bucurmarius Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 (editat) pe langa dacie e si fan honda mah, ce tot aveti cu Fuego asta?? ce femeie de barbat you meet the nicest people on a honda.....pe fuego!!!!!! Editat Februarie 15, 2012 de bucurmarius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 (editat) mah, ce tot aveti cu Fuego asta?? ce femeie de barbat you meet the nicest people on a honda.....pe fuego!!!!!! vine vine primavara se asterne-n tata tara motorete pe campii hai ca sa ne dam copci dragutul de el e ca o fetita nevinovata Editat Februarie 15, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SoCcsT7On-4#! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SoCcsT7On-4#! OMFG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Dacă soția te întreabă "Ce ai zis?" Asta nu înseamnă că ea nu te-a auzit, ci îți dă o șansă să te mai gândești o dată! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SoCcsT7On-4#! Viitorul suna bine! Sunt multi tineri ca si asta care habar nu au sa vorbeasca. Linkul nu e bine pus aici. Ar fi trebuit sa fie la topicul: Sa mai si plangem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Cum recunoÂşti un motociclist fericit ? Are muÂşte între dinți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Din categoria "Divele de Romania"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Pe o strada intunecata mergea o tipa spre casa. La un moment dat aude pasi in urma ei. Cand se uita peste umar, vede o aratare apocaliptica cu bratele desfacute la maximum, ochii holbati, mers poticnit, nasul turtit, buzele strivite…Ingrozita, tipa ia o caramida si o arunca spre monstru: “Zbaaaaang!”.La care monstrul:- F*tu-i mama lui de geam, ca de-o saptamana incerc sa ajung cu el acasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Februarie 19, 2012 Autor Share Postat Februarie 19, 2012 http://www.telegraaf.nl/video/video_opmerkelijk/11550313/__Sleetje_rijden_in_Roemeni__.html?cid=rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_moto Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Iubirea mea, Nu-ți pot trimite salariul luna aceasta, din cauza recesiunii economice profunde în care s-a afundat subit economia mondială, aÂşa că iți trimit 100 de sărutări înfocate. Tu ai fost, eÂşti Âşi vei rămâne, iubirea mea pe viață! Soțul tău iubit. După câteva zile, soția iubitoare îi răspunde: Dragul meu, Iți mulțumesc pentru cele 100 de sărutări înfocate Âşi iți trimit detaliile cu privire la cheltuielile mele recente: 1. Lăptarul a fost de acord să primească 2 sărutări pentru lapte Âşi să mă dezbrac în fața lui, în fiecare dimineață, pentru o lună de zile. 2. Electricianul a acceptat sa nu ne decupleze încă de la curent, abia după ce i-am aplicat cea de-a 7-a sărutare înfocată (pe ureche), l-am mângâiat 10 minute într-un anumit loc ; 3. Proprietarul vine în fiecare zi Âşi cere 2-3 sărutări de consolare în loc de chirie; în plus, m-a anunțat că, de luna viitoare, va trebui sa i le aplic într-o zonă mai sensibilă, înțelegi ce vrea să zică, da?... 4. Patronul supermarketului nu a acceptat numai sărutări înfocate, astfel că a trebuit sa-i ofer si alte „chestii” negre Âşi fierbinți (nu cafea, că nu mai avem!)... 5. Pe mărunțiÂşuri am mai cheltuit 40 de sărutări înfocate + mângâieri. Nu-ți face griji pentru mine, mi-au mai rămas vreo 35 de săruturi Âşi sper să mă descurc luna aceasta. Pot să-mi fac planul de cheltuieli Âşi pentru luna viitoare la fel? Te rog, sfătuieÂşte-mă câte să dau la revizia maÂşinii?! Cu drag, Iubirea ta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 si sa mai zica cineva ca motociclistii nu-s saritori!!!! Frumos Jos palaria.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_moto Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Off-off, mai-mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 NO COMMENT!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_moto Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Pentru a veni in intampinarea si ajutorul turistilor straini care viziteaza Romania , s-a hotarat sa se procedeze la traducera in engleza a denumirilor unor localitati din diferite zone ale tarii. Primarii sunt solicitati sa instaleze indicatoare rutiere noi la intrarea si iesirea din localitate, avand inseminate numele localitatii lor in ambele limbi: romana si engleza. Si iata traducerea in engleza a unor orase din Romania, in ordine alfabetica: > Adunatii Copaceni – Gathered Tree People > Afumati – Neversober > Baicoi – Youball > Buhusi – Boo > Buzau -Really Fat Lip > Calarasi – Silly-dressed Folks on Horses > Ciorogarla -Nigger-River > Constanta – The Steadiness > Dor Marunt – Miniature Melancholy > Husi – Shoo > Navodari – Networkers > Onesti – The Sincere > Pitesti – Youdohide > Satu-Mare – The Rather Roomy Rural Community > Slatina – Slut Tina > Slobozia – A Very Wrong Local Tradition > Târgu Frumos – The Aesthetically Pleasing Bazaar > Urlati – Gimme Some Noise > Voluntari – Town of Unpaid Assistants Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Care'l cunoaste pe Razi de Romania ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Nu prea am ras la asta, dar meerita vazut!!! http://www.youtube.com/watch?v=3nbezw5Ue_g&sns=fb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Nu prea am ras la asta, dar meerita vazut!!! http://www.youtube.com/watch?v=3nbezw5Ue_g&sns=fb hahahahhahhahahahahh :crack: aia nu-s normali cu capu :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate