M@TRIX Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 www.scuter-centre.ro au giannelli si techinigas si altele , ca pret orientativ http://www.easyparts.nl/showarticles/0-121/Tuning-Parts.html Mai e o firma din Rm. Valea , gamamoto , care aduce Leo Vince si trimite prin curier ms mult,stiam ca gamamoto aduc Leo Vince ca am mai luat piese de la ei,pe siteu ala scute-centre.ro chiar m-am uitat dar nush ce sa zic,pare cam neactualizat si nush sunt baieti seriosi?Ai comandat cva de la ei sau stii pe cnva care a mai luat cva de la ei ca sa nu ma trezesc cu vreo teapa...cum mai erau baieti care ziceau ca aia de la piese-scutere.ro le-au trimis alte piese in loc de cele comandate si dupa o faceau pe prostii,asa am vazut la astia toba arrow faina pt F12 dar nu prea imi vine sa comand dupa ce am auzit de fazele alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 ... Eu de la scuter-centre mi-am luat , dar nu prin curier , a luat-o cineva de la ei de la magazin pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 Eu de la scuter-centre mi-am luat , dar nu prin curier , a luat-o cineva de la ei de la magazin pt mine Eu de oriunde as lua nu are cn sa se duca dupa ia sau ...trebuie sa o primesc prin curier.man da-mi add la matrix_ciprian daca vrei sa te mai intreb putin de tobe,niste comparatii intre modele etc.MS mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 are ceva daca mergi fara toba la scuter? inafara de zgomotul enervant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 zgomot enervant=))?? pff ..enervant??=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 are ceva daca mergi fara toba la scuter? inafara de zgomotul enervant? Din cate stiu la motoarele 2T toba joaca si rol de Supape deci nu e bine fara toba,daca am gresit,va rog sa ma corectati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Ai foarte mare dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 Ai foarte mare dreptate. \:smoke:/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 ms mult,stiam ca gamamoto aduc Leo Vince ca am mai luat piese de la ei,pe siteu ala scute-centre.ro chiar m-am uitat dar nush ce sa zic,pare cam neactualizat si nush sunt baieti seriosi?Ai comandat cva de la ei sau stii pe cnva care a mai luat cva de la ei ca sa nu ma trezesc cu vreo teapa...cum mai erau baieti care ziceau ca aia de la piese-scutere.ro le-au trimis alte piese in loc de cele comandate si dupa o faceau pe prostii,asa am vazut la astia toba arrow faina pt F12 dar nu prea imi vine sa comand dupa ce am auzit de fazele alea... Am cumparat eu de la scuter-centre prin fan curier si totul a fost ok.Sunt de incredere si foarte rapizi.Suna-i si vorbeste cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 Am cumparat eu de la scuter-centre prin fan curier si totul a fost ok.Sunt de incredere si foarte rapizi.Suna-i si vorbeste cu ei Ms mult de confirmare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Ai comandat cva de la ei sau stii pe cnva care a mai luat cva de la ei ca sa nu ma trezesc cu vreo teapa...cum mai erau baieti care ziceau ca aia de la piese-scutere.ro le-au trimis alte piese in loc de cele comandate si dupa o faceau pe prostii,asa am vazut la astia toba arrow faina pt F12 dar nu prea imi vine sa comand dupa ce am auzit de fazele alea... si eu am comandat de la scuter centre un burete malossi si mi l-au trimis prin fan curier.....in 2 zile mi-a fost acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Decembrie 31, 2008 Autor Share Postat Decembrie 31, 2008 (editat) Astazi am bagat un session de iarna:D.O poza de azi Si un clip http://www.youtube.com/watch?v=LigaX9sWaNA Editat Decembrie 31, 2008 de M@TRIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 imi place foarte mult casca ce o porti in filmare...ce sa zic,tineo tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Astazi am bagat un session de iarna:D.O poza de azi Si un clip http://www.youtube.com/watch?v=LigaX9sWaNA Slabut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Decembrie 31, 2008 Autor Share Postat Decembrie 31, 2008 (editat) imi place foarte mult casca ce o porti in filmare...ce sa zic,tineo tot asa Fii serios la faza cu casca,acolo nu e de purtat casca,nu fac nimic atat de periculos, incat sa am nevoie de casca,si plus de asta, eu am o casca foarte proasta:(, mai veche(made in china)care are o viziera neclara si care se mai si abureste pe deasupra...in primavara mi-am propus sa-mi iau o casca calumea dar pana atunci... Slabut... Ba "Vip"Cristian ia ia tu pulamultiani si pune un clip cu tine, in care sa vad si eu cum te dai,asta daca ai pe ce te da.Dupa ce faci ce ti-am recomandat,poti sa te bagi si tu in seama,pana atunci,ciocu' mic."Faptele nu vorbele te fac sa fii mare." Editat Decembrie 31, 2008 de M@TRIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Fii serios la faza cu casca,acolo nu e de purtat casca,nu fac nimic atat de periculos, incat sa am nevoie de casca,si plus de asta, eu am o casca foarte proasta:(, mai veche(made in china)care are o viziera neclara si care se mai si abureste pe deasupra...in primavara mi-am propus sa-mi iau o casca calumea dar pana atunci... Ba "Vip"Cristian ia ia tu pulamultiani si pune un clip cu tine, in care sa vad si eu cum te dai,asta daca ai pe ce te da.Dupa ce faci ce ti-am recomandat,poti sa te bagi si tu in seama,pana atunci,ciocu' mic."Faptele nu vorbele te fac sa fii mare." Ba pulalaule tu cum vorbesti asa cu mine? Aia faceam cand eram la gradinita...oricum esti slabut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Ia gata ba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 ca de obicei se gaseste cate un destept pe fiecare topic.... matrix puteai sa il iei si tu mai usor pe Cristian nu direct cu injuraturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Decembrie 31, 2008 Autor Share Postat Decembrie 31, 2008 Ia gata ba! Asa ba,gilerica ia fa urat la ei:)),iar tu cocalar "vip", intai sa ai pe ce sa te dai si dupa sa comentezi,ca si eu am cont facut de dinainte sa imi iau scuter,da nu ma bagam in seama aiurea pe site. ca de obicei se gaseste cate un destept pe fiecare topic.... matrix puteai sa il iei si tu mai usor pe Cristian nu direct cu injuraturi Man, nu e genu meu sa fac circ si plm,da asta intai sa mearga pe un scuter macar, si dupa aia sa comenteze,de cum se dau altii si etc... ca de obicei se gaseste cate un destept pe fiecare topic.... matrix puteai sa il iei si tu mai usor pe Cristian nu direct cu injuraturi Man, nu e genu meu sa fac circ si plm,da asta intai sa mearga pe un scuter macar, si dupa aia sa comenteze,despre cum se dau altii si etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Asa ba,gilerica ia fa urat la ei:)),iar tu cocalar "vip", intai sa ai pe ce sa te dai si dupa sa comentezi,ca si eu am cont facut de dinainte sa imi iau scuter,da nu ma bagam in seama aiurea pe site. Man, nu e genu meu sa fac circ si plm,da asta intai sa mearga pe un scuter macar, si dupa aia sa comenteze,de cum se dau altii si etc... Man, nu e genu meu sa fac circ si plm,da asta intai sa mearga pe un scuter macar, si dupa aia sa comenteze,despre cum se dau altii si etc... Am mai multi km cu spatele decat tine si tu cand mergi pe o roata cu scuteru ala dup-aia sa comentezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Cristian daca nu stie sa mearga pe o roata nu e voie sa comenteze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Decembrie 31, 2008 Autor Share Postat Decembrie 31, 2008 (editat) Cristian daca nu stie sa mearga pe o roata nu e voie sa comenteze? Man,lasa-l sa vorbeasca,sa se simta si el bine,e cocalar din ala terminat care nu a mers in viata lui pe un scuter,si a auzit si el ca e la "moda" sa mergi "pe o roata".Si cocalare, tu nu ai de unde sa stii ce pot eu si ce nu.Hai,gata, ca nu mai am chef sa-mi pun mintea cu toti inaptii si idiotii din romania.Daca mai aveti cva de postat, cautati sa fie mai Ontopic ca sa zic asa,ca nu mai am chef de cearta si kkturi... Editat Decembrie 31, 2008 de M@TRIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 (editat) Man,lasa-l sa vorbeasca,sa se simta si el bine,e cocalar din ala terminat care nu a mers in viata lui pe un scuter,si a auzit si el ca e la "moda" sa mergi "pe o roata".Si cocalare, tu nu ai de unde sa stii ce pot eu si ce nu.Hai,gata, ca nu mai am chef sa-mi pun mintea cu toti inaptii si idiotii din romania.Daca mai aveti cva de postat, cautati sa fie mai Ontopic ca sa zic asa,ca nu mai am chef de cearta si kkturi... Si ce te fute pe tine grija daca am mers sau nu pe un scuter, ca oricum esti paralel nu esti nascut pentru asa ceva. Mai bine ia-ti o bicicleta si o casca!! Editat Decembrie 31, 2008 de VipCristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Decembrie 31, 2008 Autor Share Postat Decembrie 31, 2008 Si ce te fute pe tine grija daca am mers sau nu pe un scuter, ca oricum esti paralel nu esti nascut pentru asa ceva.Mai bine ia-ti o bicicleta si o casca!! VREAU UN ADMIN PE TOPICU ASTA.PUNCT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Si ce te fute pe tine grija daca am mers sau nu pe un scuter, ca oricum esti paralel nu esti nascut pentru asa ceva.Mai bine ia-ti o bicicleta si o casca!! te distrezi? ce ai tu cu omu' ... daca nu te dai pe o roata inseamna ca nu esti nascut pt scutere? in curbe se vede talentu, nu intr`o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate