d@nn Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Astept o sugestie.... Sunt deschis la orice daca e vorba de confortul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 Astept o sugestie....Sunt deschis la orice daca e vorba de confortul meu ...Inaltata mai mult decat in poze,partea din fatza,a seii pasagerului (sa tzina mai bine zona lombara a pilotului),latzita partea din spate,a seii pilotului...totul,imbracat in burete.Un desen "mai smecher",pe ele...Sa ma mai gandesc,sau ajunge ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 ...In fine,am terminat si seaua de Intruder 1800."Yachtul" asta de uscat,la fel ca si cele de apa,e alb,asa ca de-aia am facut-o cu mult alb.Bineinteles,i-am mai pus si niste burete.Poze "inainte" de operatie,si "dupa" : Esti meserias fratioare,pentru mine,din poze arata super. Vin miine sa o iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Daca imi dai si o poza sau o schita cu ceea ce imi spui ar fi perfect! Cred ca am o vaga idee, dar pozele spun tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) Poza asta am furat-o din topicul asta, cred ca la asa ceva te-ai referit? As vrea ca back rest-ul sa nu depinda de seaua pasagerului, pentru ca vreau sa pot sa o dau jos si sa pun bagaje in locul ei. Saua pilotului in schimb o vreau la MAXIM de confort! Editat Februarie 21, 2009 de d@nn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 Mda...Mai am una,la fel,la modificat,asa cum vrei si tu...Sa fac 2 ,la fel,odata ? Sper,cu culori diferite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) Eu vreau cu negru si galben! Cam asa ceva!!! Editat Februarie 21, 2009 de d@nn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 Pot s-o fac.E ceva de muncit la ele,da' se pot face,si cu culorile astea.Doar c-o sa fie cam 30 ron,cu totul.E mult,de modificat,la amindoua seile.Si la burete,si la "invelitoare". Si sa nu vrei sa fie gata,in 2-3 zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Pretul e ok, dar spune-mi cind sa le trimit ca sa ai timp de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 Cam peste 3-4 zile,sa termin intre timp ce am acuma in lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Ai PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Si inca o sea de Suzuki GS 500.Motocicleta e rosie,cu jenti albe.Ca sa-ntelegeti de ce i-am pus si alb...Sper ca stapinul motocicletei,sa puna si niste poze,cu seaua montata . Am iesit cu motoreta la o plimbare sa fac niste poze cu noua sa. M-a mancat in poponeata sa ies la -2 grade... am fost nevoit sa pun frana la un moment dat si am blocat roata fata culcand-o pe dreapta... Dariane, saua a iesit bine si a ramas intreaga momentan, dar cu blugii ce tocmai i-am rupt in genunchi cum facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 23, 2009 Autor Share Postat Februarie 23, 2009 Auch!!! Eu ti-am zis sa-i faci poze,nu sa te plimbi...trimite-i incoace,sa-i carpesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 23, 2009 Autor Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) Si seaua lui Boris,de CBR F4i...Spate inaltzat,burete in plus,tot tacamul: Editat Februarie 23, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Dariane, iti urmaresc ispravile de ceva vreme si-mi vine sa te poreclesc "Croitorasul cel viteaz". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 23, 2009 Autor Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) ...Sunt curios, cand o s-ajunga pe mana mea si seaua Vetei tale? Editat Februarie 23, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Si seaua lui Boris,de CBR F4i...Spate inaltzat,burete in plus,tot tacamul: Man, cum ti-am spus si aseara, saua arata intr-un mare fel. N-am apucat inca sa "vad" cum se simte in mers, pentru ca motorul e inca la hibernat Baieti, apelati cu incredere... omu' stie ce face Cateva poze si de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Darian, ai un pm. Crezi ca poti face ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 24, 2009 Autor Share Postat Februarie 24, 2009 Fara probleme...E simplu. @ Borris :mersi de poze,si ma bucur ca iesti multzumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 exact asa ceva vreau si eu la a mea... exact ca a baiatului cu f4 numai ca a mea e f3 da-mi un nr de tel sa te sun sa vb cu tine cum o putem rezolva avand in vedere ca eu nu sunt din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 exact asa ceva vreau si eu la a mea... exact ca a baiatului cu f4 numai ca a mea e f3 da-mi un nr de tel sa te sun sa vb cu tine cum o putem rezolva avand in vedere ca eu nu sunt din bucuresti 0722-564-409 Darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 24, 2009 Autor Share Postat Februarie 24, 2009 Mersi,mi-o luasi inainte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 daca ai lume care e multumita de prestarile tale e si normal , cutie facui rost de pe la servici , ramane sa o ambalez si sa o trimit la tine pentru infrumusetare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 na ca s-ar putea sa te deranjez si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 24, 2009 Autor Share Postat Februarie 24, 2009 Tu...?! Sa ma deranjezi ...?! Din contra ! Modelul ala,ti-l fac cu mare placere ! Desi,l-as face ceva mai sofisticat.Nu la forma,ci doar la aspect.Ceva culoare,n-ar strica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate