depechemod Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 saracu de el, acum ne dam seama cat de importanta este casca !din pacate se pare ca trebuie sa invatam doar din accidente! Sper ca nu doar acum (8 nov 2005) ne dam seama cat de importanta e casca, la cate decese sunt anuntate doar pe acest forum din cauza lipsei echipamentului eu cred ca toti ar trebui sa stim ca iti poate salva viata casca, daca o porti, si cred ca ar fi cazul sa invatam si din experienta altora nu numa din greselile noastre sau ale altora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Saracu' baiat. Dumnezeu sa-l ierte. Pacat de amandoi, dar parca mai mila mi-e de sofer. Pentru cei care zic ca "treaba mea daca port casca sau nu" uite ca asta e primul exemplu in care nepurtarea castii nu mai este doar "treaba motociclistului", ci ii distruge viata si celui care a fost la volan. In mare arte sunt de acord. Daca purta casca poate supravietzuia. Pacat de el, de familia lui shi de ce nu shi de shofer (dar in ordinea asta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Accidentul despre care am scris eu pe aici, cu motorul B 90 CFA, nu are nici o legatura cu acesta! Nu uitati! Purtati casca si pentru 5m!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Dumnezeu Sa`l odihneasca in pace! nu mai are rost sa il judecam de ce nu a purtat casca...sau de ce a purtat doar braincap....faptul e consumat deja! Purtati fratilor ECHIPAMENTUL ca nu a fost conceput degeaba... Asfalt uscat(atat cat se mai poate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 a anulat planurile pt urmatoarele doua decade yikes.gif Daca idiotul nu ar fi fugit de la locul accidentului (caz in care as fi foist de acord cu moshulik) ar fi luat intre 2-7 ani conform codului penal, iar dat fiind ca motociclistul nu a avut casca, cel mai probabil 2 ani cu suspendare, adica fara puscarie. Nu mai visati decade, accidentul e accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 problema e ca nu conservistii sunt de vina dar si noi o facem ''din placere'' adica de oaie din vina noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 R.I.P. sper sa nu mai fie nevoie de astfel de posturi... cel putin ar fi bine... Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate