indispus Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Salutare! Acum vreo 2 saptamani am facut carburatia si schimbat bujii, iar cel care s-a ocupat de aceste imbunatatiri mi-a recomandat sa schimb intinzatorul distributie urgent. De unde pot achizitiona un intinzator distributie pentru o Honda Hornet 600cc din 2002 si pe la ce preturi? Eventual din tara... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Pe undeva pe forum am gasit la 89 de ron intinzatorul, la din astia cere aduc piese..... Cauta pe la "Piese de schimb". Si eu am aceeiasi problema, cred.... am auzit ca ar fi bine sa schimbi si lantul de distributie cu un drum..... Ce ai facut la carburatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Pe undeva pe forum am gasit la 89 de ron intinzatorul, la din astia cere aduc piese..... Cauta pe la "Piese de schimb". Si eu am aceeiasi problema, cred.... am auzit ca ar fi bine sa schimbi si lantul de distributie cu un drum.....Ce ai facut la carburatoare? si tzi-ai cumparat intinzator? da si mie pontu cu 89 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Noiembrie 16, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2008 Merci Vladut pentru sfat. Voi scotocii sectiunea "Piese de schimb". Pretul dat de tine mi se care cam mic... cel care mi-a recomandat sa-l schimb mi-a sugerat un pret in jur de 80 de euro. Totusi nu m-ar deranja sa dau 90 RON pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate