lupu' shui Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 am vazut un calendar provizoriu pe 2009 si se pare ca o sa avem totusi trei etape de enduro 2 in iunie (zarnesti si lazarea) si una in septembrie (buzau - motostar). ce mi s-a parut curios dar binevenit este o cupa, trecuta chiar hard enduro, la constanta 2-3 mai, organizata de MTH-MOTOADV ??? stie cineva mai multe??in rest, eu unul astept sa se opreasca ploaia sa ma duc sa ma dau un pic, pana or incepe concursurile toate bune, stefan Cupa de care zici tu va avea anul asta a patra editie. De cind s-a inventat, se numeste Trofeul Dobrogei. Anul asta va avea startul cam pe 1 mai la (sau linga) Constanta si va fi, ca si anul trecut, un evenimet multisportiv. Uite si pagina la care urmeaza sa fie anuntate detaliile (perioada exacta, texe etc.) pentru 2009: www.trofeuldobrogei.ro. Eu de-abia astept sa vaz ce o sa iasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 aaaaa, cea mai tare poza de mult timp incoace!!!!!de curiozitate, cum te-ai cuafat asa de bine? am dat cu fixativ KTM si un pic de nisip, uite reteta: /index.php?...209919&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Vesti proaspete din Bucovina - in 21-24 mai se va tine prima etapa in campionatul national de off road la Gura Humorului. Va fi si clasa moto - navigatie pe GPS (+ceva panglici din loc in loc), cam 60 km/zi. Traseul va fi facut de un motociclist pasionat, cu motocicleta, ca la Buzau si la C-lung. Zona e absolut superba si ar putea iesi un traseu extraordinar. Eu as vrea sa vin sa vad si alte locuri, sa cunosc oameni noi. E cam departe de Bucuresti, dar daca facem gasca trece timpul mai repede pe drum. O sa revin cu detalii despre regulament peste vreo luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Tot povestim despre ce concursuri sint in plan si care-s in calendarul F.R.M. In urma unor discutii am inteles ca, din punct de vedere legal, federatia care se ocupa de o anumita disciplina sportiva, ar trebui sa fie prezenta la orice competitie ce implica disciplina respectiva. Altfel, concursul cu pricina este ilegal. Atunci de ce unii organzatori nu implica F.R.M. in concursurie lor? Ma poate lamuri cineva care-s problemele cu federatia aceasta? Cum faci, pina la urma, sa nu ai probleme cu legea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Tot povestim despre ce concursuri sint in plan si care-s in calendarul F.R.M. In urma unor discutii am inteles ca, din punct de vedere legal, federatia care se ocupa de o anumita disciplina sportiva, ar trebui sa fie prezenta la orice competitie ce implica disciplina respectiva. Altfel, concursul cu pricina este ilegal. Atunci de ce unii organzatori nu implica F.R.M. in concursurie lor? Ma poate lamuri cineva care-s problemele cu federatia aceasta? Cum faci, pina la urma, sa nu ai probleme cu legea? atata timp cat ai autorizatiile de acces in zona si esti un club legal infiintat in care se specifica dreptul de a organiza competitii in domeniul in care activezi ,unde este ilegalitatea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the black rider Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 atata timp cat ai autorizatiile de acces in zona si esti un club legal infiintat in care se specifica dreptul de a organiza competitii in domeniul in care activezi ,unde este ilegalitatea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Ok, atunci care sint problemele cu federatia? Eu, inca, n-am ajuns sa le fac intebare pentru raliu, dar am vazut ca exista oarecari retineri in a-i chema la concursuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REA Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Ok, atunci care sint problemele cu federatia? Eu, inca, n-am ajuns sa le fac intebare pentru raliu, dar am vazut ca exista oarecari retineri in a-i chema la concursuri. Daca vrei ca un concurs pe care il organizezi sa faca parte din CN,atunci esti nevoit sa chemi federatia... Dar pt ca apar neintelegeri si certuri tot mai des in cadrul evenimentelor organizate cu federatia(de ex vezi ultima etapa din CNE 2008,de la Sf Gheorghe),motivul cel mai elocvent fiind nerespectarea regulamentului general,de vina la acest capitol nefiind organizatorul,oamenii tind sa organizeze curse private. Acestea din urma sunt mai reusite,parere personala,dpdv organizator(vezi ultimul concurs din 2008,cel de la Buzau),pt ca regulile sunt de obicei mai simple si mai clare. Se stie ca organizarea unui concurs necesita pe langa timp si multa munca,sacrificii,indiferent daca e cu sau fara ajutorul federatiei. Iar daca la sfarsit vezi oameni nemultumiti strict din motive aduse de greselile federatiei......munca ta a fost in zadar. Parerea mea. Andrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Daca vrei ca un concurs pe care il organizezi sa faca parte din CN,atunci esti nevoit sa chemi federatia... Dar pt ca apar neintelegeri si certuri tot mai des in cadrul evenimentelor organizate cu federatia(de ex vezi ultima etapa din CNE 2008,de la Sf Gheorghe),motivul cel mai elocvent fiind nerespectarea regulamentului general,de vina la acest capitol nefiind organizatorul,oamenii tind sa organizeze curse private. Acestea din urma sunt mai reusite,parere personala,dpdv organizator(vezi ultimul concurs din 2008,cel de la Buzau),pt ca regulile sunt de obicei mai simple si mai clare. Se stie ca organizarea unui concurs necesita pe langa timp si multa munca,sacrificii,indiferent daca e cu sau fara ajutorul federatiei. Iar daca la sfarsit vezi oameni nemultumiti strict din motive aduse de greselile federatiei......munca ta a fost in zadar. Parerea mea. Andrea chiar vroiam sa spuna asta cineva care e simplu participant si vede problema in ansamblu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 pai o fi aia care a fost si anul trecut da a picat pe 1 mai motocross, endurocross si rally-raid, dura competitie , eu am cam iesit cu ochii umflati de la amtrenament, uite: CEI CU FATA ASTA JUMBA????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 X-CAPE ENDURO RALYE RACE 2009 22-24 MAI 2009 BACAU ORGANIZATOR X-CAPE BACAU DIRECTOR DE CONCURS: BOGDAN ANDRIES E-MAIL: bogdan.andries@ancarom.com TELEFON : 0744547655 DIRECTOR TEHNIC: IONUT CEASAR INFORMATII PRELIMINARE: VINERI SE ORGANIZEAZA PARC IN BACAU , STADIONUL MUNICIPAL SE FAC INSCRIERI INCEPAND CU ORA 12:00 PANA LA ORA 24:00 INSCRIERILE SE FAC PENTRU MOTOCICLETE INMATRICULATE SAU NEINMATRICULATE IN CIRCULATIA PUBLICA . SAMBATA , 7:30-9:00 INSCRIERI+VERIFICARE TEHNICA 9:00-9:30 SEDINTA TEHNICA DE CONCURS 10:00 PLECARE OFICIALA PANA LA LOCUL STARTULUI 10:30 START CURSA 80-120 KM , ALIMENTARE PE TRASEU.FIECARE CONCURENT TRIMITE LA ALIMENTARE PROPRIA CANISTRA CU CARBURANT. 19:00 INCHIDERE CURSA 20:30 MASA FESTIVA CU VITEL LA PROTAP DUMINICA , 9:00 START CURSA 40-70 KM 14:00 INCHIDERE CURSA 15:00 PREMIEREA PROGRAMUL DE CONCURS SI TOATE DETALIILE VOR FI REVIZUITE IN TERMEN DE 30 DE ZILE. TAXA DE INSCRIERE 180 RON(INCLUDE SI MASA FESTIVA CU VITEL LA PROTAP) INSCRIERILE SE VOR FACE SI PRIN E-MAIL. CAZARE: PARC FERME (SELENA HEMEIUSI) , CORT + CAMPER MOTELURI SI PENSIUNI IN ZONA CURSEI. VA TRIMIT CAT DE CURAND TOATE DETALIILE DE CAZARE CU STIMA. BOGDAN ANDRIES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate