alex.cj Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 poate ii modelul cu 40 de cai are sticker "NIKE" ... deci e modelul COCALARUS NIKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Naic Edition b-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 de bine de rau. nu va luati chinezariii !! luati Aerox!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Luati : Piaggio ( Gilera , Aprilia , Derbi ) , Minarelli ( Yamaha , MBK etc. ) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 (editat) readuc topicu la viata..vad ca se duce. Ce piese o bagat in el sa aiba demaraju asta? si set 70cc, filtru sport, carb 17.5 sau 21, toba sport(yasuni, malossi, polini etc), aprindere sport, transmisie schimbata etc. Cam asta o facut sa aiba demaraju si viteza asta? Cam cat ajunge ? Editat Februarie 5, 2009 de ionel_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Ce piese o bagat in el sa aiba demaraju asta? si set 70cc, filtru sport, carb 17.5 sau 21, toba sport(yasuni, malossi, polini etc), aprindere sport, transmisie schimbata etc. Cam asta o facut sa aiba demaraju si viteza asta? Cam cat ajunge ? Eu unu le stiam pe amandoua ... Rachete ... Oricum trebuie sa bagi o gramada de bani sa le faci sa mearga asa ! Maniaci ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Eu unu le stiam pe amandoua ... Rachete ... Oricum trebuie sa bagi o gramada de bani sa le faci sa mearga asa ! Maniaci ... Eu vreau sa schimb doar variatorul, cureaua, ambreajul, set nou 50cc si sa vad cum se duce. Macar sa am un demaraj ceva mai bun si o viteza destul de buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 daca pui set nou tot de 50 nu o sa simti nici o diferenta, doar daca setul care e montat acum e foarte dus si nu mai trage. mai bine pune un 70cc si nu ii da blana si o sa fi foarte multumit pentru o diferenta mica de bani. Variator si ambreaj nu vad ce performante iti pot da la un 50cc. La aeroxul meu a fost de ajuns sa schimb cureaua si se duce 100. inainte deabea luam 90. readuc topicu la viata..vad ca se duce. Ce piese o bagat in el sa aiba demaraju asta? si set 70cc, filtru sport, carb 17.5 sau 21, toba sport(yasuni, malossi, polini etc), aprindere sport, transmisie schimbata etc. Cam asta o facut sa aiba demaraju si viteza asta? Cam cat ajunge ? sincer nu prea imi place cum merge ala, primul, chiar daca se ridica pe o roata la plecare apoi e super naspa de mers cu el, trebuie tzinut doar in blana, deci scuteru ala iti foloseste doar la drag race. in rest e varza cu setarea aia pe care o are. si cate piese a dat jos de pe el. :| aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) readuc topicu la viata..vad ca se duce. Ce piese o bagat in el sa aiba demaraju asta? set 70cc, filtru sport, carb 17.5 sau 21, toba sport(yasuni, malossi, polini etc), aprindere sport, transmisie schimbata etc. Cam asta o facut sa aiba demaraju si viteza asta? Cam cat ajunge ? Pentru o idee , baga-te la un calcul pe easyparts. ( http://www.easyparts.nl ) Editat Februarie 6, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Pentru o idee , baga-te la un calcul pe easyparts. ( http://www.easyparts.nl ) am facut mai de mult...am ajuns la 1500e si ceva. daca pui set nou tot de 50 nu o sa simti nici o diferenta, doar daca setul care e montat acum e foarte dus si nu mai trage. mai bine pune un 70cc si nu ii da blana si o sa fi foarte multumit pentru o diferenta mica de bani.Variator si ambreaj nu vad ce performante iti pot da la un 50cc. La aeroxul meu a fost de ajuns sa schimb cureaua si se duce 100. inainte deabea luam 90. sincer nu prea imi place cum merge ala, primul, chiar daca se ridica pe o roata la plecare apoi e super naspa de mers cu el, trebuie tzinut doar in blana, deci scuteru ala iti foloseste doar la drag race. in rest e varza cu setarea aia pe care o are. si cate piese a dat jos de pe el. :| aiurea Pai...cu setul vechi am facut 19000 si ceva.Am schimbat doar rolele si variatoru plus consumabilele. Numai benzina buna si ulei semi-sintetic am pus. Acum vreau sa schimb ce-am zis mai sus.La ambreaj vreau sa schimb contra-arc si alea 3 arculete mici si poate o sa am un demaraj mai bun. Numai in blana trebuie tinut pt ca daca mergi cu el prin oras, te oboseste foarte tare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 am facut mai de mult...am ajuns la 1500e si ceva. Suuump Cu 600-700 Euro il faci sigur racheta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Suuump Cu 600-700 Euro il faci sigur racheta ... poate am luat piesele prea scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Intradevar , dar cred ca ionel s-a aruncat , la rotor + cdi ( care nu-ma ala e 360 de euro de la malossi ) etc. Intradevar in 600-700 , ajutasem eu pe cineva si cu 700 euro Parca avea asa : Toba Ambreiaj Variator Carb Curea Filtru sport Kit 70 Si nu mai stiu daca si ambielaj ( Mai toate malossi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 da..exact aia am luat si intradevar costa aproape 400e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Februarie 9, 2009 Autor Share Postat Februarie 9, 2009 da..exact aia am luat si intradevar costa aproape 400e. nu mi-ai zis cum ti-au iesit carenele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Nu am terminat inca. Sambata am vopsit doar jantele, era putin cald afara plus ca o inceput si scoala. sambata daca o sa fie cald. La voi ninge? La noi aseara o nins putin.Un frig... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Sunt frustrat ca vine vremea buna, am vandut scuterul si am ramas Conservar... Ma dau calare pe permis momentan. Hai cu motorul! Ma-sa de treaba. BaiatuInsorit! Tu pe cand te dai la 2 roti? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Sunt frustrat ca vine vremea buna, am vandut scuterul si am ramas Conservar... Ma dau calare pe permis momentan. Hai cu motorul! Ma-sa de treaba.BaiatuInsorit! Tu pe cand te dai la 2 roti? Bafta! de unde vreme buna? rupe cu ploaia... si un frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 de unde vreme buna? rupe cu ploaia... si un frig Pai vine ea, caldura Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 In martie frig,in aprilie frig dar eu tot ma plimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) Acum ninge si sambata ies la o tura La voi nu ninge? aicea de la amiaza(12 jumate) ninge cu fulgi mari!! poza este facuta la ora 5. Editat Februarie 12, 2009 de ionel_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Acum ninge si sambata ies la o tura La voi nu ninge? aicea de la amiaza(12 jumate) ninge cu fulgi mari!! poza este facuta la ora 5. La noi inca nu a ajuns zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 La noi a plouat de dimineata(8:30),putin mai incolo incepuse lapovita(9-10) si mai tarziu a iesit soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 La noi a plouat de dimineata(8:30),putin mai incolo incepuse lapovita(9-10) si mai tarziu a iesit soarele faci plaja.. uitati-va la stiri.Ninge de rupee!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) cat faceti ma la asta ? http://www.sysdesign.ro/ras/antistres.html ps: e joc pe bune , nu e vrajeala d`aia de te sperie .. etc Editat Februarie 12, 2009 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate