Kamikazee Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 3 barbati morti ajung la poarta raiului. Ii ia Dumnezeu pe fiecare la intrebari,primul fiind un italian: -Ia zi, tu cum ai murit? -Pai mi-am cumparat un ferrari, am mers pe autostrada spre Milano cu 340 km/h, n-am putut sa iau o curba, am intrat in parapet si am murit pe loc. -Bine, poti sa intri. Al doilea, un german: -Tu cum ai murit? - Mi-am luat un porsche, am mers pe autostrada, o cinsterna a pus frana brusc in fata mea, nu am mai putut opri, explozie mare, am murit pe loc... -Bine, poti intra si tu. Al treilea, un roman: -Tu ce ai patit? -Mi-am luat un X5 si am murit de foame. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 (editat) Editat Martie 23, 2011 de al_locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Un hipiot se urca in autobus si se aseaza langa o foarte frumoasa si tanara maicuta. La un moment dat o intreaba: Ce zici? Putem sa facem sex? - `Nu`, raspunse ea, `sunt maritata cu Dumnezeu`. Si, la urmatoarea statie, se ridica si coboara. Soferul de autobuz, care auzise discutia, se intoarce catre hipiot si ii spune: - `Iti pot spune cum sa faci sex cu ea.` - `Da?`, intreba hipiotul. - `Da!`, raspunse soferul de autobuz. ` Ea se duce la cimitir in fiecare marti noapte sa se roage, deci te duci acolo imbracat cu o mantie alba, iti dai cu o crema alba pe fata si zici ca esti Dumnezeu`. Hipiotul se decide sa incerce si ajunge la cimitir asa cum i-a sugerat soferul de autobuz, in prima marti noaptea. - `Sunt Dumnezeu` zise el maicutei, tinandu-si fata acoperita. `Fa sex cu mine!` Maicuta isi da acordul fara intrebari, dar il ruga ca intrucat tine la virginitatea ei sa faca doar sex anal. `Dumnezeu` a fost de acord si a trecut la treaba. Dupa ce a terminat, el sari bucuros in sus, descoperindu-si fata: - `Ha-ha`, tipa el. `Eu sunt hipiotul!`. - `Ha-ha`, tipa maicuta. `Eu sunt soferul de autobuz`. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 its only pig guinea to fight release Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 yzule am vazut o gramada de filmulete de la wipeout,F TARIIII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 going to mcdonals and asking for a salate is like going to a prostitude and ask her for a hug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 (editat) Editat Aprilie 1, 2011 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Tie, tie, pentru ca esti atoatestiutor, nimeni nu-i ca tine, esti cel-mai-cel si nu numai, esti tot ce nu sunt restul si restul nu-i ca tine, aduci lumina acolo unde-i intuneric, zambet acolo unde-s lacrimi si lectii de viata acolo unde sunt saraci cu duhul; esti motociclistul suprem si motocicleta prototip, esti macheta bunului simt si intruchiparea smereniei si bunei cuviinte, esti smaraldul din diamant si ghilul platinat, esti cel far` de pacat si mama inteligentei; esti TATA lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Tie, tie, pentru ca esti atoatestiutor, nimeni nu-i ca tine, esti cel-mai-cel si nu numai, esti tot ce nu sunt restul si restul nu-i ca tine, aduci lumina acolo unde-i intuneric, zambet acolo unde-s lacrimi si lectii de viata acolo unde sunt saraci cu duhul; esti motociclistul suprem si motocicleta prototip, esti macheta bunului simt si intruchiparea smereniei si bunei cuviinte, esti smaraldul din diamant si ghilul platinat, esti cel far` de pacat si mama inteligentei; esti TATA lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 http://www.220.ro/faze-tari/Televizor-Cu-P...ati/dzdOcNgx20/ Femeile si IT-ul 1. Femeia Virus : Cand te astepti cel mai putin, se instaleaza in apartamentul tau si se face stapana. Daca incerci sa o dezinstalezi, pierzi multe lucruri. Daca nu, o sa pierzi totul. 2. Femeia Internet : Trebuie sa platesti ca sa ai acces la ea. 3. Femeia Server : Intotdeauna e ocupata cand ai nevoie de ea. 4. Femeia Windows: Stii ca are multe defecte, dar nu poti trai fara ea. 5. Femeia Apple Macintosh : Atragatoare, fara cusur, destul de scumpa, dar nu prea compatibila cu altele; doar 5 la suta dintre barbati cunosc placerea de a o avea. 6. Femeia PowerPoint: Ideala pt a o prezenta la petreceri, mese de afaceri, etc. 7. Femeia Excel: Se zice ca stie sa faca multe lucruri, dar tu o folosesti doar pt functia bazica. 8. Femeia Word: Intotdeauna te asteapta cu surprize si nu exista nimeni in lume care sa o inteleaga pe deplin. 9. Femeia DOS : Toti au avut-o o data, dar nimeni n-o mai vrea acum. 10. Femeia Backup : Crezi ca are destul, dar la ora de "sa vedem" ii lipseste ceva... 11. Femeia Scandisk : Stim ca e buna si ca vrea sa ajute, dar in realitate nimeni nu stie ce face. 12. Femeia Screensaver : Nu foloseste la nimic, dar te amuza. 13. Femeia Paintbrush : Toata machiaj si nimic de fond... 14. Femeia Harddisk : Isi aminteste de toate, tot timpul. 15. Femeia End-User: Nu face nimic bine si vesnic te intreaba cate ceva. 16. Femeia E-mail : Din fiecare 10 fraze pe care le zice, 9 sunt tampenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Naspa' Harley-ul...nu-i mere' senzoru' de cric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Un barbat statea pe veranda cu sotia sa. La un moment dat, spune: "Te iubesc!" Sotia raspunde: "Vorbesti tu, sau berea din tine?" Barbatul: "Eu vorbesc. Cu berea!"] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Un cuplu trece prin fata unei cofetarii: - Mmmmm ce bine miroase, spune ea. - Daca vrei mai trecem odata. La maternitate, asistenta intra si ii spune proaspetei mamici: - Tatal copilului e pe coridor cu un buchet de flori. Poate sa intre? - Fereasca Dumnezeu! Sotul meu poate veni din clipa in clipa. I: Cum iti faci sotia sa planga in timp ce faci dragoste? R: Ii dai telefon si-i spui! Femeile se impart in doua categorii: Doamne si Doamne Fereste! - Draga mea! Am decis, te parasesc! - Ai gasit una mai buna? - Mai buna nu. Mai ieftina. Burlac – barbat care vine in fiecare dimineata la serviciu din directii diferite. Intr-un bar intra un tip foarte multumit: - De baut la toata lumea. Fac cinste! Mi s-a nascut un fiu! - Ce greutate? - 4 kg! - Lungime? - 53 cm! - Cum se simte sotia? - Ea inca nu stie! - Fetelor, va place pestele? - Nu, ca ne bate! I: In al Doilea Razboi Mondial, de ce tancurile franceze aveau oglinzi retrovizoare? R: Ca sa vada frontul. De cand a aparut criza financiara in Romania, femeile sunt obligate sa se casatoreasca din dragoste. Nea Vasile isi duce soacra la doctor si il roaga totodata: - Va rog, tratati-o ca pe propria dumneavoastra soacra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Bula se da la sora-sa... "hai tu bubulina, lasa-ma sa-ti pun mana pe tzatze, sa vad cum ii.." "bai esti prost suntem frati, cum dracu sa-mi pui tu mana pe tzatzte" "hai no, macar o data" "bine, hai" pune asta mana... "no, fain fain, imi place.....da, nu ai vrea sa ne-o tragem" "bai tu esti chiar dobitoc, nu se poate, suntem frati" "hai, numai o data" "bine, numa o data" se trag..la un moment dat, bubulina zice: "ma bula, tu f*** mai bine ca tata" "da, asa mi-a zis si mama" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 http://www.220.ro/auto/Stii-Sa-Iei-O-Curba...ewsletter_31456 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 http://www.220.ro/auto/Cum-Se-Traverseaza-Raul/kLkWkdby4V/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Wheelie !!! http://www.220.ro/auto/Am-Cu-Ce/kHJoP0HC4M/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate