PsychoVy Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Mai fratilor ce mai conteaza cine cu cine a dormit, atata timp cat oricum cam toti eram craci si cioburi!!!dimineatza cam toti miroseam de parca am fi stat intr-o carmangerie.....si nu stiu daca senzatia era de la gratar sau de la golful lui DDU, care era cu fumuri in cap, pardon in tzeava!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Alveola, DDU-le, aveti grija ca mergeti prin nisipuri miscatoare cand vorbiti de Don Leoncio sau in general de un membru DAC MOTORS Pentru cei ce isi aduc aminte... metre, ii facem oi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Alveola, DDU-le, aveti grija ca mergeti prin nisipuri miscatoare cand vorbiti de Don Leoncio sau in general de un membru DAC MOTORS Pentru cei ce isi aduc aminte... metre, ii facem oi? Chiar daca e simpatic si mi-a placut sa aburim impreuna gemurile .....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 derBDule,vezi ca iar se face mIRC aici,ia masuri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 BAH COPII IO VA MAI PRIMESC DAR DATA VIITOARE FIECARE VINE CU 2 FEMEI (UNA A LUI SI UNA A MEA DE EXEMPLU ) CAT DESCPR PRIMIT ACOLO INCA NU AM INTOCMIT LISTA CU CEI CARE NU AU CE SA CAUTE IN CURTEA AIA (NU DE ALTA DAR MOMENTAN NU AM PE CINE TRECE ACOLO INAFARA DE MINE ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 BAH COPII IO VA MAI PRIMESC DAR DATA VIITOARE FIECARE VINE CU 2 FEMEI (UNA A LUI SI UNA A MEA DE EXEMPLU ) CAT DESCPR PRIMIT ACOLO INCA NU AM INTOCMIT LISTA CU CEI CARE NU AU CE SA CAUTE IN CURTEA AIA (NU DE ALTA DAR MOMENTAN NU AM PE CINE TRECE ACOLO INAFARA DE MINE ) ce s-a intamplat man?te-au renegat ai tai la indemnul vecinilor? si cu toate astea noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 mai paw waw ....ce mai ai fost super....or sa fie si alte dati...si cu vecinii se rezolva....ii omoram ...doar sunt otravitoare... pt tine paw waw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 ACKHTUNG VB DE UN MEMBRU DAC MOTORS SE DECLARA JIHAD EXTREM PT TINE PAW WAW GASIM NESTE GONFLABILE SA NU CONSUMAM BENZINA CARIND MEREU ALTELE ASA LE AI SI IN LIPSA NOASTRA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 A inceput? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 La ce cagula aveai pana acu cateva zile, cred ca si tu erai un fel de Jihad Boy Acu esti "undercover", oai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 la galeata aia de carnatzi ....si alcoalele alea , cred ca mergea si o tarna de muraturi! salivez inca!!!! HATE U!!!!! VA DAU SABIE SI LANTZ!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 la galeata aia de carnatzi ....si alcoalele alea , cred ca mergea si o tarna de muraturi! salivez inca!!!! HATE U!!!!! VA DAU SABIE SI LANTZ!!! las' bah ca a fost mai mult pentru noi daca veneai shi tu, nu ne saturam shi nu ne imbatam :-L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PsychoVy Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 las' bah ca a fost mai mult pentru noi daca veneai shi tu, nu ne saturam shi nu ne imbatam nici nu stii DMW-ule ce dreptate ai?!!! Daca venea Blackul sigur galeata era insuficienta, si ce ar fi fost mai rau, e faptul ca ramanea Pow-Wow fara caini!!!ii halea si pe aia,daca se matolea un pic. GRASULE, stai linistit ,ca ni ai pierdut nimic!!! a fost "doar un pic" de vin, bere,palinca,vodka, de nu gaseam dimineatza suficient suc pt niste gaturi super uscate(parca am fi mancat super iute) si suficienta cafea pt capatzanile care nu incapeau pe usa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 o mai comitem inca o data. in mod cert. asa vrea si pow wow dar inca nu stie asta tot fara blacku, ca sa apucam sa mancam shi sa bem !!! pow waw, du-te shi fa curat in curte, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate