toply Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 In sfarsit am reusit sa iau credit de la banca si mi-am luat motorul la care ma uit de cateva luni. Suzuki GS500 E din '94. Acum sunt si eu ... Si inca nu am poze noi dar pun o poza facuta de fostul proprietar... Bafta la toata lumea si sa ne vedem pe strazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Sa traiti multi ani fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 bafta....respect`o si te va respecta si ea la randul ei. j`de mii de kilometri fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serginio Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 S-o stapanesti sanatos si bafta maxima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Noiembrie 3, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2005 Va multumesc la toti si cum am mai zis sa ne vedem cu bine pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Bafta maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 E foarte frumoasa! Sa te stapaneasca sanatoasa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Noiembrie 4, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2005 Azi am tras putin chiulul la servici si am facut cam 100 km cu ea prin oras, dar nu singur ci insotit de un prieten cu un Gilera DNA 125. A fost super dar conservarii de pe strazi m-au facut sa injur de nenumarate de ori, eram omul invizibil. Azi am atins si eu "fantastica viteza de 80 km/h"...mai tare nu am mers pana acum pentru ca nu am avut ocazia. Daca tine vremea cu mine poate fac un drum in afara orasului sambata, sa vad si eu cum se comporta si la viteza mai mare (dar nu foarte mare) Oricum a fost destul de placuta aceasta prima plimbare cu "Suzi". Bafta la toata lumea si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgegogu Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Ma bucur pentru tine si sa aveti o viata placuta impreuna fara incidente,printre altele am adus acasa rf-ul mult visat.Ne vedem pe la intalniri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kingu Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Fericitule...bravo, s-o calaresti bine. Aceasi miscare cu creditu' tre' s-o fac si eu iarna asta...cu o japoneza. Dar sunt cam nehotarat... Ca nu stiu dak ma descurc cu creditu'... Ma gandesc ca primul pas conteaza, nu? si vad eu dup-aia... Nehotarat defapt sunt....enduro sau speed.. Oricum...bafta si drmuri bune fara incidente!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Felicitari! Sa aveti grija unul de celalalt! Bafta in exces! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Noiembrie 17, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2005 Fericitule...bravo, s-o calaresti bine. Aceasi miscare cu creditu' tre' s-o fac si eu iarna asta...cu o japoneza. Dar sunt cam nehotarat... Ca nu stiu dak ma descurc cu creditu'... Ma gandesc ca primul pas conteaza, nu? si vad eu dup-aia... Nehotarat defapt sunt....enduro sau speed.. Oricum...bafta si drmuri bune fara incidente!!!! Multumesc si daca iti doresti foarte mult o sa reusesti. Bafta si tie ! @pragmatic: multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Daca tine vremea cu mine poate fac un drum in afara orasului sambata, sa vad si eu cum se comporta si la viteza mai mare Viteza de croaziera 110-120 km/h fara nici o problema, daca nu bate vantul prea tare. Daca e vreme ok, si asfaltul bun, merge si 150 fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Noiembrie 17, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2005 Am fost sambata pana la Bals (25km de Craiova, spre Bucuresti). Am mers pe o portiune scurta cu 120 (aveam pasager), dar sincer sufla putin vantul si nu prea a fost placuta senzatia. Poate la vara merge dar acum e cam frig si mult curent. Oricum eu abia astept sa vina vara sa pot merge relaxat si fara frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Niste carene te-ar ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Noiembrie 28, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2005 (editat) Am ajuns si eu la 1.000 km cu Suzi ! Si o poza cu surioara mai noua a lui Suzi...Majoritatea acestor kilometrii i-am facut impreuna (cele doua motoare) Editat Noiembrie 28, 2005 de toply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Decembrie 23, 2005 Autor Share Postat Decembrie 23, 2005 Astazi am facut o plimbare Craiova - Slatina...ne-au inghetat mainile..dar tot a fost frumos... Am fost 3 GS-uri : eu cu Suzi a mea, Ovidiu cu GS-ul albastru (cel din pozele de mai sus) si Nocturnus cu un GS rosu ca al meu. Din cauza frigului la un moment dat mi-au inghetat mainile si abia mai puteam controla motocicleta...oricum...merita sa inghet putin la maini si sa fac cate o tura din asta. Bafta la toata lumea si pentru mine inca nu a venit iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Decembrie 23, 2005 Share Postat Decembrie 23, 2005 Felicitari ca inca mai reusiti sa va dati! La Brasov e zapada mare, abia mai merg cu masina...Sper sa va tineti de plimbari, ca la vara vin sa va fac o tura, am oaresce neamuri pe acolo prin zona si vin cu moto ! Pt ca n-am apucat, Felicitari pt achizitie, chiar daca are deja o luna juma' ! Sa te tina mult si bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Decembrie 24, 2005 Share Postat Decembrie 24, 2005 Sunteti mari fratilor! Ai aderenta pe roata spate?? Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Decembrie 24, 2005 Autor Share Postat Decembrie 24, 2005 Felicitari ca inca mai reusiti sa va dati! La Brasov e zapada mare, abia mai merg cu masina...Sper sa va tineti de plimbari, ca la vara vin sa va fac o tura, am oaresce neamuri pe acolo prin zona si vin cu moto ! Pt ca n-am apucat, Felicitari pt achizitie, chiar daca are deja o luna juma' ! Sa te tina mult si bine! Te asteptam la Craiova sa facem o plimbare. Multumesc de urari ! Sunteti mari fratilor! Ai aderenta pe roata spate?? Bafta. Am mers cam la 100 - 120 si nu am avut probleme cu aderenta desi am un cauciuc cam dus pe spate...oricum nu e ca vara, dar merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate