alxcristea Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 dariane multumesc ffff mult pt.sei,au iesit impecabil ,exact asa cum mi-am dorit.pt cei care citesc ..nu am pus poze fiindca nu vreau sa se inspire nimeni,a fost o idee personala ....,am un r6 model 2004 . p.s. ma bucur ca te-am cunoscut,esti un baiat deosebit.respect. Salut, poti sa-mi trimiti un PM cu pozele? promit ca nu o sa ma inspir dupa ele. Merci, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2009 Ramane cum am stabilit pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Chederele vor exista,ca ajuta la forma seii. Pot sa le fac negre,rosii sau gri.Personal,as opta pt. gri,sa fie un pic diferit de restul (piele neagra si rosie). Se vede bine,si-n poza ta,asa,cu gri....Ti-au zis cand o s-ajunga coletul ? Ok , gri sa fie.Trebiua sa fi ajuns coletul azi la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Ramane cum am stabilit pe mess ok le-am demontat luni le trimit. numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) Dariane, cad ca te-ai apucat serios de treaba. Era si cazul sa te promovezi mai mult. Keep up the good work! Poate nu ar fi o idee rea sa te apuci pe viitor sa iti faci si un website, dar pana atunci sa faci poze cu "inainte si dupa", sa vada oamenii ce treaba buna faci. Editat Ianuarie 21, 2009 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2009 Mersi ! Da,ma,si eu m-am gandit...Numai ca de fiecare data,mi-am adus aminte sa fac treaba asta,DUPA ce-am "dezbracat" seaua respectiva... Uite ca ieri,mi-a venit la reimbracat si modificat,o sea de Africa Twin,deja doar buretele.Asa ca i-am tras 2 poze.Maine,cand o sa fie gata,le postez pe toate-inainte si dupa. Abia astept sa vad reactiile la pozele c-o lucrare mai deosebita,un set de sei de R6.Nu dau detalii,asteptati pozele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Mersi ! Da,ma,si eu m-am gandit...Numai ca de fiecare data,mi-am adus aminte sa fac treaba asta,DUPA ce-am "dezbracat" seaua respectiva... Uite ca ieri,mi-a venit la reimbracat si modificat,o sea de Africa Twin,deja doar buretele.Asa ca i-am tras 2 poze.Maine,cand o sa fie gata,le postez pe toate-inainte si dupa. Abia astept sa vad reactiile la pozele c-o lucrare mai deosebita,un set de sei de R6.Nu dau detalii,asteptati pozele ... Asteptam poze!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMK Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Salut, poti sa-mi trimiti un PM cu pozele? promit ca nu o sa ma inspir dupa ele. Merci, salut....am inteles ca ai vb cu darian ....o sa fii super multumit,crede-ma.croiala si cusaturile sunt profi.cu pozele am inteles ca ai rezolvat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 salut....am inteles ca ai vb cu darian ....o sa fii super multumit,crede-ma.croiala si cusaturile sunt profi.cu pozele am inteles ca ai rezolvat . salut, In prima faza alesesem un model dar Darian a venit cu o alta propunere care suna foarte bine. Mi-a placut ca a venit cu multe idei faine. Nici eu nu stiu cum o sa arate. Va fi o surpriza si pentru mine. Sunt convins ca or sa iasa foarte biene. Numai bine si asteptam pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 2, 2009 Autor Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) Am promis niste poze...Incep c-o sea de Africa Twin,venita cum se vede...Chiar,mai am una de Africa,in lucru...Cu pixul,am marcat cat sa tai din burete Ultimile poze,sunt c-o sea de FZ6,a lui Florin.In afara de desen,i-am mai pus s-un strat suplimentar de burete,asa cum a vrut Urmeaza pozele cu mostre de broderie.In realitate,sunt de-o calitate ireprosabila.Nu mi-a venit sa cred,cand le-am vazut .Deci,exista de-acuma si posibilitatea inscriptionarii.Gratie stimatului confrate Mertan In realitate,arata impecabil Scrisul care pare alb,de fapt,e argintiu,metalic.Chiar e fir metalic. @ mertan:Inca o data,felicitari,domnule... ...Si un set de sei de R6 (a lui Alex,din Timisoara) : O sa-l rog pe Alex,sa posteze imaginea cu motocicleta,in original,ca sa va dati seama de ce i-am facut design-ul,asa "colorat". Editat Ianuarie 26, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Am o sa clasica de CBR 600 F2, din ceva sintetic cred, are niste crapaturi in material si a intrat apa in burete si ma tot ud Crezi ca ma poti ajuta cumva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 2, 2009 Autor Share Postat Februarie 2, 2009 Tocmai am reparat/modificat,una de CBR F1...Evident ca DA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) Salut Dariane Am vorbit acum vreo doua saptamani la posta of. 41 de modificat o sa de BMW R1100RT. As vrea cumva sa nu ma arunce in fata si sa stau cu bilutele pe rezervor. Nu stiu cum altfel sa-ti explic dar cred ca stii cam ce vreau sa spun. Cum putem sa procedam? Editat Februarie 6, 2009 de RENEGADE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) Salut.stimate domn...N-am uitat. Adu seaua la "doctor",si ti-o trateaza pt. durerile de spate,fund si alte alea ...Da-mi un tel. cand vrei: 0722.56.44.09 Uite ultima realizare,o sea de Suzuki GS500,modificata la forma si buretata suplimentar,cam ce vrei si tu : Editat Februarie 6, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Uau e super tare... mai ales ca e a mea Sa traiesti sa mai faci...minuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Uite cateva modele de la Russell. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Intrebare: tu poti broda doar logourile pe care le ai deja, sau pot venisi eu cu altceva? Daca da, in ce format vrei logoul respectiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 11, 2009 Autor Share Postat Februarie 11, 2009 In principiu,se poate broda orice.Ia legatura cu Mertan,el face broderiile,si-o sa-ti dea mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Salutare Am un Harley Davidson Nighster si astea din fabrica vin cu sa solo. As vrea sa'mi faci o pentru doua persoane, am gasit una pe net care imi place, http://www.mustangseats.com/cart/index.php...products_id=596 Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 11, 2009 Autor Share Postat Februarie 11, 2009 Salut ...Nice bike! Eee...Acolo,o sa fie o MARE lucrare,ca trebuie modificat si plasticul (seat pan,cum ii zic ei).Modificat prin adaugare,si-o bucata mare,chiar...Sa vorbesc c-un prieten,care toarna fibra de sticla.Sau,cautam pe ebay,originala.In fine,se rezolva.Greu,da' se face.Da-mi un telefon,sa stabilim cum facem sa vad si eu motocicleta,ca sa vad exact cum e seaua actuala,cum e fixata pe motor,si cum o s-arate, modificata.0722.56.44.09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Eu vreau sa-mi faci una noua cu totul, pe asta solo vreau sa o pastrez asa cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 O sa fie foarte multa munca,de facut alta sea,complet,de la 0.Si oricum,trebuie desfacuta seaua ta,ca sa-i copiem suportul de plastic. Ultima realizare,modificarea unei sei de Steed.In afara de adaugarea "pilot backrest"-ului,la seaua pasagerului,a mai primit,toata seaua,un strat suplimentar de burete,pt. cresterea confortului. Poze "inainte de operatie" si "dupa" : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 (editat) Si eu cu a mea...........ideea de design ii apartine in totalitate lui Darian Editat Februarie 14, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 14, 2009 Autor Share Postat Februarie 14, 2009 (editat) . Cum se simte,cu burete in plus? Editat Februarie 14, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 . Cum se simte,cu burete in plus? plimbari lungi sa fie acum, ca la sezut este super !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate