TARKA 2 Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 .... o sa va donez o friptura de craciun in semn de respect ... Plm...pai de ce nu ai spus de la inceput ca esti macelar ,ca nu ne mai bateam capul cu atatea sfaturi bune.Esti naspa.Da si tu un gratar sa ne impacam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 mai nou creier gasesti doar la alimentara... exact locul spre care a fost manat ''mami si tati'' tau..... exact locul spre care a fost manat ''mami si tati'' tau..... ascundeti-va ca vine craciunul si miroase a macelar.... mama care sa oferit sa imi depoziteze ananasii in ''camara'' ei namolita este rugata sa ii returneze ca are nevoie disperata de garnitura.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 ... mai zic? Nu mai zi nimic, ca mai rau te afunzi.... Apropos, daca tot le ai cu carnurile, nu vrei tu mai bine niste carne de mici la schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiger4maniacs Postat Decembrie 5, 2008 Autor Share Postat Decembrie 5, 2008 uite tigrule, daca te faci doctor veterinar, poti monta diferite chestii (nu imagini, din pacate). poti incepe cu paparudele de pe forum, care n-au motor, nici permis, alea de vorbesc mult si is experte. e munca prea usoara:) ceva mai hardcore nu ai? Plm...pai de ce nu ai spus de la inceput ca esti macelar ,ca nu ne mai bateam capul cu atatea sfaturi bune.Esti naspa.Da si tu un gratar sa ne impacam. dau si gratar si o bere dar nu sunt eu macelarul ci am o cunostinta care e primar si aduna toti cainii care sunt striviti de masini si face ceva din ei Nu mai zi nimic, ca mai rau te afunzi.... Apropos, daca tot le ai cu carnurile, nu vrei tu mai bine niste carne de mici la schimb? am precizat mai sus...nu eu primarul:)) poate de rezolva mai sunt sobolanei strivi si ei si din aia iese binep;) ii transmit sa vad poate te pot ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Am zis eu ca ai vorbele la tine...Iar ne-ai facut voinice ... Viitor mare iti prevad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 (editat) Viitor mare iti prevad. Da, la Jilava. Editat Decembrie 5, 2008 de Wolfman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Da, la Jilava. el a fost si i-a placut.....are si avatar cu limba scoasa,cine stie ce burtos i-a rascolit ''namolul din poarta'' si are amintiri melancolice pline zambete.... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiger4maniacs Postat Decembrie 6, 2008 Autor Share Postat Decembrie 6, 2008 Da, la Jilava. wolfman sa nu doresti altcuiva ce iti place tie:)) el a fost si i-a placut.....are si avatar cu limba scoasa,cine stie ce burtos i-a rascolit ''namolul din poarta'' si are amintiri melancolice pline zambete.... . da cu gagicasu' ) Am zis eu ca ai vorbele la tine...Iar ne-ai facut voinice ... Viitor mare iti prevad. multumesc dar de ce tii numele tarka? puneti tarki:))) ti sar potrivii mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 wolfman sa nu doresti altcuiva ce iti place tie:))multumesc dar de ce tii numele tarka? puneti tarki:))) ti sar potrivii mai bine Bah...da' tu esti chiar paranoic.Eu il stiu pe Wolf.Ti-a zis-o cu inima buna si eo de asemenea.Sigur se referea la Primaria Jilava.Adica iti ura sa ajungi primar. Cam rasuflata treaba cu niku,incearca si tu altceva.Esti asa simpatic ca nici nu ma pot supara pe apropoul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate