Narko Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) Evident, motociclist ( Eu ) pe banda 1, sofer de pe banda 2 sare pe banda 1, nu se asigura si ma tavaleste. Exact dupa ce s-a intamplat accidentul, eu eram inca imprastiat pe jos, a oprit in spatele masinii care m-a lovit, o masina cu numar de Bucuresti, iar din masina s-a dat jos un tip care mi l-a articulat cu 2 pumni in mutra pe soferul neatent spunandu-i " Ai noroc ca ma grabesc, daca nu, te jucam in picioare " dupa care s-a urcat in masina si a continuat drumul. Am aflat chestia asta de la ceilalti motociclisti din Buzau, care din fericire au fost cu mine. Sunt foarte sigur ca e motociclist si are multe beri de la mine Editat Noiembrie 23, 2008 de Narko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Oare...nu este putin cam tarziu sa deschizi topicul asta? Sau...vrei sa tii rubrica asta "treaza" acum ca...a venit iarna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Poate acum si-a adus aminte omul...de ce sunteti rai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Poate acum si-a adus aminte omul...de ce sunteti rai ? mda...a fost amnezic pana acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Fericit ca n-a murit Narko de-abia acum si-a amintit 8 luni au trecut De cand narko a cazut Dar,ma bucur ca Narko e bine Si ca nu mai scrie...in rime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2008 mda...a fost amnezic pana acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 mda...a fost amnezic pana acum! Hai, bah, nu fiti rai, mie mi-au trebuit cateva luni bune sa pot descifra tastatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thinshade Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Poate acum s-a trezit din betzie ... railor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Hai, bah, nu fiti rai, mie mi-au trebuit cateva luni bune sa pot descifra tastatura! Pe tine te-am fi inteles ,ca esti taximetrist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thinshade Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Deci e unul din cei care acum 1 saptamana am fost nevoit sa franez violent cand a facut stanga si nu mi-a dat prioritate. Ce numar ai la conserva frate ? Ca sa stiu sa nu-ti colectionez oglinda. Magnetii mei de rezervor abia asteapta sa manance un parbriz de taximetrist indisciplinat ... si mai zi-le colegilor tai "regii soselelor" sa-si instruiasca clientii sa se mai uite si in spate cand coboara din taxi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Pe tine te-am fi inteles ,ca esti taximetrist. Ai inteles gresit gluma mea...si Jean nu este unul dintre specialii aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate