. La Honda: This motorbike has been rated by 4 persons. Acum, eu din punctul asta de vedere, nu prea pot sa iau de bun acel rating, este ca in reclamele de la TV cu cremele de intinerire "reduce ridurile adanci in numai 3 saptamani. vedeti diferenta* - ni se pune pe ecran un trucaj foto inainte -> dupa, apoi jos cu o steluta * acest sondaj a fost efectuat pe 3 femei de la tara. La fel si cu nota filmelor pe IMDB, orice berbec poate sa se inscrie pe IMDB.com si sa acorde un rating unui film, dupa cum are el chef sau crede de cuviinta. Voi luati de bune acele ratinguri de pe bikez.com ? Aici vreau sa ajung. Mare dreptate ai...cu cit un sondaj are mai multi repondenti este mai precis si mai de incredere...statistic...dar daca nu e, ne multumim cu ce avem...daca 6 insi declara ca sint satisfacuti de un motor, tot e ceva decat nimic, sau daca ar fi 3 DA si 3 NU...sau 5 NU si unul DA...poti trage o mica concluzie...cred ca mult mai bine ar fi daca am face noi aici un sondaj...iar bikez e destul de ok daca vrei sa vezi repede specificatiile unui motor...mai sint si alte siteuri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) Garantez ....ca daca te sui pe Silverwing .....faci o tura ...si apoi te sui pe Burgman .... ALEGI BURGMAN !!! Vei vedea de ce (si apropo ...nici nu se compara) Imi permit si eu sa intervin cu o curiozitate referitor la siteul www.bikez.com soimumaltez: ai dat exemplu de un Suzuki Burgman 400 si o Honda Silverwing 400 De curiozitate, le-am deschis pe amandoia. Observ o bara de rating si apas Click here to complete rating La Suzuki observ; This motorbike has been rated by 6 persons. La Honda: This motorbike has been rated by 4 persons. Acum, eu din punctul asta de vedere, nu prea pot sa iau de bun acel rating, este ca in reclamele de la TV cu cremele de intinerire "reduce ridurile adanci in numai 3 saptamani. vedeti diferenta* - ni se pune pe ecran un trucaj foto inainte -> dupa, apoi jos cu o steluta * acest sondaj a fost efectuat pe 3 femei de la tara. La fel si cu nota filmelor pe IMDB, orice berbec poate sa se inscrie pe IMDB.com si sa acorde un rating unui film, dupa cum are el chef sau crede de cuviinta. Voi luati de bune acele ratinguri de pe bikez.com ? Aici vreau sa ajung. Editat Septembrie 20, 2011 de Bogdan_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 DCT...de curiozitate..tu ce cauti pe topicul asta? ..sa nu zici ca vrei si tu Burgman!!!...daca sinteti prea multi o sa creasca pretul si o sa-si vanda si baietii de pe aici Burgurile repede Nu e rau la noi..nu avem accidente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Intalnire IKEA ? ???????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Nici la primavara n-o sa se dea cu asemenea preturi, fara suparare. Oricine e dispus sa dea 1700 eu pe un Maxi, isi cauta ceva pe injectie, mai nou, sau isi aduce direct de afara. Lucrezi la BURSA ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Ce IKEA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Intalnire IKEA ? ???????????? Eu plec sambata la: vulcanii noroiosi, focsani, odobesti, Barsesti (la bunici) si duminica la intoarcere dau o fuga pe la "focul viu" Eu plec sambata la: vulcanii noroiosi, focsani, odobesti, Barsesti (la bunici) si duminica la intoarcere dau o fuga pe la "focul viu" Detalii http://www.addfoculviu.ro/rezervatii-naturale.php http://www.hoinari.ro/index.php?cu=9104720030710 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yulii_87 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 sal. vin pe 30 in buc. cu burgu si cu pasager:)) o sa raportez consumul:)) presiunea in roti cred ca zic bine daca pun pe fata 2,0 si pe spate 2,4 la cauciucuri bridgestone. vreau sa ma intalnesc cu voi poate cu soimu daca e de acord sa isi dea o parare despre al meu burg si despre zgomotul facut de acesta, plus despre cauciucuri daca trebuiesc schimbate si deprea placutele de frana pt ca sincer eu sunt incepator, mult prea incepator si nu stiu cum si in ce fel tre sa fie multe pe la al meu motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 sal. vin pe 30 in buc. cu burgu si cu pasager:)) o sa raportez consumul:)) presiunea in roti cred ca zic bine daca pun pe fata 2,0 si pe spate 2,4 la cauciucuri bridgestone. vreau sa ma intalnesc cu voi poate cu soimu daca e de acord sa isi dea o parare despre al meu burg si despre zgomotul facut de acesta, plus despre cauciucuri daca trebuiesc schimbate si deprea placutele de frana pt ca sincer eu sunt incepator, mult prea incepator si nu stiu cum si in ce fel tre sa fie multe pe la al meu motor. presiunile recomandate la cauciucurile Bridgestone: Solo: Fata=1,75 bar Spate=2 bar Duo: Fata=1,75 bar Spate=2,5 bar ...cel putin asa scrie la mine in carte si pe eticheta de sub sa..ia ridica saua si uita-te pe dosul ei!!! Atentie!..este vorba de presiunea facuta la rece!...daca nu ai pompa electrica sa o pui la priza aflata in compartimentul median din fata care se inchie cu cheie, incearca sa mergi binisor 25-35 km/h la cea mai apropiata benzinarie sau vulcanizare(ca sa nu incalzesti cauciucurile) si fa presiunea sus-mentionata...presiunea in roti este un parametru extrem de important, sa o verifici mereu inainte de un drum mai lung, si saptamanal daca nu simti instabilitate.. Despre zgomotul ala specific de la ambreiaj(guitzatul porcului), nu l-am auzit niciodata, dar am citit pe BurgmanUsa ca ar fi un defect caracteristic, care la modelele din 2008 l-au rezolvat marind sectorizarea ambreiajului, constructiv de la 3 la 5...asta intreaba-l pe bogdan_30... La cauciucuri vedem..ochiometram comparativ cu ale mele...la fel si placutele de frana.(aici e mai greu, ca iti trebuie o oglinjoara si o lanterna...) Daca este timp, le vedem , ni le comparam, le alergam...ai grija la drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Azi dimineata am vazut un burgman de 400 care s-a pupat cu un opel O tanti a facut stanga de pe strada braziliei,iar burgmanul a venit pe linia de tramvai,nici scuteristul nu a fost atent iar tanti aia,nici atat El a sarit peste capota masini,iar burgmanul s-a oprit in aripa masinii....carena fata si furca fiind distruse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 (editat) daca nu ai pompa electrica sa o pui la priza aflata in compartimentul median din fata care se inchie cu cheie, incearca sa mergi binisor 25-35 km/h la cea mai apropiata benzinarie sau vulcanizare(ca sa nu incalzesti cauciucurile ) si fa presiunea sus-mentionata...presiunea in roti este un parametru extrem de important, sa o verifici mereu inainte de un drum mai lung, si saptamanal daca nu simti instabilitate.. Uneori Soimule exagerezi ... prea multe amanunte, da oricul ai fost tare Azi dimineata am vazut un burgman de 400 care s-a pupat cu un opel O tanti a facut stanga de pe strada braziliei,iar burgmanul a venit pe linia de tramvai,nici scuteristul nu a fost atent iar tanti aia,nici atat El a sarit peste capota masini,iar burgmanul s-a oprit in aripa masinii....carena fata si furca fiind distruse Saracu ...Si eu am permis cat. B si A, da uni soferi chiar ii doare-n P..A sa se uite in stanga si dreapta, sa nu mai vb de semnal... Editat Septembrie 21, 2011 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 (editat) daca nu ai pompa electrica sa o pui la priza aflata in compartimentul median din fata care se inchie cu cheie, incearca sa mergi binisor 25-35 km/h la cea mai apropiata benzinarie sau vulcanizare(ca sa nu incalzesti cauciucurile ) si fa presiunea sus-mentionata...presiunea in roti este un parametru extrem de important, sa o verifici mereu inainte de un drum mai lung, si saptamanal daca nu simti instabilitate.. Uneori Soimule exagerezi ... prea multe amanunte, da oricul ai fost tare Saracu ...Si eu am permis cat. B si A, da uni soferi chiar ii doare-n P..A sa se uite in stanga si dreapta, sa nu mai vb de semnal... 1)o pompa din aia de 50-65 roni e f utila si la masina si la Burg...o bagi la bricheta si iti faci presiunea free oriunde, si mai ales acasa...la moto e f important sa faci presiunea recomandata la RECE..dupa incalzirea cauciucurilor nu mai ai reper cit sa o faci, doar daca iei temperatura in interiorul anvelopei!!!..si apoi calculezi niste corectii...la 4 roti poti merge si pe geanta, dar pe 2 roti daca nu ai presiune corecta poti sa cazi cat ai clipi... 2)omul zicea ca nu prea isi cunoaste Burgul...poate nu stia de priza de "bricheta" din acel compartiment! 3)poate exagerez, dar am luat o cazatura cu un scuter mic la cam 15 km/h ca nu m-am prins in nici un fel ca aveam pe spate presiunea de 0.6...imi aparuse o instabilitate, si cautam alte cauze, si ma gandeam ca m-am dezobisnuit de scuterica peste iarna, ca era inceputul sezonului...de atunci pt. mine presiunea in roti e mai sfanta ca uleiul in motor! Recunosc ca imi place sa fiu cit mai exact si precis in ce fac si spun!...ca omul sa beneficieze de maximum de informatie si ajutor....daca tot fac ceva , imi place sa fac ca-lumea... sa dau toate detaliile utile.... Imi pare rau, de burgmanist...tocmai cind ziceam ca noi nu avem accidente!...il stie cineva pe coleg?..cred ca stiu pe cineva care are o furca de Burg.... Editat Septembrie 21, 2011 de soimumaltez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 Am eu furca pt burgman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Am eu furca pt burgman. Mai trebuie gasit "nevoiasu"...ca pana acum nu a aparut pe nicieri...posibil ca nu le are cu netu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 b-88-vh...avea nr,l-am intrebat de motociclism.ro,a spus ca nu are cont L-am ajutat sa traga scuterul pe margine(greu al drak)...toate plasticele fata le-a lasat pe asfalt.Avea oglinzi cromate la scuterache Ca un detaliu de nebagat in seama,a fost ,,lovit'' de o colega de munca.Ea avea obligatoriu dreapta si a facut stanga(au lasat-o cei de pe primele doua benzi sa treaca),el mergea pe lnia de tramvai,au facut o ,,amiabila'' Mai mult de atat nu stiu ca nu vorbesc cu maimuta aia proasta care se uita ciudat la mine cand il sfatuiam sa mearga la politie Accidentul a fost la iesire de pe strada unde e sediul enel..braziliei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yulii_87 Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 salut! 1 ms pt informatii, aveam eu o pompa din aia dar no mai gasesc, cred ca am ratacit-o, dar oricum ii fac eu presiunea corect. 2 imi pare rau pt baiatu accidentat. in rest sa auzim numai de bine, salutari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Bravo!..f frumoasa filmarea...eu as zice sa treceti la profesionism..ceva mai elaborat, mai tematic, mai dens...poate e bine sa faceti niste cursuri, macar asa de hobby... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Daca as avea timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Incearca sa patrunzi intelesul urmatoarei zicale:"CINE MUNCESTE NU ARE TIMP SA CASTIGE!"...daca nu ai timp din cauza ca muncesti prea mult, e cazul sa stai un pic pe ganduri, sa meditezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yulii_87 Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 1) sal. am ajuns in agronomie , cam greu dupa parerea mea. am plecat la 4:15 si am ajuns pe la 9:15. prin afumati aveam un consum de 3,4 iar cand am ajuns in agronomie imi arata 3,6 cred ca o ora am facut numai in bucuresti. timpul a fost nasol, ma gandeam chiar sa renunt si sa vin cu trenu, dar spre dimineata sa aprit ploaia si cu inima in dinti am plecat. 2)pe cand se mai face o intalnire la ikea? va salut cu respect si va doresc vreme buna!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 1) sal. am ajuns in agronomie , cam greu dupa parerea mea. am plecat la 4:15 si am ajuns pe la 9:15. prin afumati aveam un consum de 3,4 iar cand am ajuns in agronomie imi arata 3,6 cred ca o ora am facut numai in bucuresti. timpul a fost nasol, ma gandeam chiar sa renunt si sa vin cu trenu, dar spre dimineata sa aprit ploaia si cu inima in dinti am plecat. 2)pe cand se mai face o intalnire la ikea? va salut cu respect si va doresc vreme buna!!! daca iti vei anunta pozitia dupa "aterizare" nu prinzi intalnirile , scriai ieri cand pleci si ne vedeam , eu am fost la IKEA , doar era ultima Vineri din luna , cum ne-a fost vorba pe la inceputul acestui topic ! m-am tirat insa spre Cocosatu` la mici si must cu un motorist ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yulii_87 Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 mda, nu mi-am dat seama. o las pe altadata. vroiam sa va intreb de unde pot sa cumpar o husa ieftina si bunicica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 mda, nu mi-am dat seama. o las pe altadata. vroiam sa va intreb de unde pot sa cumpar o husa ieftina si bunicica? Suni la nr.0747775234 si zici ca vrei o husa Oxford; stabilesti o intalnire cu omu, iti aduce vreo 3 marimi, ti-o probeaza pe Burgman, o platesti vreo 65-75 roni, depinde de marime, si vei avea o husa superbuna si usoara...sa nu iei de la Louis ca faci pipi pe ele si dai banii degeaba, si mult mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yulii_87 Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 am luat husa, am dat 85 de lei pt ca este marimea xl, mi-a spus ca pt fiecare marime mai mare e 10 lei in plus. e faina imi place, ms de informatie. mi-a zis si de cauciucu de pe spate ca e cam tocit dar daca sunt atent o sa ma tina inca vreo luna pana intra la hibernat. in primavara ii iau si cauciucuri si placute de frana, baiatul a zis ca incearca sa aduca atunci in primavara cauciucuri noi din 2012 si aduce cam toate marimile si cam toate marcile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate